Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Νέα υπόθεση Μαρί Σκάλι στα Βίλια; Κυνηγοί το εντόπισαν τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας μέσα σε βαλίτσα

Έναν φρικιαστικό γρίφο καλούνται να λύσουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημα που αφορά την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας, το διαμελισμένο πτώμα της οποίας εντοπίστηκε από κυνηγούς τοποθετημένο μέσα σε μια βαλίτσα σε ορεινή περιοχή της Μάνδρας!

Οι κυνηγοί βρέθηκαν χθες το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή κοντά στην παλιά εθνική οδό, έξω από τα Βίλια, όταν είδαν μπροστά τους πεταμένη μια βαλίτσα. Η περιέργεια τους κέντρισε και πλησίασαν να δουν τι είχε μέσα και πώς βρέθηκε σε αυτό το σημείο του Κιθαιρώνα, αλλά μόλις την άνοιξαν, τους κόπηκε η ανάσα, καθώς αντίκρισαν ένα τεμαχισμένο ανθρώπινο σώμα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Μάνδρας, οι οποίοι διαπίστωσαν με την πρώτη ματιά ότι μέσα στη βαλίτσα είχε τοποθετηθεί το σώμα μιας γυναίκας. Στον χώρο έφτασαν κλιμάκια της Ασφάλειας και των Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία και νεκροψία στον χώρο όπου εντοπίστηκε το πτώμα, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Βιολογικό υλικό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα διαμελισμένα τμήματα είχαν τοποθετηθεί χωρίς ρούχα μέσα στη βαλίτσα, όπου όμως υπήρχε ένα γυναικείο εσώρουχο που επιβεβαιώνει ότι το θύμα ήταν γυναίκα. Από το πτώμα λήφθηκε βιολογικό υλικό, ενώ ανασύρονται όλοι οι φάκελοι υποθέσεων που αφορούν εξαφανίσεις γυναικών και κοριτσιών.

Αν «μιλήσει» το DNA, ίσως προκύψει ταυτοποίηση με κάποια από τις γυναίκες που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισμένες. Παράλληλα με την ιατροδικαστική έρευνα θα γίνει προσπάθεια να διευκρινιστεί αν η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή ή όχι όταν τεμαχίστηκε το σώμα της, ενώ θα προσδιοριστούν η ηλικία, η καταγωγή και ο χρόνος θανάτου, κάτι που θα προσδώσει ένα χρονικό εύρος στις υποθέσεις εξαφανίσεων που θα ερευνηθούν.

Love story

Το μακάβριο εύρημα ξυπνά μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα την Αμερικανίδα Τζούλι Μαρί Σκάλι και δράστη τον Γιώργο Σκιαδόπουλο από την Καβάλα. Το παθιασμένο love story είχε φινάλε εμπνευσμένο από ταινία φρίκης.

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 1997 στο κρουαζιερόπλοιο «Galaxy», στην εξωτική Καραϊβική. Ο 22χρονος τότε Σκιαδόπουλος εργαζόταν ως ναυτικός και εκείνη έκανε κρουαζιέρα με τον σύζυγό της Τιμ Νιστ. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε ένας παράφορος έρωτας που οδήγησε την Τζούλι στο διαζύγιο και, παρότι είχε ήδη με τον σύζυγό της ένα κοριτσάκι, τον επόμενο χρόνο εγκαταστάθηκε στην Καβάλα για να ζουν μαζί.

Οταν η Σκάλι είπε στον Σκιαδόπουλο ότι θα ταξίδευε στις ΗΠΑ για να δει το παιδί της, εκείνος φοβήθηκε ότι δεν θα ξαναγύριζε. Το θέμα αυτό έγινε ο μόνιμος καβγάς τους ως τις 8 Ιανουαρίου του 1999, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους προς Αθήνα ο Σκιαδόπουλος βγήκε από τον δρόμο κοντά στο 132ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης και πάνω στον καβγά την έπνιξε με τα χέρια του. Στη συνέχεια έβαλε το πτώμα της σε μια βαλίτσα που την πέταξε σε ένα έλος και έριξε το κεφάλι της στη θάλασσα.

Αν και ο νεαρός παρίστανε τον αναστατωμένο σύντροφο που αναζητούσε την Αμερικανίδα, οι αντιφάσεις του τον ανάγκασαν να ομολογήσει τη φρικιαστική δολοφονία που είχε διαπράξει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...