Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Βόμβες» αστρολογικές στο πολιτικό τοπίο – Ποιος ισχυρός άντρας βγαίνει μπροστά για να σηκωθούμε όρθιοι

Τι θα συμβεί σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ! Άγριες καταστάσεις στα Ελληνοτουρκικά!

To γεωπολιτικό σκηνικό στη χώρα μας για το 2021 διαμορφώνεται σε ένα εύθραυστο παγκόσμιο τοπίο. Η πανδημία δεν έχει επιφέρει μόνο βαρύτατες υγειονομικές επιπτώσεις, αλλά και βαρύτατο πλήγμα στην οικονομία. Με τα χρηματοοικονομικά συστήματα να καταρρέουν παγκοσμίως, η Ελλάδα περνά το κατώφλι ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων!

Εξελίξεις που καθορίζονται και από όσα θα συμβούν στη γείτονα χώρα, την Τουρκία. Οι εντάσεις με το ασκέρι του «σουλτάνου» Ερντογάν όχι μόνο δεν θα μειωθούν, αλλά θα ζήσουμε ακραίες καταστάσεις. Η Τουρκία, βιώνοντας τον αυξανόμενο θρησκευτικό εξτρεμισμό, θα έρθει σε ρήξη με το ΝΑΤΟ και αυτό θα επηρεάσει ακόμα βαθύτερα τις κάκιστες σχέσεις με τη χώρα μας! Τα χτυπήματα στην κυβέρνηση Ερντογάν θα είναι απανωτά! Εκτός από όσα δραματικά θα συμβούν σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, ένας ισχυρότατος σεισμός και ένα τρομοκρατικό χτύπημα, που θα θυμίζει την τραγωδία των Δίδυμων Πύργων, θα βυθίσουν ακόμα πιο πολύ την Τουρκία! Το κλίμα έντασης ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία θα μεταφερθεί και στην Κύπρο. Το νησί θα συγκλονιστεί από μεγάλες διαδηλώσεις, θα υπάρξουν αιματηρά επεισόδια και η κυβέρνηση Αναστασιάδη θα αποτελεί παρελθόν!

Η ελληνική κυβέρνηση, δρώντας στον αστερισμό του Υδροχόου και με τον Ουρανό στον Ταύρο να ρίχνει βόμβες στο πολιτικό σκηνικό, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη λαϊκή οργή, εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης, ενώ θα προκύψουν ζητήματα ασφάλειας. Το φαινόμενο της εγχώριας τρομοκρατίας έρχεται ξανά στο προσκήνιο, σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ενώ θα εμφανιστούν και τρομοκρατικά χτυπήματα που ξεπηδούν από τον ισλαμικό φανατισμό! Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική στον οικονομικό τομέα. Το τραπεζικό σύστημα και το Χρηματιστήριο βουλιάζουν, με τον κίνδυνο της χρεοκοπίας να είναι ορατός!

Η σύγκρουση του νεοφιλελευθερισμού με κοινωνικά στρώματα θα είναι μετωπική και οι πολίτες θα παρακολουθούν τα δραματικά γεγονότα να έρχονται το ένα μετά το άλλο! Η χώρα θα περιέλθει στη δίνη σκανδάλων. Ο εγκλεισμός, λόγω της πανδημίας, θα συνεχιστεί, και στον ορίζοντα διαφαίνεται νέο Μνημόνιο. Όμως, μπροστά στο φάσμα των εξελίξεων θα δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικού σκοπού, με την Κώστα Καραμανλή να ηγείται της προσπάθειας για να σηκωθεί η χώρα όρθια! Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021 ρίχνουν βόμβες, με τους Μητσοτάκη και Τσίπρα να στριμώχνονται εσωκομματικά και να υπάρχουν τριγμοί! Τα λόγια του μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου επανέρχονται στο προσκήνιο: «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων, των μεγάλων ιδανικών. Μη αφήσεις τη χώρα σου να χάσει τον χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα. Μέσα σε αυτή τη μάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου. Αδελφοί, μείνατε αμετακίνητοι σε όσα μάθατε! Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους. Αυτό είναι το χρέος μας»! Αυτά τα λόγια του μακαριστού Χριστόδουλου θα αποτελέσουν στην ουσία και το μήνυμα για τη νέα χρονιά, ο «οδηγός επιβίωσης» για όσα θα αντιμετωπίσουμε! Η δυνατή ευθυγράμμιση στον Υδροχόο, που πραγματοποιείται τον Ιανουάριο (ανάλογη έγινε και το 1962), θα σηματοδοτήσει τεράστιες εντάσεις με την Τουρκία, με τον Στρατό σε θάλασσα και σε στεριά να είναι σε κατάσταση συναγερμού. «Εφτασαν ντυμένοι “φίλοι” αμέτρητες φορές οι εχθροί μου, τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας. Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε παρά μόνο σίδερο και φωτιά. Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά» έλεγε ο Οδυσσέας Ελύτης, και αυτό θα ζήσουμε και τώρα! Η χώρα μας, όμως, θα ζήσει και ένα κατασκοπευτικό θρίλερ! Η Αίγυπτος θα κάνει γνωστή την ύπαρξη δύο δικτύων Ελλήνων κατασκόπων, που ήταν στην υπηρεσία του Ισραήλ, και θα έρθουν σύννεφα πάνω από τις καλές σχέσεις Ελλάδας – Αιγύπτου!

Το 2020 διαβήκαμε έναν δύσκολο και ανηφορικό δρόμο λόγω της πανδημίας, όμως στην ουσία η χρονιά που μας αποχαιρέτησε ήταν μια χρονιά προειδοποίησης για όσα θα δούνε τα μάτια μας. Η επόμενη πενταετία θα αλλάξει όλον τον πλανήτη! Το 2021, με την αύξηση των δονήσεων της γης και με τους Άρη και Ουρανό στον Ταύρο, καθώς επίσης και με την εμφάνιση του Κρόνου, θα γίνουμε μάρτυρες κοσμοϊστορικών αλλαγών! Πτωχεύσεις με το πρόσχημα της πανδημίας του κορονοϊού, σχέδια υποδούλωσης της ανθρωπότητας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος μιας νέας εποχής. Η αλλαγή θα κρατήσει πολύ καιρό, και θα είναι γεμάτη συγκρούσεις!

Στο διεθνές τοπίο, σκάνδαλα, εξεγέρσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα και ανατροπές σε πολιτικό επίπεδο συνθέτουν ένα εκρηκτικό παζλ, με την πανδημία να υφίσταται και να στέλνει στον άλλο κόσμο ηγέτες!

Ο πλανήτης Κρόνος (είναι ο πλανήτης της Δικαιοσύνης) εξαιρετικά ενεργός στον τρέχοντα αστρικό κύκλο. Ο πλανήτης Δίας, που καθορίζει τη θρησκευτική συνύπαρξη λαών, είναι εξαιρετικά ασταθής, κι έτσι θα δημιουργήσει χάος. Ο Άρης είναι εξαιρετικά ισχυρός και συνδέεται άμεσα με τη στρατιωτική ισχύ! Ο φόβος ενός πιθανού πυρηνικού ολοκαυτώματος πλανιέται σε όλο τον πλανήτη και -όπως προανέφερα- τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι καθοριστικά για την ανθρωπότητα! Οι σχέσεις ΚίναςΡωσίας θα είναι τεταμένες, ενώ θα χυθεί αίμα στην Ουκρανία.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, στα μέσα Ιουνίου και στα τέλη Δεκεμβρίου, το τετράγωνο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα εμφανιστεί τρεις φορές στη σειρά. Αυτή η όψη μεταξύ δύο «αργών» πλανητών εμφανίζεται ως φόντο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021. Θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις μεταξύ λαών και κυβερνήσεων, με τον Κρόνο να θέλει να διατηρηθεί το στάτους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ενώ ο Ουρανός προσπαθεί να ανατρέψει καταστάσεις!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα βιώσουν σκηνικά εμφύλιου πολέμου, με τον Μπάιντεν να «πέφτει» για λόγους υγείας! Η διέλευση του Άρη από τον Κριό μέχρι την ένωσή του με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί χάος στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Κρατήστε αυτό που θα σας πω! Ο Τραμπ δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη!

19314271

Οι φυσικές καταστροφές χτυπούν αλύπητα τον πλανήτη, ενώ φέτος ενδέχεται να βιώσουμε ένα μεγάλο διαστημικό ατύχημα, που προκαλεί παγκόσμια πολιτική αντιπαλότητα. Οι σχέσεις ΙνδίαςΠακιστάν είναι στο χειρότερό τους σημείο και ο κίνδυνος για μαζική στρατιωτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο κρατών είναι ορατός! Αναφορικά με την πανδημία, η διεθνής προσπάθεια εμβολιασμού θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2025, όμως όσα έχει επιφέρει το lockdown θα είναι ο νέος τρόπος ζωής μας (κοινωνική απόσταση, φάρμακα, τηλεργασία κ.λπ.), θα γίνουν τρόπος ζωής μας.

Τα ωροσκόπια του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Γαλλίας, του Βελγίου, του Χονγκ Κονγκ και της Βραζιλίας είναι ακόμη στο αστερισμό του Covid-19!

Στο επίπεδο των φυσικών καταστροφών το εφιαλτικό σενάριο με τις ολέθριες επιπτώσεις από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας είναι και το υπαρκτό! Επί του παρόντος, το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε παράκτιες περιοχές. Μια πρόβλεψη για πιθανή καταστροφή μπορεί να φανεί, ακολουθώντας το παράδειγμα της πόλης Νιούτον στην Αλάσκα, η οποία σε λιγότερο από πέντε χρόνια θα εξαφανιστεί από την άνοδο των υδάτων. Η μικρή κοινότητα των 400 ατόμων δεν θα είναι η μόνη που θα πληγεί. Οι τρέχουσες εκτιμήσεις δείχνουν ότι η Βενετία θα είναι ακατοίκητη μέχρι το 2100 και το Λος Αντζελες και το Άμστερνταμ θα εγκαταλειφθούν πέντε χρόνια αργότερα. Η φύση θα τιμωρήσει πολύ σκληρά τον άνθρωπο γιατί δεν την σεβάστηκε!

Το 2021, επίσης, θα δούμε μεταναστεύσεις μεγάλης κλίμακας. Κυβερνήσεις θα κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα αναπτύξουν στρατεύματα προκειμένου να αποτρέψουν ανεπιθύμητους μετανάστες να διασχίσουν τα σύνορά τους.

Η Αγγλία θα οδηγηθεί, επίσης, σε οικονομική κρίση, και σύμφωνα με το ωροσκόπιό της, η χειρότερη περίοδος σε ολόκληρη τη χώρα είναι πιθανό να αρχίσει τον Δεκέμβριο του 2020 και να διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023. Αναμένονται οικονομικά προβλήματα και η βασίλισσα Ελισάβετ ενδέχεται να αποχωρήσει από τον θρόνο μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2020 και του Ιουλίου του 2021!

Εγωπαθής και φιλόδοξος Ιχθύς με τάσεις φυγής

Το προφίλ του Πιθήκου στο κινέζικο ωροσκόπιο Μητσοτάκη.

Ο Ιχθύς στο ζώδιο Eλληνας πρωθυπουργός, με τα ζωδιακά χαρακτηριστικά του πιθήκου στο κινεζικό ωροσκόπιο, έχει την τάση να εξερευνά καταστάσεις! Αυτό είναι, άλλωστε, και το χαρακτηριστικό του πιθήκου, σύμφωνα με τους Κινέζους, γύρω από τα ζώδια! Ως ζώο, ο πίθηκος είναι αρκετά κοινωνικός, ζει κατά ομάδες και δεν απομονώνεται. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να είναι επικοινωνιακός και να καλλιεργεί τις σχέσεις με τους γύρω του. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του «Earth Monkey» είναι γνωστό στους αστρολογικούς κύκλους πως διέπονται από άκρατη φιλοδοξία με στόχο την καριέρα στον τομέα όπου δραστηριοποιούνται! Έχουν μια τάση να ασχολούνται με την ιατρική και την επικοινωνία, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις. Ο γεννημένος το 1968 Κυριάκος Μητσοτάκης στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ένας άνθρωπος σε γενικές γραμμές αισιόδοξος. Έχει ισχυρό το ένστικτο της αυτοπροστασίας και μερικές φορές παρουσιάζεται με αμυντική στάση απέναντι στους άλλους, ενώ, εάν νιώσει ότι απειλείται, μπορεί να πληγώσει κάποιον. Ο Ποσειδώνας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου του, ενώ το βιολετί και το πράσινο της θάλασσας είναι από τα τυχερά χρώματα του εν λόγω ζωδίου. Ο Ιχθύς είναι λιγότερο συμβατός με τα Λιοντάρια και τους Ζυγούς, πιο συμβατός με τον Καρκίνο και τον Σκόρπιο, ενώ μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά εγωπαθής, εύθραυστος και εξαρτώμενος. Όταν βάζει κάτι ως στόχο θα κάνει τα πάντα για να τον υλοποιήσει και κατακλύζεται εύκολα από τις προσωπικές επιθυμίες. Πολλοί Ιχθείς είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πιστοί. Θα πάρουν το πρόβλημα ενός φίλου ή ενός στενού συγγενικού τους προσώπου και θα το κάνουν δικό τους. Αυτό, όμως, είναι ταυτόχρονα και το αδύνατό τους σημείο. Παρόλο που προσελκύουν γύρω τους ανθρώπους που ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια, αυτό στην πραγματικότητα τους βλάπτει περισσότερο. Αν και θα προσφερθούν να τα διορθώσουν όλα, πολλές φορές χάνουν τον έλεγχο της κατάστασης και συνήθως χρειάζονται δίπλα τους έναν ισχυρό φίλο, που θα τους κάνει να νιώσουν δυνατοί.

Οι περισσότεροι Ιχθείς δεν κατέχουν ηγετικές θέσεις και στερούνται αυτοπειθαρχία, ενώ δεν διακατέχονται από αυτοπεποίθηση για τέτοιες θέσεις. Αυτό στο οποίο είναι καλοί είναι η γραφή, η ηθοποιία, η ποίηση και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με τις τέχνες! Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους. Δυστυχώς, οι περισσότεροι Ιχθείς παίρνουν τον εύκολο δρόμο στη ζωή και σχεδόν ποτέ δεν επιτυγχάνουν την υστεροφημία τους. Ο Δίας ασκεί μεγάλη επιρροή πάνω τους και πολλές φορές δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα ζωδιακά χαρακτηριστικά τους είναι η τάση για διαφυγή! Αυτό μπορεί να εξοργίσει τους γύρω τους και όσους τους έχουν εμπιστευτεί. Ένα επίσης αντιφατικό στοιχείο που συναντά κανείς στους Ιχθείς είναι ότι είτε θα αρχίσουν να εργάζονται πολύ αργά την ημέρα και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν είτε εργάζονται ασταμάτητα για μέρες, μέχρι να καταρρεύσουν από την εξάντληση!

Μιλήστε με έναν Ιχθύ και θα νιώθετε συχνά ότι συζητάτε με κάποιον που ζει σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Ο κόσμος των ονείρων, των «σκιών» και των μυστικών είναι υπαρκτός για τους Ιχθείς, που συνήθως είναι αινιγματικοί. Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς τι πραγματικά σκέφτεται ή αισθάνεται ένας Ιχθύς – είναι ρευστός, κολυμπάει πάντα με το ρεύμα.

Διπλωμάτης Λέων που δεν πειθαρχεί…

Ο Λέων πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κινεζικό ωροσκόπιο μεταμορφώνεται σε Τίγρη!

Οι «Τίγρεις του ξύλου», όπως λένε χαρακτηριστικά οι Κινέζοι, αρέσκονται να συνεργάζονται με άλλους και να εκπληρώνουν μαζί τον κοινό στόχο. Μπορούν να επιτύχουν τη συναίνεση μέσω της επικοινωνίας, ακολουθώντας πολλές φορές τη διπλωματική οδό! Αρκετές φορές όμως αντιμετωπίζουν επιφανειακά ορισμένα ζητήματα και στερούνται τη δυνατότητα της εις βάθος συζήτησης. Με τον τρόπο αυτόν είναι εύκολο για αυτούς να επωμιστούν το έργο πέρα από τις δυνατότητές τους λόγω της έλλειψης κατανόησης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχίες και οπισθοδρομήσεις. Καλύτερα να εκμεταλλευτούν τις διπλωματικές τους ικανότητες για να αποφύγουν αποτυχίες και λάθη! Πάντως, γεννιούνται για να μισούν τις εντολές των άλλων, έχουν την τάση να τα βάζουν με ισχυρούς και είναι συμπονετικοί απέναντι στους αδύναμους. Αυτή η τάση φροντίδας των άλλων είναι καλή, αλλά κρύβει και παγίδες εξαπάτησης από φαιδρά πρόσωπα. Καλύτερα, λοιπόν, να μην παρέχουν εγγυήσεις σε άλλους για να αποφεύγουν τα προβλήματα. Οι περισσότερες «Τίγρεις του ξύλου» είναι σνομπ και σπάνια θαυμάζουν τους άλλους. Στην οικογένεια με πατέρα Τίγρη εμφανίζονται συχνά πυκνά προβλήματα στην καριέρα του «πάτερ φαμίλια», ενώ η διάθεση της μητέρας είναι συχνά κακή. Συνεπώς, οι άντρες Τίγρεις πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι για να λειαίνουν τις καταστάσεις!

Η μεγαλύτερη αδυναμία τους έγκειται στο γεγονός ότι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πειθαρχία και συχνά αποσυντονίζονται.

Από όλα τα κινέζικα σημάδια, αυτοί είναι που δεν τους πειράζει να πολεμούν ακόμη και όταν μια μάχη είναι χαμένη. Μπορεί να ειπωθεί ότι έχουν μια δραματική πλευρά στον χαρακτήρα τους και νιώθουν κατάθλιψη όταν τα πράγματα ζορίζουν. Από την άλλη, έχοντας πολλή περηφάνια, δεν βιάζονται ποτέ να απολογηθούν, αλλά οι πράξεις τους θα μιλούν πάντα για τον εαυτό τους, ειδικά όταν έχουν κάνει κάτι λάθος, και η λέξη «συγγνώμη» δεν περιλαμβάνεται συχνά στο λεξιλόγιό τους. Παρόλο που είναι ζώα του ζωδιακού κύκλου (Λέων και Τίγρης) που πατάνε στη γη, με το νερό, το οποίο είναι στοιχείο συνδεδεμένο με την κοινωνικότητα, τα πάνε αρκετά καλά!

Στον κινεζικό πολιτισμό, οι τίγρεις θεωρούνται σύμβολο προστασίας των παιδιών. Τα βρέφη φορούν παπούτσια και καπέλα με σχέδια τίγρης για να προστατευθούν από τα κακά πνεύματα. Οι αλλαγές στη ζωή τους θα συμβούν τον Ιούνιο, ενώ ανάμεσα σε Μάιο και Οκτώβριο θα εμφανιστούν ζητήματα οικονομικής φύσης – ζητήματα που θα απασχολήσουν και τον Αλέξη Τσίπρα ως Τίγρη και θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτά όμως ενδέχεται να μη σχετίζονται άμεσα με τον ίδιο, αλλά με τον στενό κύκλο των συνεργατών του στον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που θα προκαλέσει από συζητήσεις και ζυμώσεις έως έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός της Κουμουνδούρου!

Η Σκορπίνα Γεννηματά αντιμέτωπη με παγίδες στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Δράκος Φώφη και η σκληρή μάχη για την ηγεσία.

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στη χρονιά του Δράκου είναι δυνατές και, αν κάποιος τις υποτιμήσει, θα βρεθεί προ εκπλήξεων! Με «σημαία» τον φεμινισμό και την ισότητα των φύλων, χαράσσουν τη δική τους πορεία. Η Σκορπίνα πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., που είναι Δράκος στο κινεζικό ωροσκόπιο, ακροβατεί ανάμεσα στην τάση να φτάνει κάποια πράγματα στα άκρα και στο να διατηρεί ισορροπίες. Τη χαρακτηρίζει η κοινωνικότητα και από εκεί πηγάζει και η δημοφιλία της. Αν κανείς γεννηθεί κάτω από το σημάδι του Δράκου, αυτό κρύβει πολλά θετικά στοιχεία, υπάρχουν όμως και αρκετές προκλήσεις-παγίδες! Έτσι και η Φώφη Γεννηματά έχει τη τάση να κρατά αμυντική στάση σε όσα διαδραματίζονται στο εσωτερικό της παράταξής της, με φόντο την εκλογή προέδρου. Ξέρει ότι κάποιοι πριονίζουν την καρέκλα της, μαρκάρει στον χάρτη τις επόμενες κινήσεις της και καταστρώνει τα σχέδιά της. Όταν έρθει η ώρα της αναμέτρησης, θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα όνομα-έκπληξη και η μάχη θα είναι σκληρή! Στο τέλος όμως η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., παρότι θα βγει πληγωμένη από αυτή τη μάχη, θα είναι νικήτρια και θα προχωρήσει σε τομές που θα ξαφνιάσουν πολλούς, εντός και εκτός του κόμματός της!

Οι Δράκοι (για τους Κινέζους αποτελούν οιωνό δύναμης και εξουσίας), παρόλο που τους ελκύει το φως και μισούν το παρασκήνιο, ορισμένες φορές, για να επιβιώσουν, αναγκάζονται να κινηθούν και λίγο παρασκηνιακά. Αυτό θα κάνει και η Γεννηματά, μετρώντας συμμάχους και δυνάμεις. Όσοι ανήκουν στους Δράκους έχουν ένα έμφυτο χαρακτηριστικό: χαράζουν ηγετική πορεία στο διάβα τους και με αναπτυγμένο το «εγώ» τείνουν να βγαίνουν πάντα πρώτοι. Συνήθως είναι πολύ δύσκολο να τους πείσεις να αλλάξουν γνώμη για κάτι, αλλά τις περισσότερες φορές οι απόψεις τους είναι σωστές, οπότε οι άλλοι θα πρέπει πιθανώς να τις ακούσουν πιο προσεκτικά και να μη στέκονται απέναντί τους.

Χάρη στο ζώδιό της, η Φώφη Γεννηματά ξέρει να δίνει μάχες όχι μόνο στην πολιτική σκηνή, αλλά και στην προσωπική της ζωή, με καρτερικότητα και υπομονή, στοιχεία που την ακολουθούν από τα νεανικά χρόνια της!

Ο Λέων Κουτσούμπας πατά «αγκάθια»! Ένταση με συνεργάτες για τη… δράση.

Ο Mr ΚΚΕ είναι Πρόβατο στο κινεζικό ωροσκόπιο.

Ο Λέων στο ζώδιο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στο κινεζικό ωροσκόπιο είναι Πρόβατο και η καλοτυχία τον συνοδεύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Πάντως, το 2021 θα υπάρχουν πολλά ακανθώδη ζητήματα για εκείνον, επομένως πρέπει να προσπαθήσει να αποτινάξει αγκυλώσεις και στεγανά, πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Όσοι ανήκουν στον ζωδιακό κύκλο του Προβάτου είναι αρκετά εξωστρεφείς. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα χαρακτηριστικά του κόμματος του οποίου ηγείται και ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες. Τα περισσότερα Πρόβατα είναι ευγενικά, συμπονετικά, πρόθυμα να βοηθήσουν τους άλλους, χαρακτηριστικά που συναντά κανείς και στους Λέοντες! Συχνά σκέφτονται τις συνέπειες προτού προβούν σε πράξεις και μετρούν πολύ τα πράγματα, σε βαθμό που η ταχύτητα των γεγονότων τούς προσπερνά!

Ωστόσο μερικές φορές το να σκέφτεσαι πάρα πολύ είναι επίσης κακό, μια και μπορεί να προσπεράσεις κάποιες ευκαιρίες που, αντί να τις αρπάξεις από τα μαλλιά, τις αφήνεις να χαθούν!

Ακόμα και αν το έδαφος είναι εύφορο για δράση, με κοινωνικά στρώματα να βάλλονται οικονομικά από την πανδημία, ο ηγέτης του ΚΚΕ θα πρέπει να κοιτά μπροστά και όχι πίσω. Το χθες πολλές φορές μπορεί να είναι οδηγός για το αύριο, όμως χωρίς τομές δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο ίδιος είναι πεισματάρης, χαρακτηριστικό των Προβάτων, και αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσει με θετικό πρόσημο!

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει σε σύγκρουση με ορισμένους συνεργάτες του αναφορικά με τη χάραξη στρατηγικής στην πολιτική σκακιέρα του. Όσον αφορά την υγεία, το 2021 είναι μια καλή χρονιά, ωστόσο ο Δημήτρης Κουτσούμπας πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές συνήθειες του.

Μια χρήσιμη συμβουλή είναι ότι μπορεί να αναπτύξει περισσότερα χόμπι, αντί να απομονωθεί, και να βάλει την άσκηση στη ζωή του ακόμα περισσότερο.

Ο Σκορπιός Κυριάκος Βελόπουλος μάχεται με σκοτεινές δυνάμεις.

Φίδι στο κινεζικό ωροσκόπιο ο δυναμικός πολιτικός.

Ο Σκορπιός πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο κινεζικό ωροσκόπιο είναι Φίδι και τον διακρίνουν η μεθοδικότητα και η λογική σκέψη! Στους Σκορπιούς αρέσει να τακτοποιούν τα πράγματα με τάξη και η δημιουργικότητα τους χαρακτηρίζει! Είναι φιλόξενοι, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη φιλία και η δημοφιλία τούς συνοδεύει σε κάθε τους βήμα!

Όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα, πεισμώνουν, ενώ σε ενδεχόμενη αποτυχία δεν σκύβουν το κεφάλι! Σε πολιτικό επίπεδο, ο Κυριάκος Βελόπουλος θα δει να αυξάνονται κι άλλο τα ποσοστά του κόμματός του και η διεισδυτικότητά του σε κοινωνικά στρώματα που έχουν λαβωθεί οικονομικά από την πανδημία του κορονοϊού. Θα αποδειχθεί ισχυρός παίκτης στο πολιτικό σκηνικό και, ως μία από τις φωνές που ορθώνονται απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, θα βρεθεί στο στόχαστρο σκοτεινών κύκλων, που τον βλέπουν ως εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Τα άστρα δείχνουν ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός το 2021 σε πρόσωπα που θα τον πλησιάσουν για συμμαχίες, αλλά στο βάθος του μυαλού τους έχουν να του στήσουν παγίδες και να τον βάλουν στο περιθώριο, εξυπηρετώντας στην πραγματικότητα τα σχέδια τρίτων, που είναι κρυμμένοι στο σκοτάδι και δεν βγαίνουν στο φως. Ωστόσο με σύμμαχο το δίκιο της Ελλάδας θα δει τις απόψεις του να έχουν απήχηση σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων.
Όσοι ανήκουν στο Φίδι του κινεζικού ωροσκόπιου κάνουν καλή διαχείριση των οικονομικών τους και της περιουσίας τους και στις επιχειρήσεις τους τα πηγαίνουν καλά, παρά τις… τρικλοποδιές εξαιτίας της πανδημίας! Επιχειρηματικά, επιδιώκουν πάντα να δρουν με ακρίβεια και τακτοποιούν τα πράγματα.

Ωστόσο είναι λίγο υπερήφανοι στις απόψεις τους και συχνά αυτό μεταφράζεται σε ξεροκεφαλιά! Μισούν την αποτυχία και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο στη ζωή τους! Ένα κίνητρο που και σε πολιτικό επίπεδο θα συντροφεύει το 2021 τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο!

Ο Κριός Γιάνης Βαρουφάκης στο επίκεντρο της δημοσιότητας!

Στον αστερισμό του Βουβαλιού ο «κύριος Μέρα25»

Έτος του Βουβαλιού το 2021, και ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 στο κινεζικό ωροσκόπιο ανήκει στο Βουβάλι! Για τον Κριό Βαρουφάκη θα είναι μια δύσκολη χρονιά, κυρίως σε πολιτικό επίπεδο, και επικοινωνιακά λάθη και αστοχίες θα τον αναγκάζουν συχνά πυκνά να απολογείται και να προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην κοινή γνώμη και στους πολιτικούς αντιπάλους του, ακόμα και στους πρώην συντρόφους του, που κινούνται και αυτοί στην Αριστερά! Ορισμένα «φάουλ» στον ιδιωτικό βίο του θα χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία αντιπαράθεσης ακόμα και μέσα στη Βουλή. Αν και τα περισσότερα Βουβάλια φέτος θα κληθούν, λόγω και των καταστάσεων, να μαζευτούν και να μπουν σε καθεστώς λιτότητας, κάποιες κινήσεις αναφορικά με τον βίο του Βαρουφάκη θα ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του θα βρεθούν στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας! Τα επικοινωνιακά λάθη του παρελθόντος συνεχίζονται και τη νέα χρονιά! Ο επονομαζόμενος Γιαμ στο κινεζικό ωροσκόπιο είναι φέτος σε… σύγχυση και επηρεάζει τη ζωή των Βουβαλιών! Τα Βουβάλια το 2021 θα αντιμετωπίσουν εντάσεις στην προσωπική τους ζωή αναφορικά με τον σύντροφό τους.

Στην περίπτωση του Βαρουφάκη θα συμβεί το αντίθετο, με τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του να στέκεται δίπλα του και να λειτουργεί ως ασπίδα στις επιθέσεις που εκείνος δέχεται. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου να εκτιμά πολύ την εστία του και γι’ αυτό γίνεται το καταφύγιό του στις δύσκολες στιγμές! Η ίδια θα βγει ακόμα περισσότερο στο προσκήνιο και θα διεκδικήσει να έχει δημόσια άποψη για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας! Αναφορικά με τη φυσική κατάστασή τους, τα Βουβάλια το 2021 θα εμφανίσουν σωματική κόπωση. Κατά τη διάρκεια του νέου έτος που καλοσωρίσαμε χθες θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στον τομέα της υγείας και οι επισκέψεις στον γιατρό θα είναι αναπόφευκτες.

Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 θα έχει κάποιες αναποδιές στην οδήγηση και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές στον δρόμο.

{{-PCOUNT-}}45{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...