Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Βόμβα! Σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη στο δημαρχείο Χαλανδρίου

Σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ φίλων στην εγχώρια showbiz! Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα τη «βόμβα» που θα ταρακουνήσει για τα καλά την τηλεόραση, και όχι μόνο, και αφορά τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη!

Η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τη μελαχρινή συνάδελφό του φαίνεται πως… προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο Νίκος και η Μαίρη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή δηλαδή όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής ζώνης του Σκάι.

Η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Είναι κολλητοί και το έχουν δηλώσει πολλάκις τόσο σε συνεντεύξεις τους όσο και σε αναρτήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς στα social media.

Στενή παρέα

Επιπλέον, όλο το διάστημα που η Μαίρη βρισκόταν σε σχέση με τον τελευταίο της σύντροφο, τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, είχε ενταχθεί κι εκείνος στον στενό πυρήνα της παρέας των δύο παρουσιαστών, στον οποίο ανήκουν επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Φίλιππος Ιωάννου.

Ως εκ τούτου, να τους προέκυψε ξαφνικά ερωτικό αίσθημα, λίγους μήνες μόνο μετά τον χωρισμό της Μαίρης από τον Αιμιλιανό, σε σημείο μάλιστα να αποφασίσουν να το επισημοποιήσουν κιόλας, φαντάζει μάλλον απίθανο. Από την άλλη πλευρά, το σενάριο που φαντάζει πιθανό έχει να κάνει με τη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Ηταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ο παρουσιαστής του Σκάι παραδέχτηκε δημοσίως, σε συνέντευξή του στο «Hello!», πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς σχετικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια, πόσο μάλιστα ενός άνδρα.

«Προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα» είχε πει τότε και δεν έμεινε στα λόγια.

Τον Ιούνιο του 2020, καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», ο Νίκος αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έκανε το πρώτο βήμα για να υιοθετήσει παιδί.

Εξέταση

«Εκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Μιλάμε για εξετάσεις από γιατρούς υγείας, έχει να μαζέψεις πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, είναι λίγο σαν το “Νext top model”, μετά σου κάνουν σεμινάρια για γονείς – δεν το ήξερα. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι, γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, ο παρουσιαστής του Σκάι έκανε γνωστό στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη ότι έχει σταματήσει η διαδικασία υιοθεσίας λόγω της πανδημίας.

«Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post» του είχε πει. Και, ύστερα απ’ όλα αυτά, σκάει η «βόμβα» που σας αποκαλύψαμε σήμερα με την κολλητή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη. Μήπως, λοιπόν, αυτό το αναπάντεχο γεγονός θα φέρει γρηγορότερα τον Νίκο Μουτσινά πιο κοντά στο όνειρο της υιοθεσίας ενός παιδιού; Αλλο ένας γονιός και άλλο δύο, ακόμη και φίλοι. Οποιοδήποτε παιδάκι θα μεγάλωνε με αγάπη και φροντίδα έχοντας αυτούς τους δύο γονείς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...