Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Κοριτσάκια στα χέρια διεστραμμένων! Η κακοποίηση της12χρονης αθλήτριας πάλης και της 11χρονης ιστιοπλόου

«Αναγκάστηκα να το πω στη μάνα μου»! Το αθώο γράμμα της 12χρονης αθλήτριας πάλης στον προπονητή που την κακοποιούσε

Οσα κατέθεσε στο δικαστήριο η μητέρα της 12χρονης αθλήτριας ελληνορωμαϊκής πάλης που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 40χρονο προπονητή της προκαλούν ανατριχίλα.

Οπως είχε αποκαλύψει η «Εspresso» στο φύλλο της 19ης Ιανουαρίου, η γνωριμία της ανήλικης με τον προπονητή έγινε το 2017, κατά τη διάρκεια αγώνων στην περιφέρεια, όταν η 12χρονη τότε κοπέλα έπεσε στα δίχτυα του έμπειρου αθλητικού παράγοντα και από τότε άρχισε ένας πραγματικός γολγοθάς για την οικογένειά της.

Εκτός από την πλύση εγκεφάλου που έκανε στο κορίτσι ο 40χρονος, οι γονείς της κοπέλας ήρθαν αντιμέτωποι και με τη θρασύτατη στάση ισχυρού παράγοντα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, ο οποίος, όταν ενημερώθηκε από τον πατέρα της ανήλικης για τον παράνομο δεσμό, αρκέστηκε στην ερώτηση: «Μήπως η κόρη σου τα ʼθελε;»

«Τον κατηγορούμενο τον γνώριζα ως γείτονα. Στην πάλη πήγαιναν κάποιες φίλες της κόρης μου και τον Φεβρουάριο του 2017 τη γράψαμε κι εμείς. Δυστυχώς, άργησα να καταλάβω τι συνέβαινε. Στην κόρη μου άρεσε το άθλημα αυτό, αδυνάτισε και έβλεπα ότι είχε ενθουσιαστεί. Σιγά σιγά την έβλεπα ότι μιλούσε μόνο για την πάλη και τον προπονητή της. Μέχρι που απομακρύνθηκε και από τις παρέες της…» περιέγραψε η μητέρα του κοριτσιού.

«Ντετέκτιβ»

Εξι μήνες αργότερα αντιλήφθηκε ότι η κόρη της είχε συνάψει παράνομη ερωτική σχέση με τον 40χρονο και άρχισε να λειτουργεί σαν ντετέκτιβ προκειμένου να συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία, ικανά να τον ενοχοποιήσουν.

«Ακολούθησα μια μέρα την κόρη μου για να δω τι συμβαίνει και την είδα να βγαίνει από το γυμναστήριο γύρω στις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι και μετά από τρία λεπτά βγήκε και ο κατηγορούμενος. Το γυμναστήριο ήταν κλειδωμένο. Η κόρη μου βγήκε από τα κάγκελα. Αυτός βγήκε κανονικά και κοιτούσε δεξιά και αριστερά. Τον πλησίασα να του μιλήσω. Μου είπε τότε “δεν είναι αυτό που νομίζεις” και ότι βρέθηκαν να μιλήσουν για τους αγώνες. Του είπα να μείνει μακριά από την κόρη μου».

Επειτα από ασφυκτικές πιέσεις που άσκησε στο παιδί της, εκείνο παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον προπονητή, παρακαλώντας παράλληλα τους γονείς του να μην του κάνουν κακό. Μάλιστα, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις που επέβαλαν στη 12χρονη, εκείνη συνέχιζε να συναντά στα κρυφά τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος δεν δίσταζε να την περιμένει ακόμη και έξω από το σχολείο της!

Πιέσεις

Ως αποδεικτικό στοιχείο κατατέθηκε στο δικαστήριο ιδιόχειρο γράμμα της 12χρονης προς τον προπονητή, το οποίο είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του. Ο γιος του προπονητή παρέδωσε το γράμμα στους γονείς του ανήλικου κοριτσιού και στο περιεχόμενό του οι λέξεις που χρησιμοποιεί το κορίτσι προκάλεσαν ανατριχίλα στους δικαστές.

«Το μόνο που μετάνιωσα ήταν πως αυτή τη φορά, παρ’ όλο ότι σου είχα πει πως δεν θα το παραδεχτώ στη μάνα μου, αναγκάστηκα και της το είπα… Μακάρι να μπορούσα να της ξαναέλεγα ψέματα και να το κάλυπτα, αλλά αυτή τη φορά ήταν απόλυτη μαζί μου και δεν μπορούσα να το διαψεύσω. Ελπίζω να μη μου θύμωσες που τελικά αναγκάστηκα και της το είπα και πως αν θύμωσες μαζί μου να μετρήσεις μέχρι το 4 ή άντε μέχρι το 5 και να σου περάσει» συμπλήρωνε με την αθωότητα που χαρακτηρίζει ένα παιδί της ηλικίας της.

Ξεδιάντροπος! Επιμένει ότι πήγαινε για γάμο με την 11χρονη ιστιοπλόο με τη σύμφωνη γνώμη των δικών της

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των στοιχείων του και αφού προκάλεσε σοκ για μία ακόμα φορά, μιλώντας για «σχέση» και όχι για βιασμό της αθλήτριάς του στην τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων, ο προπονητής της ιστιοπλοΐας βρέθηκε με χειροπέδες και πλέον οδηγείται στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει για όσα τερατώδη έχει ο ίδιος ομολογήσει δημόσια και με κυνισμό.

Οταν ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου πήρε την απόφαση να δείξει το πρόσωπό του και να μιλήσει δημόσια, από τη Σάμο όπου ζει, για τη… σχέση του (!) με την ανήλικη, δεν γνώριζε ότι την ίδια ώρα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Νίκος Στεφανάτος, μετά τις καταθέσεις που είχε λάβει κάτω από άκρα μυστικότητα από την ίδια και τους γονείς της, είχε ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη με κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος το χρονικό διάστημα 2010-2013, και είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του. Ετσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σάμου τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην Αθήνα για να απολογηθεί.

«Ευθύνες»

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο 38χρονος είχε ζητήσει να μιλήσει με το όνομα και τη φωτογραφία του στο protothema.gr, υποστηρίζοντας -λες και δεν είχε συναίσθηση- ότι η αθλήτρια δεν ήταν 11 αλλά 15 ετών, ενώ έριξε την ευθύνη στην ίδια και τη μητέρα της!

«Ηταν πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο και είχε συμφωνήσει η μητέρα της. Εναν χρόνο ολόκληρο με πιλάτευε. Εναν χρόνο ολόκληρο. Και την έκανε την τούμπα τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ο άνδρας της τι συνέβαινε, ο οποίος με αποκαλούσε γιο του και εγώ πατέρα…» δήλωσε αμετανόητος και δικαιολόγησε την αδιανόητη πράξη του με το σκεπτικό ότι οι γάμοι με ανήλικες συνηθίζονταν παλαιότερα: «Η γιαγιά μου σε αυτή την ηλικία παντρεύτηκε. Και η ίδια η μητέρα της έχει παντρευτεί σε μικρή ηλικία»!

Οι ισχυρισμοί

Στα όσα κωμικοτραγικά αναφέρει, περιλαμβάνει και την κοπέλα που -όπως λέει- ήταν «παλαβή» μαζί του!

«Σαν παλαβή. Σαν παλαβή! Αυτά έκανε και στον επόμενο προπονητή. Και ερχόταν η μικρή και μου έλεγε: “Δεν φαντάζεσαι – τώρα που ήρθε ο καινούργιος, εσένα δεν σε θέλουνε στο σπίτι”. Η γιαγιά με τη μαμά… Και εγώ δεν ήθελα να πάω και να πω στον άνδρα της, που ήταν ο καλύτερός μου φίλος και είναι ακόμα, να του πω. Και έφυγα για να μην του αποκαλύψω την αλήθεια, το τι γινόταν πίσω του. Εγώ ήθελα να την πάρω την κόρη του» είπε και συμπλήρωσε ότι, ως τη στιγμή που έγινε η καταγγελία, πριν από λίγες ημέρες, περίμενε την ανήλικη για να τα ξαναβρούν.

Το αποκορύφωμα του παραληρήματος του 38χρονου ήταν η ωμή ομολογία ότι είχε σεξουαλική σχέση με την ανήλικη ιστιοπλόο: «Το παραδέχομαι ότι είχαμε σχέσεις. Τελεσίδικο ήταν ότι θα την πάρω. Τελεσίδικο. Και στη μάνα. Οχι από τη μικρή μόνο. Στη μάνα. Οταν εγώ σε παίρνω σαν μάνα και σου κλαίω στο τηλέφωνο και σου λέω “σε παρακαλώ”. Και της λέω “την αγαπάω” και μου λέει “έλα, πάρ’ την από εδώ και με τη συγκατάθεσή μου” και βγαίναμε βόλτες στην παραλία… Και γι’ αυτό δεν μου μιλάνε τόσο καιρό. Γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους… Γι’ αυτό δεν ζήτησα δικηγόρο. Να φάω είκοσι χρόνια φυλακή. Είκοσι χρόνια φυλακή να μου ρίξουν, αλλά να αποδεχτούν ότι το θέλανε και το ξέρανε. Οχι “το ξέρανε”, το θέλανε!» κατέληξε ο προπονητής.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...