Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Αχόρταγη φιλόλογος ξεζούμιζε 13χρονο μαθητή! Τα «ιδιαίτερα» και το «καυτό» υλικό

Αφωνη άφησε την κοινή γνώμη η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση παιδεραστίας που χειρίζονται τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές Αρχές, μετά την καταγγελία μιας μητέρας ότι ο μόλις 13 χρόνων γιος της έπεσε θύμα αποπλάνησης από την αχόρταγη 36χρονη φιλόλογο που του παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα τους τελευταίους μήνες!

Η φλογερή καθηγήτρια διατηρούσε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με το ανήλικο αγόρι, το οποίο μάλιστα είχε πείσει να εγκαταλείψει την οικογενειακή του κατοικία και το σχολείο και να το σκάσει μαζί της στο εξωτερικό!

Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης, η οποία άφησε εμβρόντητα ακόμη και τα πιο έμπειρα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του 13χρονου μαθητή εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο και στον υπολογιστή του μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, αλλά και «καυτό» οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο απεικονίζονταν ο γιος της και η 36χρονη καθηγήτρια να συνευρίσκονται σε ξενοδοχεία, στο αυτοκίνητο της γυναίκας, ακόμη και στο σπίτι της οικογένειας του μικρού!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στα γραπτά μηνύματα που αντάλλαζαν για καιρό μεταξύ τους η αχόρταγη φιλόλογος φέρεται ότι εξομολογείται στον ανήλικο τον έρωτα που έτρεφε γι’ αυτόν και του υποσχόταν ένα ιδανικό μέλλον, μακριά από τους γονείς και τους φίλους του.

Μη μπορώντας να πιστέψει ότι η 36χρονη γυναίκα που για μήνες εμπιστευόταν για την επιμόρφωση του παιδιού της και η οποία μπαινόβγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους ήταν μια αδίστακτη παιδόφιλη που δεν υπολόγιζε τίποτα, η ταραγμένη μητέρα του 13χρονου την κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Οπως διαπιστώθηκε από τις εξονυχιστικές έρευνες που ακολούθησαν, καθηγήτρια και μαθητής διατηρούσαν για αρκετό χρονικό διάστημα ερωτικό δεσμό, με τη φιλόλογο μάλιστα να ασκεί ιδιαίτερη επιρροή πάνω στον ανήλικο. Μάλιστα, ήταν τέτοιο το θράσος της εκπαιδευτικού που δεν δίσταζε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις της σε βάρος του μαθητή ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ενώ αρκετές φορές τον αποπλανούσε στο αυτοκίνητό της ή σε δωμάτια ξενοδοχείων, φροντίζοντας πάντα να βιντεοσκοπεί τις περιπτύξεις τους με το κινητό της τηλέφωνο!

Λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου, η 36χρονη φιλόλογος δεν συνελήφθη, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στον εισαγγελέα, της ασκήθηκε δίωξη και αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, μέχρι στιγμής ο ανήλικος δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα για την περιπέτεια που είχε με την καθηγήτριά του τόσο στους γονείς του όσο και στους αστυνομικούς, ούτε και να επιβεβαιώσει την ανάρμοστη συμπεριφορά από μέρους της.

Υποθέσεις παιδεραστίας με πρωταγωνίστριες γυναίκες εκπαιδευτικούς και θύματα ανήλικους μαθητές έχουν κατά καιρούς απασχολήσει τις βρετανικές και αμερικανικές Αρχές, όμως είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...