Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Είμαι ερωτευμένη με τον 13χρονο!» Αυτή είναι η φιλόλογος που ξεζούμιζε τον ανήλικο μαθητή

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την παράνομη ερωτική σχέση που διατηρούσε η έκφυλη φιλόλογος και μητέρα ενός μικρού παιδιού από τη Νέα Ερυθραία με τον ανήλικο μαθητή της, τον οποίο μετέτρεψε σε πειθήνιο όργανο που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ξανθιά «δασκάλα του σεξ», που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, όχι μόνο δείχνει να μην έχει καμία απολύτως συναίσθηση των πράξεών της, αλλά επιμένει να δηλώνει: «Είμαι ερωτευμένη με τον 13χρονο»!

Οι αστυνομικοί που συγκέντρωσαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, καθώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο που εντόπισαν οι γονείς του μαθητή και στη συνέχεια τους τα παρέδωσαν, είχαν πολύ «καυτό» περιεχόμενο από τις σεξουαλικές συνευρέσεις του αλλόκοτου ζευγαριού!

Το «ροζ» ξενοδοχείο

Η αδίστακτη παιδόφιλη, που άρχισε τον τελευταίο χρόνο να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών στον 13χρονο από τη Μεταμόρφωση, έβαζε το παιδί να βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες προκειμένου να φεύγει από το σπίτι και να συναντιέται μαζί της σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

filologos3

Μάλιστα, φρόντιζε να βιντεοσκοπεί τις ιδιαίτερες στιγμές τους και να στέλνει το επίμαχο υλικό στον 13χρονο μέσω των social media. Μάλιστα, στη δικογραφία αναφέρεται ότι στο Instagram της βρέθηκε «πολύ έντονο και πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο… Γυμνές φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης, σε θεματικό δωμάτιο ξενοδοχείου της Αττικής».

«Της είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του γιου μου, έπεσα από τα σύννεφα» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του ανήλικου μαθητή, που πέρασε σοκαρισμένη το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στις 20 Ιανουαρίου για να καταγγείλει την εφιαλτική ερωτική σχέση του παιδιού.

filologos2

Η αρρωστημένη εμμονή της εκπαιδευτικού με το 13χρονο αγοράκι ήταν τέτοια, που, όταν η μητέρα του τού απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επαφή με την 36χρονη, εκείνη πήγαινε κάτω από το σπίτι του και δεν δίσταζε να προσεγγίζει ακόμα και συμμαθητές του για να του μεταφέρουν τα μηνύματά της!

Το «προφίλ» της

Πάντως, άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός της κάνουν λόγο για μια γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για το παραμικρό, ήταν αφοσιωμένη στην οικογένειά της και στο εκπαιδευτικό της έργο.

Η ίδια η 36χρονη, μέσα από τα προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φρόντιζε αρκετά συχνά να αναρτά φωτογραφίες με το παιδί της, δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για μια πολύ στοργική μητέρα. Μάλιστα, σε κάποιες από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ένας εμφανίσιμος νεαρός άντρας, πιθανότατα ο πατέρας του παιδιού της, με τον οποίο χώρισε πριν από λίγους μήνες.

filologos

Την ίδια ώρα προκαλεί αλγεινή εντύπωση η απόφαση των δικαστικών Αρχών να μην εκδώσουν ένταλμα σύλληψης για την καθηγήτρια, παρά τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Οι πληροφορίες λένε ότι πήγε στον εισαγγελέα τη Δευτέρα μαζί με τον δικηγόρο της και στη συνέχεια στην ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να καταθέσει υπόμνημα.

ΟΚ 126127129 1039562996472790 4566151259753318824 o

Μετά τη δημοσιοποίηση της αποπλάνησής του, ο μικρός έχει μιλήσει σε παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε πως βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η Εισαγγελία Αθηνών εξετάζει το ενδεχόμενο να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της καθηγήτριας προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε αποπλανήσει και άλλα ανήλικα παιδιά πέραν του 13χρονου. Αλλωστε, το καλοκαίρι η φιλόλογος συμμετείχε σε πρόγραμμα επιμόρφωσης ανηλίκων, στο οποίο έλαβαν μέρος δεκάδες ανήλικοι.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...