Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ψυχώ με τον εφιάλτη της Γιούσεφ! Όλα όσα υποστήριξε στο απολογητικό υπόμνημα του ο δράστης

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η κυνική ομολογία του 32χρονου Ανδρέα Ρουπακιά, που έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη το απόγευμα της 5ης Φεβρουαρίου, ότι προέβη στην αποτρόπαια πράξη του επειδή πίστευε ότι το θύμα έβαζε λόγια στο ερωτικό αντικείμενο του πόθου του, ώστε να μη συνάψει σχέση μαζί του!

Στην απολογία του στον ανακριτή, που μοιάζει με γροθιά στο στομάχι, ο 32χρονος δολοφόνος της Ναυπάκτου, ο οποίος είχε εμμονή και με τη γνωστή χορεύτρια και μοντέλο Αναστασία Γιούσεφ, αποκαλύπτει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον εμμονικό έρωτά του για την κοπέλα που του είχε κλέψει την καρδιά, καθώς και το μίσος που έτρεφε για τον 35χρονο επιχειρηματία, τον οποίο θεωρούσε -εσφαλμένα- εμπόδιο για την εξέλιξη της γνωριμίας του με τη γυναίκα αυτή.

«Είχα εμμονή με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πίστευα ότι ο Σπύρος δεν την άφηνε να ανταποκριθεί. Θεωρούσα πως της έβαζε λόγια και γι’ αυτό του επιτέθηκα για να τον χτυπήσω. Πήγα να λογαριαστούμε σαν άνδρες!» παραδέχεται στο απολογητικό υπόμνημά του ο Ανδρέας Ρουπακιάς, ο οποίος ήταν φανατικός stalker και της χορεύτριας Αναστασίας Γιούσεφ. Στη συνέχεια αναφέρεται και πάλι στην εμμονή του για τη γυναίκα που ποθούσε το τελευταίο διάστημα, η οποία είχε φτάσει σε επίπεδο ψύχωσης.

«Ο παθών διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με μια κοπέλα, για την οποία τρέφω έντονα συναισθήματα και την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα πολιορκούσα σε διαρκή βάση, πιστεύοντας εν τέλει ότι αυτή θα ανταποκριθεί στο ερωτικό μου κάλεσμα. Κατά το χρονικό διάστημα των προσπαθειών μου να την προσεγγίσω, προέβαινα σε ακραίες πράξεις, όπως την παρακολουθούσα όπου και αν πήγαινε, καθώς επίσης παρακολουθούσα σε καθημερινή βάση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία διατηρούσε λογαριασμούς και μάθαινα πληροφορίες για την κοινωνική της ζωή, όπως με ποιο πρόσωπο διατηρεί σχέση κ.λπ.» αναφέρει, ενώ παραδέχεται ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν του είχε αφήσει την παραμικρή ελπίδα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούσε το θύμα τον μοναδικό λόγο που η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος δεν ανταποκρινόταν στα αισθήματά του.

«Εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ανταποκρινόταν σε εμένα ήταν ο παθών, καθώς γνώριζα ότι αυτή στο παρελθόν διατηρούσε σχέση και αυτό το χρονικό διάστημα μεταξύ τους υπήρχε προσπάθεια επανασύνδεσης. Κατά την προσπάθειά μου να την προσεγγίσω (…), συχνά ερχόμουν αντιμέτωπος τόσο με οικεία της πρόσωπα όσο και με τον κοινωνικό της περίγυρο, είτε με διάφορους φίλους της κ.λπ., οι οποίοι, είτε διά ζώσης είτε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με λοιδορούσαν, με χλεύαζαν» τονίζει ο κατηγορούμενος, ενώ εξηγεί τι τον οδήγησε να πάει στο κατάστημα επίπλων του αδικοχαμένου επιχειρηματία και να… λογαριαστεί μαζί του.

Όπως εξηγεί, λίγες ώρες προτού αποφασίσει να βάψει τα χέρια του με αίμα, πληροφορήθηκε από τους φίλους του ότι ο Σπύρος Καρέλης και ο κύκλος του «διέρρεαν και πάλι πολύ εξυβριστικά, δυσμενή και υποτιμητικά σχόλια εις βάρος μου». Ύστερα από αυτό, ο θυμός του 32χρονου ήταν τόσο έντονος, που όλη τη μέρα δεν μπορούσε να ηρεμήσει.
«Εκνευρίστηκα πάρα πολύ και, ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση, μη έχοντας αντίληψη της πραγματικότητας και συνείδηση όσων πράττω, το απόγευμα της ίδιας μέρας πήρα τη μηχανή μου και κατευθύνθηκα στο κατάστημα του θύματος, προκειμένου να τον βρω και να λογαριαστούμε σαν άνδρες» εξηγεί στο απολογητικό υπόμνημα, που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Στη συνέχεια ξεδιπλώνει το κουβάρι της φρίκης: «Όπως ήμουν θολωμένος και σε πλήρη σύγχυση, πλησίασα τον παθόντα και προσπάθησα με ένα κεφαλοκλείδωμα να τον πετάξω στο έδαφος, για να τον χτυπήσω με τα χέρια. Πλην όμως δεν κατόρθωσα να τον ακινητοποιήσω εντελώς και να κάμψω οποιαδήποτε αντίστασή του, διότι είναι πιο σωματώδης και σε καλύτερη φυσική κατάσταση από εμένα, και αντιλήφθηκα ότι δεν δύναμαι να τον εξουδετερώσω παντελώς. Για τον λόγο αυτό, φοβούμενος ότι ο παθών θα μου επιφέρει χτυπήματα στην προσπάθειά του να αμυνθεί από την επίθεσή μου (…), σε κατάσταση φόβου, πανικού και σύγχυσης έβγαλα, χωρίς να το καταλάβω, ενστικτωδώς, ένα απλό μικρό μαχαίρι οικιακής χρήσης, το οποίο έφερα επάνω μου, φοβούμενος πάντα για τη σωματική μου ακεραιότητα. Στη συνέχεια με αυτό, μη στοχεύοντας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός του και χωρίς να έχω σκοπό να του επιφέρω οποιοδήποτε πλήγμα με αυτό, πλην όμως ο παθών επλήγη στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί και να απομακρυνθεί από εμένα, δεδομένου πως με το άλλο μου χέρι τον είχα πιάσει από τον λαιμό».

Το τροχαίο ατύχημα…

Αίσθηση προκαλεί ο ισχυρισμός του 32χρονου δολοφόνου της Ναυπάκτου ότι αδυνατεί να ελέγξει τον εαυτό του έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του πριν από οκτώ χρόνια!

Ο Ανδρέας Ρουπακιάς, ο οποίος μεταφέρθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του, κατέθεσε στον ανακριτή αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς φέρεται ότι υποστηρίζει πως έχει γίνει εξαιρετικά ευέξαπτος εξαιτίας ενός τροχαίου που είχε στο παρελθόν.

«Προ οκταετίας περίπου υπέστην σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Ερατεινής Φωκίδος, οδηγώντας τη δίκυκλη μοτοσικλέτα μου, με αποτέλεσμα να έχω υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύτηκα στο Νοσοκομείο Αμφίσσης για μία εβδομάδα. Το ανωτέρω τροχαίο ατύχημα είχε αποτέλεσμα να μου επιφέρει και νοητικά προβλήματα, συνιστάμενα στα νεύρα του εγκεφάλου μου, καθώς έχω καταστεί ευέξαπτος, ευερέθιστος και αντιδρώ απότομα σε πράγματα ήσσονος σημασίας και αδυνατώ να ελέγξω τον εαυτό μου» ισχυρίζεται ο δράστης του αποτρόπαιου φονικού, που έχει συγκλονίσει τη Ναύπακτο. Σε άλλο σημείο του απολογητικού υπομνήματός του υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και αυτό αποδεικνύεται από το μέσο που χρησιμοποίησε, «ήτοι ένα… απλό μαχαίρι κουζίνας»!

Από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο παρανοϊκός 32χρονος είχε γίνει ο εφιάλτης της γυναίκας η οποία είχε την ατυχία να του αρέσει. Μάλιστα, η κοπέλα φέρεται ότι είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη της φρικτής δολοφονίας, κάτι, πάντως, που ο ίδιος αρνείται. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, πριν από δύο χρόνια η αδελφή της νεαρής διατηρούσε σχέση με τον άτυχο Σπύρο Καρέλη και ο 32χρονος θεωρούσε ότι την επηρέαζε αρνητικά, κάτι που δεν έχει εξακριβωθεί έως τώρα. Μάλιστα, ο Ρουπακιάς είχε φτάσει στο σημείο να εκδηλώνει δημόσια στο Instagram την εμμονή που είχε με το θύμα, γράφοντας διαρκώς υβριστικά σχόλια σε αναρτήσεις του, ενώ δημοσίευε και φωτογραφίες του! Τραγική φιγούρα αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης είναι η μητέρα του 35χρονου επιχειρηματία, η οποία έχασε το μοναχοπαίδι της, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της σε τροχαίο δυστύχημα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...