Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Ρόκι Μπαλμπόα» ο Κώστας Δόξας

Μήνυση από την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή για ξυλοδαρμούς ακόμα και όταν ήταν έγκυος.

Όσα υπέστη η Τζούλια Ρόμπερτς από τον βίαιο σύζυγό της στην κινηματογραφική ταινία «Νύχτες με τον εχθρό μου» μοιάζουν με… παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που περιγράφει η Μαρία Δεληθανάση στη μήνυσή της σε βάρος του πρώην συζύγου της και γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα, τον οποίο κατηγορεί για βάναυση σωματική και ψυχολογική κακοποίηση!

Μέσα από την έγκληση που υπέβαλε η φιλόλογος και ιστορικός τέχνης Μαρία Δεληθανάση σχηματίζεται η εικόνα μιας συμβίωσης που παραπέμπει σε σχέση… αφέντη και δούλου! Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο το 2017 και έπειτα από δύο μήνες ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη μήνυση που συνέταξε για λογαριασμό της συζύγου ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, είχαν προηγηθεί βίαια ξεσπάσματα του τραγουδιστή. Σύμφωνα με την καταγγελία, το πρώτο σημάδι είχε παρουσιαστεί πριν από τον γάμο και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου 2016, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στον Βόλο.

«Κατόπιν μιας διαφωνίας που υπήρχε μεταξύ μας, με χαστούκισε σπρώχνοντάς με πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο και αποκαλώντας με “καριόλα”. Την ίδια μέρα μου ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι ήταν ένας άλλος εαυτός» αναφέρει η Μαρία Δεληθανάση.

Εστιατόριο

Όπως υποστηρίζει, λίγες μέρες αργότερα συνέβη το ίδιο έξω από ένα εστιατόριο στη Βουλγαρία. Όμως και πάλι συγχώρησε τον τραγουδιστή και συμφώνησαν να απευθυνθούν σε ψυχολόγο, προκειμένου να τιθασεύσει τα ξεσπάσματά του, μια προσπάθεια που ο Δόξας εγκατέλειψε σύντομα.

Η κυρία Δεληθανάση περιγράφει ότι ο σύντροφός της τη γρονθοκόπησε το καλοκαίρι του 2016 στο Πόρτο Χέλι, ενώ βρισκόταν στην αρχή της εγκυμοσύνης. Άγριο ξύλο υποστηρίζει ότι έφαγε και τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου μέσα στο αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από τη γυναικολόγο που παρακολουθούσε την κύησή της. Το 2018 η φιλόλογος πήρε το παιδί και μετοίκησε στο πατρικό της, στη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής τούς επισκεπτόταν έως τον Μάρτιο του 2020, όταν αποφασίστηκε να μείνει μόνιμα με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Τότε ξανάρχισαν τα βίαια επεισόδια, με αποκορύφωμα τον Απρίλιο του 2020, όταν ρώτησε τον σύζυγό της με ποια συνομιλούσε στο τηλέφωνο.

«Τότε, ενώ το παιδί κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, υπήρξε έντονος διάλογος, άρχισε να με χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές, μου χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στην ντουλάπα, μου έδινε χαστούκια και γροθιές στο πρόσωπο, μου έσκισε το κάτω χείλος και άρχισε να τρέχει αίμα, μου έδωσε γροθιά στο μάτι, με κλοτσούσε στο σώμα, μου τραβούσε τα μαλλιά και με τα χέρια του μου έσφιγγε τους καρπούς μου με όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να μου τους σπάσει, ταυτόχρονα με έφτυνε στο πρόσωπο και με έβριζε: “Παλιοπουτάνα, δεν θα μου κάνεις εσύ κουμάντο στη ζωή μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι, μωρή καριόλα;”» περιγράφει στην έγκληση. Η Μαρία Δεληθανάση κατέληξε σε άθλια κατάσταση στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου καταγράφηκαν τα τραύματά της. Τότε αποφάσισε οριστικά ότι για την ασφάλειά της έπρεπε να φύγει από αυτή τη βασανιστική σχέση.

image 1 1 image 2 image 3 image

Μόλις είδε το φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο της μήνυσης μέσω του zougla.gr, ο τραγουδιστής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει αγανακτισμένος. «Η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show, και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου» υποστηρίζει ο Κώστας Δόξας.

Επίσης, σημειώνει ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό του «ως έχουσα “αλλοπρόσαλλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”», καθώς και «παράλογες οικονομικές απαιτήσεις» και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει εναντίον όποιου υιοθετήσει και αναδημοσιεύσει όσα υποστηρίζει η Μαρία Δεληθανάση, με την οποία, όπως λέει, θα λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια.

Μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Δόξα, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε χθες την αποχώρηση του τραγουδιστή από το σόου «Your Face Sounds Familiar- All star» ενώ το επεισόδιο της Κυριακής 7 Μαρτίου θα είναι μαγνητοσκοπημένο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...