Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Οι 50 σκοτεινές αποχρώσεις της ανωμαλίας! Ο Δ.Μ., το πορνογραφικό υλικό και τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια

Σε «ναό» ακολασίας με σαδομαζοχιστικά βοηθήματα και υλικό πορνογραφίας με ανηλίκους είχε μετατρέψει ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης το σπίτι του, σύμφωνα με τη νέα μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ένας ενήλικος άντρας, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός τον βίασε τον Νοέμβριο του 2018!

Σοκ προκαλεί ο ισχυρισμός του μηνυτή ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τού έδειξε στον φορητό υπολογιστή «πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο, και οι οποίες περιελάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση»!

Η εν λόγω αναφορά σήμανε συναγερμό στις Αρχές, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης η 19η τακτική ανακρίτρια να διατάξει έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη, σε εκείνο του αδελφού του, Γιάννη, καθώς και στο αυτοκίνητο και στη μοτοσικλέτα του κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή ηθοποιού. Οπως έγινε γνωστό, μέρος του αρχείου του σκηνοθέτη φυλασσόταν σε έναν δεύτερο χώρο και, συγκεκριμένα, στο κοινόχρηστο υπόγειο της πολυκατοικίας, που δεν είχε ερευνηθεί ως το απόγευμα της Παρασκευής. Οταν έγινε συμπληρωματική έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο, φέρεται ότι βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Λιγνάδης, ακόμη και από ανηλίκους!

Οσα περιγράφονται στην τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατατέθηκε την 1η Μαρτίου εναντίον του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου προκαλούν οργή και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη μήνυσή του ο Δ.Μ., γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη στην πλατεία του Αγίου Παύλου που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Οπως υποστηρίζει ο μηνυτής, ο οποίος υπήρξε για ένα διάστημα χρήστης ναρκωτικών αλλά απεξαρτήθηκε το 2016 και ζει στην Ελευσίνα, συνάντησε τυχαία τον άλλοτε κραταιό άνδρα του Εθνικού μπροστά από το 51ο Δημοτικό Σχολείο και έπιασαν κουβέντα.

«…Μετά από λίγο μου πρότεινε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σπίτι του, που βρισκόταν πολύ κοντά» υποστηρίζει, προσθέτοντας πως, όταν πήγαν στο σπίτι του ηθοποιού, εκείνος του πρότεινε να καπνίσουν μαζί ένα τσιγάρο μαριχουάνας που προμηθεύτηκε έπειτα από δέκα λεπτά καλώντας έναν αλλοδαπό.

Στη συνέχεια ο Λιγνάδης άρχισε να του μιλά για την καριέρα του, αλλά και τις ισχυρές γνωριμίες που είχε στην πολιτική και την τέχνη. «Είμαι ο βασιλιάς της σκηνής. Εχω δικά μου δέκα θέατρα και τα υπόλοιπα στα πόδια μου!» φέρεται ότι του είπε καμαρώνοντας ο ηθοποιός, ενώ εξύμνησε και την περιοχή στην οποία ζούσε, λέγοντας ότι «τριγύρω υπάρχουν παντού θέατρα και είναι μια γειτονιά με έντονο παλμό, στην οποία συχνάζουν πολλοί νέοι άνθρωποι», με τους οποίους του αρέσει να συναναστρέφεται!

Σύμφωνα με τον Δ.Μ., αφού συνομίλησαν για λίγο ακόμη, ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης του είπε ότι έπρεπε να φύγει, επειδή ήταν επίσημος προσκεκλημένος σε μια εκδήλωση για τον Νέλσον Μαντέλα, και του έδωσε ραντεβού για το μεσημέρι της επόμενης Τετάρτης στο σπίτι του, όπου υποτίθεται ότι θα συνέχιζαν την κουβέντα τους και θα… γνωρίζονταν καλύτερα. Ωστόσο, ο ηθοποιός έδειξε από την πρώτη στιγμή ποιες ήταν οι αληθινές προθέσεις του.

«Με μια πετσέτα»

«Μου άνοιξε την πόρτα ημίγυμνος, φορώντας μια πετσέτα μπάνιου γύρω από τους γοφούς του, με τη δικαιολογία ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο. Παρατήρησα ότι στην πλάτη του είχε εμφανείς ουλές και στη σχετική ερώτησή μου απάντησε ότι πριν από πολλά χρόνια είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας και τον είχαν μαχαιρώσει. Μου πρόσφερε ουίσκι μάρκας CARDHU και αυτός έφτιαξε για τον εαυτό του ένα τζιν με τόνικ. Καπνίσαμε ξανά μαριχουάνα… Πάνω σε ένα χαμηλό τραπέζι κρυστάλλινο βρισκόταν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μάρκας HewlettPackard (HP), με μεγάλη οθόνη, χρώματος μπλε, με μαύρο πληκτρολόγιο» υποστηρίζει ο μηνυτής και αμέσως μετά περιγράφει:

«Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στο υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, το οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο, και οι οποίες περιελάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση. Ο μεσήλικας πρωταγωνιστής έφερε στη βάση των γεννητικών του οργάνων, γύρω από το πέος και κάτω από τους όρχεις, έναν μεταλλικό κρίκο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αμέσως μετά ο ηθοποιός άνοιξε μία μεγάλη τσάντα και άρχισε να βγάζει από μέσα διάφορα ερωτικά βοηθήματα κάθε είδους και μεγέθους και να του τα επιδεικνύει! «Μετά άνοιξε και μια άλλη, μικρότερη τσάντα, που επίσης ανασήκωσε από το πάτωμα και ανοίγοντάς τη μου επέδειξε μία συσκευή με καλώδια, εξηγώντας μου ότι είναι βοήθημα για ιδιαίτερα σκληρά σαδομαζοχιστικά “παιχνίδια”. Μου ανέφερε ότι υπάρχει ένας ιδιωτικός χώρος που βρίσκεται στην περιοχή των Πατησίων, ονομάζεται “Αριάδνη”, αν θυμάμαι καλά, ή κάτι παρόμοιο, που ενοικιάζεται με την ώρα και στον οποίο συναντώνται περιστασιακά άτομα σε τέτοιου είδους σαδομαζοχιστικές πρακτικές. Οντας ετεροφυλόφιλος ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αισθάνθηκα μεγάλη αποστροφή προς όλα αυτά, κυρίως όμως και αμηχανία από το γεγονός ότι ένας τόσο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης εξέθετε ενώπιόν μου, έναν άγνωστό του, την ερωτική του ζωή και τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του…» τονίζει στη μήνυσή του ο Δ.Μ.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι, κάποια στιγμή, ο ηθοποιός πήγε στην κουζίνα και επιστρέφοντας του έφερε να πιει ακόμη ένα ποτήρι ουίσκι, το οποίο ήπιε μονορούφι. «Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όρασή μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ. Οταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στο καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω. Αντιλήφθηκα τον μηνυόμενο να κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά στην τζαμαρία, γυμνός και να καπνίζει με τη πλάτη του στραμμένη σε μένα. Επειδή ένιωθα πόνο στην πρωκτική μου χώρα, έβαλα το χέρι μου από κάτω και διαπίστωσα ότι ήμουν λερωμένος από κόπρανα και κολλώδη υγρά» υποστηρίζει και συνεχίζει:

«Μάσ’ τα και φύγε»

«Ο μηνυόμενος γύρισε προς εμένα και με μοχθηρό, απαξιωτικό, ψυχρό και επιτακτικό τόνο μου είπε: “Ξύπνησες; Μάσ’ τα τώρα και φύγε γρήγορα, έχω πολλή δουλειά να κάνω!» Καθώς στράφηκε προς εμένα, είδα ότι φορούσε γύρω από τα γεννητικά του όργανα έναν μεταλλικό κρίκο, ίδιον με αυτόν που φορούσε ο μεσήλικας άνδρας στις πορνογραφικές φωτογραφίες που μου είχε επιδείξει προηγουμένως. Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεών μου, τον ρώτησα “Τι έγινε, τι μου έκανες;” και αυτός με σαρκαστικό ύφος μου απάντησε: “Ελα τώρα που δεν σ’ άρεσε!”».

Επειτα από αυτό, το θύμα όρμησε στο μπάνιο για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του, ώστε να συνέλθει. Τότε διαπίστωσε με τρόμο ότι πάνω στον νεροχύτη βρισκόταν ένας ροζ δονητής λερωμένος με κόπρανα! Θολωμένος από οργή, επέστρεψε στο σαλόνι, όπου ουρλιάζοντας είπε στον ηθοποιό: «Ρε παλιοπούστη, τι μου έκανες, ρε καργιόλη;» Ταυτόχρονα, του έριξε ένα πολύ δυνατό χαστούκι και όρμησε καταπάνω του για να τον χτυπήσει.

Όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς ο Λιγνάδης τον απείλησε ότι, αν δεν έφευγε αμέσως, θα καλούσε την Αστυνομία και θα έλεγε ότι αποπειράθηκε να τον ληστέψει. Ετσι ο μηνυτής προτίμησε να φύγει για να μην καταλήξει στη φυλακή. Ωστόσο, σήμερα δηλώνει ότι κακώς δεν κάλεσε επί τόπου την Αστυνομία και δεν απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη.

Μέγα μυστήριο με τα κερασμένα ποτά

Κοινός παρονομαστής στις υποθέσεις βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται πως ήταν τα ποτά που πρόσφερε στα θύματά του και που κατά έναν περίεργο τρόπο παρέλυαν το κορμί τους και τα καθιστούσε ανήμπορα να αντιδράσουν στις αρρωστημένες ορέξεις του. Η μεθοδολογία του σκηνοθέτη – ηθοποιού προκύπτει μετά και την τρίτη κατά σειρά μήνυση που έχει υποβληθεί σε βάρος του.

Ο τρίτος μηνυτής Δ.Μ. καταγγέλλει ότι του έδωσε ένα ποτό και μετά ξύπνησε σε ένα κρεβάτι γυμνός από τη μέση και κάτω, χωρίς να γνωρίζει τι συνέβη. Οπως κατέθεσε, εκτιμά πως ο Λιγνάδης πρέπει να του έριξε κάποιο υπνωτικό στο ποτό, καθώς δεν θυμάται απολύτως τίποτα.

«Μου προσέφερε ουίσκι, μάρκας Cardhu, και αυτός έφτιαξε για τον εαυτό του ένα τζιν με τόνικ. Καπνίσαμε ξανά μαριχουάνα….». Μετά ο ηθοποιός πήγε στην κουζίνα και επιστρέφοντας του έφερε να πιει ένα ακόμη ποτήρι ουίσκι, το οποίο ήπιε μονορούφι, «Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όρασή μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ. Οταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στο καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ομως δεν είναι ο μοναδικός νεαρός που βιάστηκε ενώ δεν μπορούσε να αντιδράσει, προφανώς γιατί ο Λιγνάδης τού είχε ρίξει κάτι στο ποτό. Ο Αιγύπτιος Αλί, που επίσης έχει καταθέσει μήνυση κατά του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό το 2010, όταν ήταν μόλις 14 ετών, αναφέρει στην κατάθεσή του:

«Οταν βρέθηκα στο διαµέρισµά του, καθίσαµε σε έναν καναπέ, µου έβαλε ένα ποτό που µου είπε ότι ήταν τζιν, η προτίµησή του, και µου έδωσε να καπνίσω ένα τσιγαριλίκι. Ξαφνικά, έπειτα από δύο γουλιές ποτού και προτού ακόμη τελειώσω το τσιγάρο, ένιωσα μιαν υπερβολική έξαψη, αφόρητη ναυτία, τρομερή ζάλη. Παρέλυσα σ’ ολόκληρο το σώμα μου κι άρχισα να χάνω την επαφή με το περιβάλλον, να σβήνω κυριολεκτικά… Το τελευταίο πράγμα που αντιλήφθηκα είναι τον µηνυόµενο να έχει γονατίσει μπροστά στο πρόσωπό μου… να μου χώνει με βία το ερεθισμένο πέος του στο στόμα και να με βιάζει. ∆εν γνωρίζω τι άλλο μου συνέβη εκείνο το βράδυ, διότι λιποθύμησα»!

Εξάλλου τη μεθοδολογία που φέρεται ότι ακολουθούσε ο Λιγνάδης επιβεβαιώνει και άλλος ένας νεαρός, που κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση του Αλί. Ο συγκεκριμένος κατέθεσε ότι ήταν στην παρέα των παιδιών που ο σκηνοθέτης έκανε ανήθικες προτάσεις. Προσέφερε στους ανηλίκους αλκοόλ και ναρκωτικά και έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...