Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι»! Στην αντεπίθεση ο Δόξας μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

Με πυρά εκατέρωθεν μαίνεται ο «πόλεμος των Ρόουζ» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και στην πρώην σύζυγό του, μετά τις αποκαλύψεις της τελευταίας για κακοποίησή της ακόμη και την περίοδο που ήταν έγκυος. Χθες, ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε ακόμη μία φορά στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ότι και ο ίδιος είχε δεχτεί βάναυση επίθεση από τη Μαρία Δεληθανάση, η οποία του είχε καρφώσει στο κεφάλι ένα… στιλό!

«Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν υπάγεται στο κίνημα “MeToo”, γιατί έχει καταγγείλει πολλές φορές τις μεταξύ τους διενέξεις. Εχει ακολουθήσει τον δρόμο που προτείνουμε εμείς. Αν έχει προκαλέσει ο κύριος Δόξας τέτοιου είδους βλάβη στην πρώην σύζυγό του, το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και θα τιμωρηθεί. Αν αποδειχτεί ότι και η πρώην σύζυγός του έχει προκαλέσει στον κ. Δόξα παρόμοιες σωματικές βλάβες, ομοίως θα τιμωρηθεί. Οι ισχυρισμοί του κ. Δόξα είναι ότι έχει κακοποιηθεί και ο ίδιος πάρα πολύ βάρβαρα και στυγνά. Οτι υπήρχε βία στο σπίτι. Το επεισόδιο του 2020 ήταν επεισόδιο κατά το οποίο ο κ. Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στιλό στο κεφάλι και τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, για να συμπληρώσει:

«Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο κ. Δόξας, βγαίνοντας έξω έξαλλος, την απώθησε. Το πρώτο που έκανα ήταν να δείξω τη φωτογραφία σε έναν ιατροδικαστή και ο ιατροδικαστής έχει κρατήσει επιφυλάξεις από πού έχουν προέλθει τα τραύματα. Οταν μιλάμε για βασανισμό και βία, μιλάμε για απευθείας χτύπημα του κ. Δόξα προς την πρώην σύζυγό του. Είναι μία απώθηση, πιστεύουμε εμείς».

image 1 3
Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή με σημάδια ξυλοδαρμού

Παράλληλα, ο δικηγόρος παρομοίασε με ρωμαϊκή αρένα την άγρια διαμάχη-σίριαλ που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές και τη συνακόλουθη δημοσιότητα που έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες: «Μόνο με σκεπτικισμό μπορώ να παρακολουθήσω αυτήν τη ρωμαϊκή αρένα εν μέσω καραντίνας και βλέπω πλέον ότι αρκεί μια δημόσια καταγγελία για να καταστραφούν καριέρες και να καταρρακωθούν προσωπικότητες και να λοιδορούνται κάποιοι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα. Κινδυνεύουν εν τέλει όλοι» επισήμανε ο κ. Δημητρίου.

Σε άλλες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open ισχυρίστηκε ότι η Μαρία Δεληθανάση κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της επειδή πίστευε ότι δεν την προέβαλε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορεί να ασκήσει το επάγγελμα της influencer: «Η καθ’ όλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με τη συγκυρία της άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική “ενίσχυσή” της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer» υποστήριξε ο Σπύρος Δημητρίου.

image 2 2

Μερικά 24ωρα πριν η Μαρία Δεληθανάση είχε τοποθετηθεί δημόσια για τις δικαστικές αποφάσεις που ανέβασε στα social media ο Κώστας Δόξας, στις οποίες τονιζόταν ότι εκείνη του έχει ασκήσει σωματική βία. «Πρόκειται για απόσπασμα του δικογράφου και συγκεκριμένα δικές του δηλώσεις, και σε καμία περίπτωση απόφαση δικαστηρίου. Αφορά τη διατροφή και την επιμέλεια. Οχι την αγωγή διαζυγίου, ούτε τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Η αγωγή διαζυγίου θα δικαστεί στις 19/11/21 και η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα αυτήν τη στιγμή και αναμένουμε εξελίξεις. Γίνεται μια μεθόδευση αλλά ανεπιτυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ενδιαφέροντος από το βασικό ζήτημα: αυτό του ξυλοδαρμού και της βίας. Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση για τα περιστατικά βίας, καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει δικαστεί ακόμη» είχε πει μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» του Open.

image 6

«Η φίμωση»

Αναφορικά με την αξίωση του πρώην άντρα της να μην αναπαράγουν τα media όσα κατήγγειλε εκείνη, είχε αναφέρει: «Το κρίνω ως αναμενόμενο. Η “φίμωση” είναι μια συνήθης πρακτική χειραγώγησης, που ανέκαθεν χρησιμοποιείται για να αποκρύπτεται η αλήθεια. Οπως την ασκούσε σε εμένα, έτσι προσπαθεί να την ασκήσει και στα μέσα. Δεν μου κάνει εντύπωση».

Είχε προηγηθεί, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανταλλαγή βαρέων χαρακτηρισμών μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, με δηλητηριώδεις αναρτήσεις και εκτόξευση πυρών στο διαδίκτυο. Η Δεληθανάση έγραφε πως ο Δόξας «δεν έχει το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη έστω και αυτήν τη στιγμή» και πρόσθετε: «Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση ήταν πολλά χρόνια στη διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες, από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ψυχολογικής βίας και πιο έντονες, με σωματική βία απλή όσο και αρκετά σοβαρή. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες». Ο δημοφιλής τραγουδιστής, από την πλευρά του, απαντούσε λέγοντας πως δικαστικές αποφάσεις χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό του «ως έχουσα αλλοπρόσαλλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά».

Από τον πολιτικό γάμο το 2017 σε έναν nonstop «Πόλεμο των Ρόουζ»

Η «ένωση» του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση, που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, ξεκίνησε ως ιστορία αγάπης, αλλά έχει εξελιχθεί σε έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο με εκατέρωθεν «φαρμακερά» βέλη!

7094 KOSTAS DOKSAS ME TI SINODO TOY 25062015

Η αρχή στη διαμάχη-σίριαλ έγινε όταν η φιλόλογος και ιστορικός Τέχνης κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για κακοποιητική συμπεριφορά, βγάζοντας στη φόρα φωτογραφίες από τους ξυλοδαρμούς της! Στην 20σέλιδη μήνυση που συνέταξε για λογαριασμό της ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, έκανε λόγο για υποτιμητικές συμπεριφορές, απιστίες, εκφοβισμούς και χειροδικίες, υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη στο πλευρό του τραγουδιστή! Το πρώτο σημάδι είχε παρουσιαστεί πριν από τον γάμο, στις 10 Ιανουαρίου 2016, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στον Βόλο.

«Κατόπιν μιας διαφωνίας που υπήρχε μεταξύ μας, με χαστούκισε σπρώχνοντάς με πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο αποκαλώντας με “καριόλα”» ανέφερε η Μαρία Δεληθανάση. Σύμφωνα με την ίδια, λίγες ημέρες αργότερα συνέβη το ίδιο έξω από ένα εστιατόριο στη Βουλγαρία. Ομως, και πάλι συγχώρησε τον τραγουδιστή και συμφώνησαν να απευθυνθούν σε ψυχολόγο, προκειμένου να τιθασεύσει τα ξεσπάσματά του, μια προσπάθεια που ο Δόξας εγκατέλειψε σύντομα.

Στη μήνυσή της περιέγραφε ακόμη ότι ο σύντροφός της τη γρονθοκόπησε το καλοκαίρι του 2016 στο Πόρτο Χέλι, ενώ βρισκόταν στην αρχή της εγκυμοσύνης, και ότι το ίδιο συνέβη και τον Οκτώβριο μέσα στο αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από τη γυναικολόγο που παρακολουθούσε την κύησή της. Το 2018, η φιλόλογος πήρε το παιδί και μετοίκησε στο πατρικό της, στη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής τούς επισκεπτόταν ως τον Μάρτιο του 2020, όταν αποφασίστηκε να μείνει μόνιμα με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Τότε ξανάρχισαν τα βίαια επεισόδια, με αποκορύφωμα τον Απρίλιο του 2020, όταν ρώτησε τον σύζυγό της με ποια συνομιλούσε στο τηλέφωνο.

«Τότε, ενώ το παιδί κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, υπήρξε έντονος διάλογος, άρχισε να με χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές, μου χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στην ντουλάπα, μου έδινε χαστούκια και γροθιές στο πρόσωπο, μου έσκισε το κάτω χείλος και άρχισε να τρέχει αίμα, μου έδωσε γροθιά στο μάτι, με κλοτσούσε στο σώμα, μου τραβούσε τα μαλλιά και με τα χέρια του μου έσφιγγε τους καρπούς μου με όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να μου τους σπάσει, ταυτόχρονα με έφτυνε στο πρόσωπο και με έβριζε: “Παλιοπουτάνα, δεν θα μου κάνεις εσύ κουμάντο στη ζωή μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι, μωρή καριόλα;”» ανέφερε στην έγκληση η Μαρία Δεληθανάση. Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης, ο πρώην παίκτης του «Your Face Sounds Familiar – All Star» ανακοίνωσε ότι στόχος της δημοσίευσης ήταν να πληγεί προσωπικά και επαγγελματικά.

Ακόμη, δημοσίευσε στο Instagram αποσπάσματα από δύο δικαστικές αποφάσεις που ανέφεραν ότι είχε δεχθεί κακοποίηση από την πρώην σύζυγό του. Η απάντηση της Μαρίας Δεληθανάση ήρθε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν δήλωσε στην εκπομπή του Open «Ελα, χαμογέλα» ότι ο τραγουδιστής «δεν είχε το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη, έστω και αυτή τη στιγμή»!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...