Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Σόρι» με… μισές αλήθειες! Η εμμονή της βιτριολίστριας Έφης με την Ιωάννα και όλα όσα δεν είπε

Η 35χρονη Εφη ύστερα από 10 μήνες παραδέχτηκε την αρρωστημένη εμμονή της με την 34χρονη, αλλά δεν είπε λέξη για το «τρίτο πρόσωπο» και τον άνθρωπο που της έδωσε το θειικό οξύ.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την αρρωστημένη επίθεσή της με καυστικό υγρό εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, η 35χρονη βιτριολίστρια Εφη Κ., η οποία σόκαρε με τη σατανική δράση της ολόκληρο το πανελλήνιο, παρουσιάστηκε υπό άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια στην οποία ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της!

82501588 3080249455318676 3816892463061653175 n
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η ήδη προφυλακισμένη 35χρονη πέρασε χθες το πρωί με τη συνοδεία του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου το κατώφλι της 17ης τακτικής ανακρίτριας της Αθήνας και κατέθεσε συμπληρωματικά για όσα κατηγορείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε κυνικά τη φρικιαστική πράξη της, για την οποία ζήτησε συγγνώμη, και επέμεινε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη συντοπίτισσά της Ιωάννα.

«Ηθελα να την πονέσω και να την τραυματίσω!» φέρεται ότι ισχυρίστηκε η Εφη Κ., η οποία παραδέχθηκε ότι είχε εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα εξαιτίας «ενός προσωπικού θέματος» που δεν θέλησε να αποκαλύψει! Η στιχομυθία της με την ανακρίτρια είχε ως εξής:

Ανακρίτρια: Αποδέχεστε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας;

Κατηγορούμενη: Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Αποδέχομαι το αδίκημα της σωματικής βλάβης. Ολα τα έτη του ενήλικου βίου μου τα έχω διανύσει χωρίς παραβατική συμπεριφορά. Η στάση μου αυτή απέδειξε ότι υπερισχύει ο τρόπος ανατροφής μου και η δομή της προσωπικότητάς μου. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη, και γι’ αυτό με τη σημερινή μου απολογία θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της, την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν. Λυπάμαι ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου.

Ανακρίτρια: Για ποιον λόγο θέλατε να της προκαλέσετε σωματική βλάβη;

Κατηγορούμενη: Απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Τη θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με έκανε να δω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω, ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες. Δεν θα ήθελα να παρερμηνευτεί τίποτα από τα παραπάνω με εικασίες και φανταστικά σενάρια γι’ αυτό. Προς το παρόν παραμένω σε όσα είπα ως τώρα. Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω, αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω. Απλώς ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η απερίσκεπτή μου αυτή ενέργεια θα προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά και έναν μεγάλο γολγοθά που θα διανύει και θα διανύσει σε βάθος χρόνου. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Γι’ αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης, θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ.

Ανακρίτρια: Αφού θέλατε να της προκαλέσετε σωματική βλάβη, γιατί επιλέξατε θειικό οξύ και σε αυτή τη μεγάλη ποσότητα;

Κατηγορούμενη: Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα. Ηταν ένα κανονικό ποτήρι. Δεν γνώριζα ότι θα προκληθεί τόσο μεγάλη ζημιά.

Ανακρίτρια: Γνωρίζετε ότι αν είχε εισπνεύσει από τη μύτη ή το στόμα το βιτριόλι θα καταστρέφονταν είτε οι πνεύμονες είτε ο οισοφάγος, με αποτέλεσμα τον θάνατό της, και ότι εάν δεν είχε ξεπλύνει αμέσως το οξύ θα προκαλούνταν ο θάνατός της από αιμορραγία;

Κατηγορούμενη: Δεν γνώριζα τίποτα από όλα αυτά. Δεν γνώριζα ότι αυτό το υγρό θα προκαλούσε τέτοια ζημιά, γνώριζα ότι θα προκαλούσα κάποιο τραύμα. Δεν είχα σκοπό να στοχεύσω στο πρόσωπο. Η στάση του σώματος απέδειξε ότι ήμουν πλάγια και όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Το παχύρευστο υγρό δεν γνώριζα ότι προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, δεν είμαι χημικός, δεν γνώριζα ότι υπήρχε σε πιο αραιή μορφή.

Ανακρίτρια: Από πού προμηθευτήκατε το βιτριόλι;

Κατηγορούμενη: Για την πράξη ανεύρεσης και την προμήθεια του καυστικού υλικού είμαι μόνο εγώ υπεύθυνη και κανείς άλλος. Δεν θέλω να απαντήσω από πού το προμηθεύτηκα.

Ανακρίτρια: Προσπαθήσατε να έρθετε σε επαφή, έστω και τηλεφωνικά, με την ίδια ή μέσω του συνηγόρου σας για να ζητήσετε συγνώμη από την παθούσα;

Κατηγορούμενη: Μέσω του συνηγόρου μου… Επικοινώνησε ο ίδιος με τους δικηγόρους της και τους εξέφρασε τη συμπάθειά του και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Σήμερα, που είμαι ξανά ενώπιόν σας, δηλώνω τη μεταμέλειά μου και τη συγγνώμη μου, εάν φυσικά γίνει δεκτή.

Μετά το τέλος της απολογίας της, η οποία διήρκεσε μία ώρα, η 35χρονη πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών, όπου παραμένει προσωρινά κρατούμενη από τις 16 Ιουνίου του 2020. Αρχικά είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής και είχε αρνηθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα τής καταλογίζονται, τόσο προανακριτικά όσο και ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Πάντως, η… όψιμη «δήλωση μετανοίας» της 35χρονης δεν φαίνεται να συγκίνησε ούτε στο ελάχιστο την 34χρονη Ιωάννα, η οποία μέσω του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα δήλωσε ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη της.

«Η πρόθεσή της ήταν να τη σκοτώσει και τίποτα λιγότερο! Από εκεί και πέρα, η Ιωάννα και η οικογένειά της είναι σαφές πως δεν δέχονται καμία συγγνώμη από την κατηγορούμενη, η οποία έχει επιδείξει μια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας.

Το σοκ στην Καλλιθέα, η σύλληψη και το… τούνελ των χειρουργείων

Ηταν 9.30 το πρωί της 20ής Μαΐου 2020, όταν η 34χρονη τότε Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την ασφαλιστική εταιρία όπου εργαζόταν, στην Καλλιθέα, από μια μαυροφορεμένη γυναίκα με χειρουργική μάσκα! Οι κραυγές πόνου της άτυχης κοπέλας κινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες των γύρω καταστημάτων.

vlcsnap 2020 05 20 18h23m52s982
Το θύμα ενώ βγαίνει από το αυτοκίνητό του

Από ένα κουρείο έφεραν μια ποδιά για να την τυλίξουν, καθώς τα ρούχα της είχαν καεί από το καυστικό υγρό και είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχά της, σε κατάσταση σοκ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με όχημα συναδέλφου της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Φαλήρου και κατόπιν στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου με υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί κατόρθωσαν να σώσουν το αριστερό μάτι της.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αγώνα δρόμου για να εντοπιστεί η μυστηριώδης γυναίκα που έλιωσε το πρόσωπο και την ψυχή της Ιωάννας, και να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στις 11 Ιουνίου ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη μια 35χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της φρικιαστικής επίθεσης, η τηλεκάρτα με την οποία κάλεσε ταξί και η περούκα που χρησιμοποίησε για να μεταμφιεστεί. Οπως προέκυψε από την έρευνα, το κίνητρο της αρρωστημένης επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία!

0612193316DVB TANT1HD
Η βιτριολίστρια μετά την επίθεση

Eνοχοποιητικά στοιχεία

Αν και τα ενοχοποιητικά στοιχεία ήταν ατράνταχτα εις βάρος της 35χρονης Εφης Κ., εκείνη προτίμησε να μη δώσει προανακριτική κατάθεση, ούτε να απολογηθεί στον ανακριτή, επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Στο μεταξύ, η Ιωάννα ανέβαινε έναν γολγοθά, καθώς έπρεπε να αντέξει τον αφόρητο πόνο από τα εκτεταμένα εγκαύματα που της προκάλεσε το οξύ, ενώ μπροστά της διανοιγόταν ένα ατέλειωτο σκοτεινό τούνελ αλλεπάλληλων χειρουργικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση του προσώπου της!

εχτρα

Ο αγώνας που δίνει η Ιωάννα άγγιξε τις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανάμεσά τους και της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία άρχισε μέσω της πλατφόρμας GoFundMe διαδικτυακό έρανο, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική στήριξη της 34χρονης. Πρόσφατα η νεαρή γυναίκα βρήκε το σθένος να μιλήσει για την τραυματική εμπειρία της στο περιοδικό «ΟΚ!», αποκαλύπτοντας παράλληλα το φρικτά παραμορφωμένο πρόσωπό της.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...