Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Φουρθιώτης μπλεγμένος με υπόκοσμο – Προσήχθη στη ΓΑΔΑ μαζί με κακοποιούς

Την άκρη του νήματος που θα ξεδιπλώσει το κουβάρι που μπερδεύτηκε επικίνδυνα από άτομα του υποκόσμου, τα οποία φέρεται ότι εμπλέκονται στην επίθεση με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, αλλά και κατά της βίλας του Μένιου Φουρθιώτη, προσπαθούν να ξετυλίξουν από νωρίς χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστική, με βάση όσα κατέθεσε μόλις πριν από μερικά 24ωρα ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του από τον παρουσιαστή του καναλιού Epsilon!

Οι άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών προσήγαγαν χθες το πρωί δύο Ελληνες σεσημασμένους για διάφορα αδικήματα, αλλά και τον Μένιο Φουρθιώτη. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους, τόσο στο γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Epsilon όσο και στη βίλα του στον Διόνυσο, και μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. υπολογιστές, συρτάρια και ό,τι θεωρούσαν σημαντικό στοιχείο. Ολοι τους έδιναν ως αργά χθες το βράδυ κατάθεση, προσπαθώντας να στηρίξουν καθένας τη δική του εκδοχή, σε μια υπόθεση που παραπέμπει σε σκοτεινό μαφιόζικο θρίλερ.

Οι δύο σεσημασμένοι Ελληνες κακοποιοί, που είναι γνωστοί στον κόσμο της νύχτας, προσήχθησαν νωρίς το πρωί στην Ασφάλεια και εξετάζονται τόσο για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ που έπεσαν στις 17 Απριλίου στη βίλα του Μένιου Φουρθιώτη όσο και για την συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας στη Νέα Ερυθραία. Ηταν γύρω στη 1 τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου, όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες να σταματήσει για έλεγχο, στη συμβολή των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα.

pyrovolismoi
Το σημείο όπου οι δύο κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Οι δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες full face όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Καταδίωξη στη Βαρυμπόμπη

Αμέσως άρχισε καταδίωξη από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, με τους επιβαίνοντες στη μηχανή να συνεχίζουν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα για να ανταποδώσουν τα πυρά, αλλά δεν το έκαναν, καθώς μπροστά από τη μηχανή των δραστών κινούνταν ένα Ι.Χ. με δύο επιβάτες και δεν ήθελαν να ρισκάρουν τον τραυματισμό αθώων πολιτών. Ετσι, τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ομως από τη βαλλιστική εξέταση στους κάλυκες που βρέθηκαν τόσο στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία όσο και στη βίλα του Μένιου Φουρθιώτη διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από το ίδιο όπλο τύπου καλάσνικοφ! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», οι δύο άνδρες που έχουν προσαχθεί φέρεται ότι ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τούς είχε μισθώσει για να πυροβολήσουν κατά της οικίας του, καθώς πρόσφατα του είχε αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία και ήθελε να δείξει ότι κινδυνεύει!

menio
Αγνωστος «γαζώνει» με καλάσνικοφ τη μάντρα στη βίλα του Μένιου

Μάλιστα, φέρεται ότι είπαν πως ο παρουσιαστής τούς είχε προσεγγίσει μέσω e-mail και γι’ αυτό τον λόγο διατάχτηκε να εξεταστούν οι υπολογιστές του. Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώος και αποδίδει όσα του καταλογίζονται σε πλεκτάνη που έχει στηθεί εναντίον του.

Αργά χθες το βράδυ προσήχθη στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί και ένας στενός συνεργάτης του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...