Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Έφαγα ξύλο, μου είπε: καλύτερα να σου ανοίξω...

Η Μαρία Αντουλινάκη, παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής...

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μαγνήτισε τα βλέμματα στον Χολαργό

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού έκανε πριν από...

Η Barbie στις 100 «πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου»

Η κούκλα Barbie ανακηρύχτηκε μια από τις 100 «πιο...

Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Με φλερτάρουν στα social media, στην πραγματικότητα όχι»

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star»...

Ο Φουρθιώτης μπλεγμένος με υπόκοσμο – Προσήχθη στη ΓΑΔΑ μαζί με κακοποιούς

Την άκρη του νήματος που θα ξεδιπλώσει το κουβάρι που μπερδεύτηκε επικίνδυνα από άτομα του υποκόσμου, τα οποία φέρεται ότι εμπλέκονται στην επίθεση με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, αλλά και κατά της βίλας του Μένιου Φουρθιώτη, προσπαθούν να ξετυλίξουν από νωρίς χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστική, με βάση όσα κατέθεσε μόλις πριν από μερικά 24ωρα ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του από τον παρουσιαστή του καναλιού Epsilon!

Οι άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών προσήγαγαν χθες το πρωί δύο Ελληνες σεσημασμένους για διάφορα αδικήματα, αλλά και τον Μένιο Φουρθιώτη. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους, τόσο στο γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Epsilon όσο και στη βίλα του στον Διόνυσο, και μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. υπολογιστές, συρτάρια και ό,τι θεωρούσαν σημαντικό στοιχείο. Ολοι τους έδιναν ως αργά χθες το βράδυ κατάθεση, προσπαθώντας να στηρίξουν καθένας τη δική του εκδοχή, σε μια υπόθεση που παραπέμπει σε σκοτεινό μαφιόζικο θρίλερ.

Οι δύο σεσημασμένοι Ελληνες κακοποιοί, που είναι γνωστοί στον κόσμο της νύχτας, προσήχθησαν νωρίς το πρωί στην Ασφάλεια και εξετάζονται τόσο για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ που έπεσαν στις 17 Απριλίου στη βίλα του Μένιου Φουρθιώτη όσο και για την συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας στη Νέα Ερυθραία. Ηταν γύρω στη 1 τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου, όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες να σταματήσει για έλεγχο, στη συμβολή των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα.

pyrovolismoi
Το σημείο όπου οι δύο κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Οι δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες full face όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Καταδίωξη στη Βαρυμπόμπη

Αμέσως άρχισε καταδίωξη από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, με τους επιβαίνοντες στη μηχανή να συνεχίζουν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα για να ανταποδώσουν τα πυρά, αλλά δεν το έκαναν, καθώς μπροστά από τη μηχανή των δραστών κινούνταν ένα Ι.Χ. με δύο επιβάτες και δεν ήθελαν να ρισκάρουν τον τραυματισμό αθώων πολιτών. Ετσι, τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ομως από τη βαλλιστική εξέταση στους κάλυκες που βρέθηκαν τόσο στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία όσο και στη βίλα του Μένιου Φουρθιώτη διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από το ίδιο όπλο τύπου καλάσνικοφ! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», οι δύο άνδρες που έχουν προσαχθεί φέρεται ότι ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τούς είχε μισθώσει για να πυροβολήσουν κατά της οικίας του, καθώς πρόσφατα του είχε αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία και ήθελε να δείξει ότι κινδυνεύει!

menio
Αγνωστος «γαζώνει» με καλάσνικοφ τη μάντρα στη βίλα του Μένιου

Μάλιστα, φέρεται ότι είπαν πως ο παρουσιαστής τούς είχε προσεγγίσει μέσω e-mail και γι’ αυτό τον λόγο διατάχτηκε να εξεταστούν οι υπολογιστές του. Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώος και αποδίδει όσα του καταλογίζονται σε πλεκτάνη που έχει στηθεί εναντίον του.

Αργά χθες το βράδυ προσήχθη στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί και ένας στενός συνεργάτης του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H αδίστακτη μαντάμ των έξι οίκων ανοχής στην Αθήνα ζούσε σε βίλα στη Γλυφάδα

Μαστροπός και φοροφυγάς ήταν η 43χρονη Don Κατερίνα που...

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Στο κάδρο των υπόπτων ο ιδιοκτήτης του άτυχου χάσκι; Τι απαντάει ο ίδιος;

Θύελλα αντιδράσεων και οργή έχει ξεσπάσει με τη θανάσιμη...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη των Κούστα – Γιαννικοπούλου για το XXL «δώρο» της

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της...