Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

«Just the 2 of us»: Νέα ζευγάρια και guest κριτές στο μουσικό...

Τρία νέα ζευγάρια αλλά και γκεστ κριτές θα ενταχθούν...

Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα...

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε στο αεροδρόμιο...

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης μου έκανε το προξενιό με...

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε...

«Ο πρώτος από εμάς»: O Άλκης απογοητευμένος μοιράζεται με τον Νικόλα και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος από εμάς»...

Ave Μένιο! Ολοι οι εξευτελισμοί του «Καίσαρα» Φουρθιώτη προς τους αστυνομικούς που τον φύλαγαν

Τις υστερίες και τις γραφικότητες των celebrities του Χόλιγουντ φαίνεται πως είχε βαλθεί να αντιγράψει ο τηλεπωλητής και τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, όπως αποκαλύπτουν υπηρεσιακά έγγραφα με τις αναφορές των αστυνομικών της φρουράς του στην ΕΛ.ΑΣ. για την απίστευτα προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά του σε βάρος τους.

Οσα περιγράφονται στα έγγραφα δικαιώνουν μέχρι κεραίας την «Espresso», που πρώτη είχε αποκαλύψει από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου τα μαρτύρια των αστυνομικών, σε σχετικό ρεπορτάζ με τον απόλυτα περιγραφικό τίτλο «Οι… ένστολες “Φιλιππινέζες” του Φουρθιώτη!». Ενα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που σήμανε την αρχή του τέλους στην πολυσχιδή και σκοτεινή δράση του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος είχε επιδοθεί σε ένα μπαράζ μηνύσεων κατά των στελεχών της εφημερίδας!

Σε κάθε του βήμα, ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου προκαλούσε επεισόδια, διαπληκτισμούς, ενώ ακόμη και με τους αστυνομικούς –οι οποίοι είχαν αναλάβει τη φύλαξή του, καθώς ισχυριζόταν ότι τον απειλεί η 17Νήταν συχνά οι καβγάδες και οι απειλές που εκτόξευε, όταν δεν τους ζητούσε να επιπλήξουν… εργαζομένους του σταθμού!

φ1 1
Ο Μένιος Φουρθιώτης με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε στιγμές… Χόλιγουντ

Απόρρητο σημείωμα

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2021 (με την ένδειξη «απόρρητο»), βάσει αναφορών των αστυνομικών της συνοδείας του, «υπάρχουν περιστατικά που, κατά την κρίση τους, πλήττουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν ανάγονται στην αποστολή τους». Με λίγα λόγια, οι αστυνομικοί ενημέρωναν για συμπεριφορές που όχι μόνο προσβάλλουν το λειτούργημα, αλλά και υποτιμούν κάθε εργαζόμενο.

«Σύμφωνα με τον επικεφαλής της συνοδευτικής ασφάλειας αλλά και του συνόλου των διατιθέμενων αστυνομικών, δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι ασφάλειας του εν θέματι προσώπου για την κατ’ εξαίρεση διαδικασία που προβλέπουν οι διατάξεις της παρ. 10 του άρθρου 156 του του Π.Δ. 141/91» αναφερόταν επίσης στο έγγραφο, σε μια έκφραση… ελπίδας ότι οι αστυνομικοί θα απαλλαγούν από τα δυσάρεστα καθήκοντα! Μεταξύ άλλων, μάλιστα, περιγράφουν στις αναφορές τους κάποια από τα επεισόδια που προκάλεσε ο Φουρθιώτης:

  • Στις 08/09/2020, διαπληκτισμός του παρουσιαστή με υπάλληλο καταστήματος εστίασης, παρουσία του αστυνομικού συνοδού και λοιπών παρευρισκόμενων ατόμων.
  • Στις 24/12/2020, ο δημοσιογράφος διαπληκτίστηκε με άλλο άτομο σε ζαχαροπλαστείο, παρουσία του αστυνομικού συνοδού του.
  • Στις 10/01/2021 ζήτησε από αστυνομικό συνοδό να εκτελέσει καθήκοντα φύλαξης στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού, ελέγχοντας όσους εισέρχονται και εξέρχονται.
  • Στις 21/01/2021 ζήτησε από τους αστυνομικούς συνοδούς να επέμβουν και να επιπλήξουν μια συνεργάτιδά του στο κανάλι.
  • Στις 23/01/2021 ζήτησε από τον αστυνομικό συνοδό να εκτελέσει καθήκοντα οδηγού του αυτοκινήτου του, προφασιζόμενος ότι δεν αισθάνεται καλά.
  • Στις 15/02/2021 μπήκε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο που του είχε διατεθεί για τη συνοδευτική ασφάλεια προκειμένου να μετακινηθεί, παρότι απαγορεύεται. Επιπλέον, επιβίβασε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο δύο ακόμα άτομα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής απαίτησε την άμεση αποδέσμευση ενός εκ των δύο αστυνομικών, προφασιζόμενος ότι είχε αιτηθεί την επιστροφή του στην οργανική του θέση, χωρίς να τον έχει ενημερώσει. Ζήτησε από τον αστυνομικό οδηγό να αποβιβάσει τον συνάδελφό του στον πλησιέστερο σταθμό ΗΣΑΠ και, παρότι ο οδηγός προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, ήταν ανένδοτος.

  • Στις 23/02/2021 διαπληκτίστηκε με αξιωματικό στην Τροχαία Αττικής.
  • Στις 17/03/2021 ζητά να επιβιβαστεί σε υπηρεσιακό όχημα, επικαλούμενος λόγους υγείας.
  • Στις 24/03/2021 απαιτεί από έναν εκ των τριών συνοδών του να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του προκειμένου να μετακινηθεί. Οταν αρνήθηκε, του είπε: «Είσαι άσχετος. Να δεις που αύριο θα τρέχεις στο γραφείο του διοικητή σου».
  • Στις 25/03/2021 αρνήθηκε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του και ζήτησε, επικαλούμενος λόγους υγείας, να επιβιβαστεί στο υπηρεσιακό όχημα.

Τον άφησε ο Κούγιας

Μέσα στον κυκεώνα των αποκαλύψεων, ήρθε και η ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, ο οποίος έκανε γνωστό ότι πλέον δεν υπερασπίζεται τον Μένιο Φουρθιώτη. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος είχε εκπροσωπήσει αρχικά τον παρουσιαστή όταν εκείνος είχε εξαπολύσει μπαράζ μηνύσεων, ζητώντας τη σύλληψη των δημοσιογράφων της «Espresso» και όχι μόνο, και προσπαθώντας να φιμώσει όσους αποκάλυπταν το ποιόν του.

Ετσι, ενώ διαφαινόταν πια η προφυλάκιση του Φουρθιώτη, ο κ. Κούγιας «γύρισε την μπιφτέκα» και έκανε γνωστό ότι δεν τον εκπροσωπεί. Αναφορικά με τους λόγους, τόνισε ότι θα τους δημοσιοποιήσει μόνο αν του το επιτρέψει ο πρώην πελάτης του.

Στον Κορυδαλλό με… κρουασάν βουτύρου και σε κελί με άλλους τέσσερις

Ενα διαφορετικό Πάσχα, χωρίς στρας, πισίνες και απαιτητικές συνήθειες, ήταν το φετινό για τον εκπεσόντα «τηλεαστέρα» Μένιο Φουρθιώτη, αφού με όσα του καταλογίζονται η Δικαιοσύνη τον έστειλε στις Φυλακές Κορυδαλλού. Ο πάλαι ποτέ ισχυρός μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου πέρασε τη γιορτή συμμορφωμένος με τους κανονισμούς του σωφρονιστικού καταστήματος και όχι με βάση τα… γούστα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα 24ωρα στο κελί δεν ήταν πασχαλινά για τον προφυλακισμένο 35χρονο, αλλά αποτελούσαν εξοικείωση με τα ωράρια, το διαιτολόγιο και τους ρυθμούς του Κορυδαλλού. Αφού υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό, το Μεγάλο Σάββατο ο τηλεπαρουσιαστής οδηγήθηκε στο κελί του στην 7η πτέρυγα, το οποίο θα μοιράζεται με άλλους τέσσερις κρατουμένους, οι οποίοι εκτίουν ποινές για χρέη. Μάλιστα, ανάμεσά τους είναι και ένας επίορκος αστυνομικός. Τόσο το κελί όσο και η πτέρυγα δεν έχουν επικίνδυνους κρατουμένους κι έτσι θεωρητικά βρίσκεται σε μη επικίνδυνη ζώνη.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φουρθιώτης βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, σαν να μην μπορεί να πιστέψει ότι από τα πολυτελή βόρεια προάστια βρέθηκε πίσω από τα σίδερα. Παρ’ όλα αυτά ο παρουσιαστής, αφού παρέλαβε τα ρούχα του, δήλωσε ότι δεν θα φάει το φαγητό του συσσιτίου, επικαλούμενος λόγους υγείας, και ζήτησε να ακολουθήσει ειδική διατροφή, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει… κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτα και τοστ, όχι όμως κρέας!

Ζήτησε να εργαστεί

Παράλληλα, ζήτησε να συναντηθεί με τους δικηγόρους του την ερχόμενη Τετάρτη, όπως και να του δοθεί άδεια για να τον δει στο επισκεπτήριο μια εξαδέλφη του. Μάλιστα, είχε ζητήσει να μιλήσει τηλεφωνικά με τους δικηγόρους του αμέσως μετά την προφυλάκιση, ωστόσο οι σωφρονιστικοί τού εξήγησαν ότι η φυλακή έχει συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους πρέπει να ακολουθεί.

Ο τηλεπαρουσιαστής δείχνει για την ώρα να μην επιδιώκει πολλά πολλά με τους συγκρατουμένους του με τους οποίους μοιράζεται το κελί του στην 7η πτέρυγα και εργάζονται στις φυλακές. Μάλιστα, και ο ίδιος φέρεται ότι έκανε αίτηση προκειμένου να εργαστεί στη φυλακή, ενώ χθες είχε να δώσει… συνέντευξη. Σε ποιον; Στη διευθύντρια των φυλακών, όπως άλλωστε συνηθίζεται για όλους τους νέους κρατουμένους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλληνας ηθοποιός πόζαρε μερικά χρόνια πριν φορώντας μπλούζα με τη «Μάγια τη μέλισσα»

Ο μικρούλης της φωτογραφίας είναι γνωστός ηθοποιός της χώρας...

Πένθος για τον Γιώργο Τσαλίκη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Τσαλίκης καθώς έφυγε από...

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Ο «αστυνόμος Κουράκος» έκανε έξοδο με τον παππού του

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣΜάθετε να είστε πιο πρόθυμοι να υπακούσετε σε κανόνες...

Σπιτικά Πεϊνιρλί από τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη»...

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου! Πέθανε η μητέρα της

Βαρύ πένθος για τη μεγάλη τραγουδίστρια καθώς η μητέρα...

Ελπίδα Νίνου: Δείτε πού εργάζεται η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου μετά τη...