Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Επιδημία ανωμαλίας – Ύποπτος για 3 ακόμη επιθέσεις ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης

Για ακόμη τρεις σεξουαλικές επιθέσεις ερευνάται ο 22χρονος φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον δείχνει να ακολουθεί μια νεαρή σοπράνο μέχρι την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη, έχοντας κατεβασμένο το φερμουάρ του παντελονιού του και επιδεικνύοντας τα… προσόντα του!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι εν λόγω επιθέσεις σημειώθηκαν στην Ακρόπολη, στο Παλαιό Φάληρο και στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι αστυνομικοί φέρεται ότι εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο νεαρός να συνδέεται με το πρόσφατο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

satiros

Ο νεαρός φοιτητής είναι γνωστός στην περιοχή, καθώς εργάζεται ως σερβιτόρος σε γνωστό καφέ-μπαρ. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από τα στοιχεία που συνέλεξαν, έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου εντόπισαν και τα ρούχα που φορούσε στην τελευταία επίθεσή του.

Η αρχή για τη σύλληψή του έγινε όταν το τελευταίο φερόμενο θύμα του «ανέβασε» στο προφίλ του στο facebook το βίντεο κλειστού κυκλώματος της κάμερας ασφαλείας της πολυκατοικίας του, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η σεξουαλική παρενόχλησή του από τον 22χρονο.

danai

Συγκεκριμένα, διακρίνεται η όμορφη σοπράνο Δανάη Ακριβιάδου να ανοίγει έντρομη την πόρτα για να γλιτώσει από τον ξαναμμένο επιδειξία, ενώ από πίσω της έρχεται ατάραχος εκείνος, φορώντας μια μαύρη μάσκα για τον κορονοϊό. Στη συνέχεια, σταματά ακριβώς μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας και αρχίζει να κοιτάζει μέσα από το τζάμι της πόρτας για να δει πού πήγε η νεαρή, ώσπου τελικά παίρνει την απόφαση να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας όλη αυτή την ώρα σε κοινή θέα το μόριό του!

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριό του, καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Εχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης» έγραψε η νεαρή σοπράνο.

140571539 1948770755260764 4551932341304589031 n

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 22χρονου και αργά χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην προσαγωγή του. Η σοπράνο, η οποία κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, τον αναγνώρισε, με συνέπεια να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τον πατέρα του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...