Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

H Μαντώ Τζαβάρα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Άγγελου Κορωνιού: «Αυτός και ο γιος του έχουν εμμονή μαζί μου»

Δεύτερη περιπέτεια της καταγγέλλουσας μετά τον ξυλοδαρμό το 2019 από τον μπασκετμπολίστα Μ. Παπαμακάριο

Νέος εφιάλτης για τη Μαντώ Τζαβάρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, για ισχυρή περίσφιξη του τραχήλου της από τον πρώην σύντροφό της και διεθνή παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριο τον Ιούνιο του 2019.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Εspresso», η Μαντώ Τζαβάρα έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του επίσης πρώην συντρόφου της Αγγελου Κορωνιού, ο οποίος μετά την καριέρα του στα παρκέ κάνει καριέρα ως προπονητής.

φ2 ξεγυρ
Αγγελος Κορωνιός

Η καταγγέλλουσα μιλώντας στην «Espresso» εξομολογείται ότι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής τής έχει κάνει τη ζωή κόλαση, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του την παρακολουθούν κάτω από το σπίτι της φωτογραφίζοντας τα αυτοκίνητά της. Η επιχειρηματίας μέσω του δικηγόρου της Σταύρου Γεωργίου έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Αγγελου Κορωνιού, καθώς και κατά του γιου του Παναγιώτη Κορωνιού.

«Ολα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο, όταν η εταιρία σεκιούριτι που έχω για να προφυλάσσει το σπίτι μου με ειδοποίησε για ύποπτες κινήσεις ατόμων στο γκαράζ των αυτοκινήτων. Η πρώτη φορά ήταν στις 13 Δεκεμβρίου, όταν κάποιος φίλος του πρώην μου φωτογράφιζε το αυτοκίνητό μου. Στις 18 Ιανουαρίου ήρθε ο γιος του και άρχισε να κλοτσάει την πόρτα του σπιτιού μου και να κάνει άσεμνες χειρονομίες στην κάμερα για να τον δω και φυσώντας τον καπνό από το τσιγάρο επιδεικτικά, ώστε να θολώσει την κάμερα. Το ίδιο έκανε και ο πατέρας του, ο οποίος ήρθε έξω από το σπίτι μου, μπήκε στο γκαράζ και φωτογράφιζε το αυτοκίνητό μου. Τελευταίο περιστατικό ήταν στις 14 Μαΐου, όταν ήρθε ο γιος του έξω από την πόρτα του σπιτιού μου, με έβριζε και παρακολουθούσε το αυτοκίνητό μου» λέει στην «Espresso» η Τζαβάρα.

sdg
Ο Κορωνιός έξω από το σπίτι της Τζαβάρα

Η επιχειρηματίας εξηγεί τον λόγο που έχει απέναντί της εμμονική συμπεριφορά: «Είχαμε σχέση το 2017, πριν από τη σχέση μου με τον Παπαμακάριο. Ήταν μια σχέση που δεν κράτησε για πολύ. Όταν χωρίσαμε και μετά η τράπεζα του κατάσχεσε τρία ακίνητα για χρέη ύψους 1.700.000 ευρώ. Οσο ήμασταν μαζί είχα κάνει επενδύσεις σε ένα από τα ακίνητά του και είχα ρίξει πολλά λεφτά για να το αγοράσω ως επένδυση. Ενώ η τράπεζα του έκανε κατάσχεση, δεν μου είπε τίποτα και εγώ συνέχιζα να φτιάχνω το σπίτι με δικά μου χρήματα. Ο πόλεμος ξεκίνησε όταν βγήκαν τα ακίνητά του σε πλειστηριασμό και συμμετείχα ως πλειοδότης. Εχω αναγκαστεί να προσλάβω δύο σωματοφύλακες, επειδή έχει γίνει εμμονικά επικίνδυνος και αυτός και ο γιος του!»

gfl
Ο Κορωνιός τζούνιορ φωτογραφίζει το αυτοκίνητο της

Μάλιστα η επιχειρηματίας, μιλώντας για τις δύο σχέσεις της με τους διάσημους διεθνείς μπασκετμπολίστες, που κατέληξαν σε νομικές υποθέσεις, αναφέρει: «Εμπιστεύτηκα το προφίλ τους ως αθλητές και ως παραδείγματα προς μίμηση μέσα στα παρκέ. Τελικά, φάνηκε ότι όσο καλοί ήταν μέσα στο γήπεδο τόσο αποτυχημένοι είναι στη ζωή τους και κατεστραμμένοι ως άνθρωποι ψυχικά και κοινωνικά!»

fyo
Ο Κορωνιός τζούνιορ φωτογραφίζει το αυτοκίνητο της

Σε σχέση με την υπόθεση που βγάζει σήμερα στο φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος της Μαντώς Τζαβάρα Σταύρος Γεωργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, μεταξύ άλλων, προστατεύεται και το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της προσωπικότητας, η οποία παραβιάζεται με προσβλητικές συμπεριφορές, όπως αυτές που περιλαμβάνονται στο δικόγραφό μας. Θα εξαντλήσουμε τα δικαιώματα που μας δίνει ο νόμος και θα εφαρμοστούν στο έπακρο οι αποφάσεις που θα βγάλουν τα δικαστήρια σε βάρος του καθ’ ου».

φ7
Ο γιος του Κορωνιού φυσάει καπνό στην κάμερα

Να θυμίσουμε ότι η Μαντώ Τζαβάρα τον Ιούνιο του 2019 είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον τότε σύντροφό της Μανώλη Παπαμακάριο, καθώς και κλοπή ύψους 20.000 ευρώ, τα οποία απέσπασε αφού τη γρονθοκόπησε. Η υπόθεση εκκρεμεί δικαστικά και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής θα βρεθεί κατηγορούμενος στο δικαστήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για κλοπή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...