Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

O πα-τέρας και ο αστυνομικός νταβατζής – Ο εφιάλτης 19χρονης στο διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ηλιούπολη

Ο ένας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια και ο άλλος την έκανε πόρνη

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη έπεσε μια 19χρονη κοπέλα, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της για να γλιτώσει από τις αρρωστημένες διαθέσεις του αιμομίκτη πατέρα της, που τη βίαζε από τα 11 έως τα 17 της χρόνια, αλλά έπεσε στα νύχια ενός αδίστακτου απότακτου αστυνομικού, ο οποίος φέρεται ότι τη βίαζε, την κακοποιούσε και την εξωθούσε στην πορνεία!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Η καταγγελία της νεαρής γυναίκας, που διέφυγε το μεσημέρι του Σαββάτου από το διαμέρισμα-κολαστήριο του 41χρονου αστυνομικού επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, στην Ηλιούπολη, προκαλεί ανατριχίλα. Η κοπέλα κατέφυγε σε μια παρακείμενη καφετέρια με εμφανή σημάδια από χτυπήματα και ζήτησε βοήθεια από εργαζομένη, λέγοντάς της ότι ένας αστυνομικός την κατακρατούσε παράνομα με τη χρήση βίας και την εξέδιδε αντί αμοιβής, την οποία τσέπωνε ο ίδιος!

Η εργαζομένη ενημέρωσε τη φεμινιστική οργάνωση Witches Of The South και η καταγγελία της 19χρονης διακινήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Η νεαρή κοπέλα έδωσε επί ώρες κατάθεση στους Αδιάφθορους της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, στους οποίους περιέγραψε με λεπτομέρειες που προκαλούν φρίκη ότι ο πατέρας της τη βίαζε μέσα στο σπίτι τους με απειλές στα πιο τρυφερά χρόνια της ζωής της. Οπως ισχυρίστηκε, όταν το έσκασε από το πατρικό της, πριν από περίπου δύο μήνες, σύναψε σχέση με έναν 39χρονο υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ.

Ομως, υποστήριξε ότι και αυτός τη βίαζε απειλώντας τη με το υπηρεσιακό του όπλο ή ξυλοκοπώντας την και την υποχρέωνε να εκδίδεται με αγγελία που είχε καταχωρήσει σε ιστότοπο ροζ κυκλώματος. Μάλιστα, όπως ανέφερε, την είχε αναγκάσει να κλείσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να την ελέγχει απόλυτα, ενώ ο δικηγόρος Ιωάννης Μυκωνιάτης, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπησή της, υποστήριξε ότι ο ένστολος «την είχε αιχμαλωτίσει, ενώ δεν της επέτρεψε ούτε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις».

Μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του, το κορίτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση. Η δεύτερη συνηγορός της, Αντωνία Λεγάκη, δήλωσε ότι «λίγο πριν τη μία, είδαμε ένα συμβατικό όχημα της Αστυνομίας να φεύγει και δεν γνωρίζουμε πού είναι η εντολέας μας…».

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων απάντησε ότι ενεργεί υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του αντιεισαγγελέα Εφετών και εξήγησε ότι η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, επειδή η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεν λειτουργεί το Σαββατοκύριακο. Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία των Αδιάφθορων, όπου εξακριβώθηκε ότι βρισκόταν ήδη σε διαθεσιμότητα εδώ και έναν μήνα, μετά την οριστική απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ. να τον θέσει σε αργία με απόλυση για απειλή και σωματική βλάβη για άλλη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspresso», ο απότακτος -πλέον- υπαρχιφύλακας υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ και κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία, επειδή είχε απειλήσει έναν συνάδελφό του ότι θα του φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι!

Κατά την έρευνα στην κατοικία και στο αυτοκίνητο του απότακτου αστυνομικού, κατασχέθηκαν η υπηρεσιακή του ταυτότητα για την οποία είχε δηλώσει απώλεια, μια αστυνομική ταυτότητα ιδιώτη για την οποία επίσης έχει δηλωθεί απώλεια, τρία κινητά, τρεις κάρτες μνήμης, μια φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων USB, ένας σκληρός δίσκος και μια φωτογραφική μηχανή.

Την ίδια ώρα, συνελήφθη και ο πατέρας της 19χρονης και στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα μαχαίρι και το κινητό του τηλέφωνο. Το πρωί της Κυριακής, οι δύο άνδρες μετήχθησαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για 14 κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες και τους παρέπεμψε στη 16η τακτική ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και έλαβαν τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Μεταξύ άλλων, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή. Ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε και σε βάρος ενός ακόμη προσώπου, που φέρεται ως συνεργός του αστυνομικού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...