Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Γιατί χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Οσα είπαν στην «Espresso» για το τέλος στη σχέση τους

Βλέμματα που συναντήθηκαν πριν από χρόνια στα Mad Awards, μια αμοιβαία συμπάθεια, κοινές διακοπές, ερωτικά σκιρτήματα, μια σχέση που τράβηξε τα βλέμματα της δημοσιότητας και ένας βελούδινος χωρισμός.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz (πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε διαφορετικά, ο Μιχάλης ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές, η Ζέτα μια λαμπερή γυναίκα με καριέρα στην υποκριτική και την τηλεόραση), ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Παρ’ όλα όσα ίσως ακουστούν τις επόμενες ημέρες κάνοντας διάφορους να εφευρίσκουν ευφάνταστα σενάρια για το τι «έφταιξε» ώστε να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, η «Espresso» κατ’ αποκλειστικότητα δημοσιεύει σήμερα την κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού αναφορικά με τον χωρισμό τους.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην «Espresso», λόγια που αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους. Αλλωστε, ποτέ δεν έχουν κρύψει πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί. Ο Χατζηγιάννης σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως η Ζέτα στις δύσκολες στιγμές τού στάθηκε σαν βράχος, ενώ και εκείνη έλεγε πως ο ένας είναι στήριγμα του άλλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ανω Γλυφάδα (που έως πριν από λίγο καιρό στέγαζε τον έρωτά τους) για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Οι δυο τους έχουν δυνατά συναισθήματα ακόμη και τώρα ο ένας για τον άλλον και προσπαθούν να μπουν μετά τον χωρισμό τους σε μιαν άλλη καθημερινότητα. Ο δημοφιλής και αγαπητός τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα και να πάει σε άλλο σπίτι του, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας, κάνοντας ένα restart στην καθημερινότητά του.

Η μετακόμιση θα γίνει άμεσα (μάλιστα αυτός που ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι στο οποίο έμενε το πρώην πια ζευγάρι ήταν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Τομάς Βάτσλικ, όμως η εντυπωσιακή σύζυγός του ήθελε και πισίνα και έτσι το deal δεν έκλεισε, μια και το συγκεκριμένο σπίτι δεν διαθέτει πισίνα). Το καλοκαίρι λοιπόν του 2021 δεν βρήκε μαζί το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Η Ζέτα είναι στη Σαμοθράκη μαζί με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά και ο Μιχάλης γεμίζει τις μπαταρίες του, μια και καλλιτεχνικά έχει πολλά σχέδια στο μυαλό του και είναι αποφασισμένος να τα υλοποιήσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...