Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

O συζυγοκτόνος της Λάρισας ηχογράφησε με το τηλέφωνό του την εν ψυχρώ εκτέλεση

Ο διάλογος, οι πυροβολισμοί και τα ουρλιαχτά της 43χρονης στην κουζίνα της ταβέρνας

Σαν να μην έφτανε το σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της στη Λάρισα, ανατριχίλα προκαλεί και η αποκάλυψη για τη, χωρίς προηγούμενο, πράξη του 54χρονου συζυγοκτόνου της να ηχογραφήσει στο κινητό τηλέφωνό του τη στιγμή που έριχνε νεκρή, με καταιγισμό πυροβολισμών, την άτυχη γυναίκα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο 54χρονος ήταν αποφασισμένος να βάψει τα χέρια του με το αίμα της εν διαστάσει συζύγου του, όταν εισέβαλε μέσα στην κουζίνα της ταβέρνας/ουζερί στη Σωτηρίτσα και άρχισε να πυροβολεί. Τρανταχτή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας ανακάλυψαν στο κατασχεμένο κινητό του ηχητικό ντοκουμέντο με τους οκτώ πυροβολισμούς και τα ουρλιαχτά της 43χρονης!

Στο ίδιο ηχητικό αρχείο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, υπάρχουν καταγεγραμμένοι διάλογοι μεταξύ δράστη και θύματος που, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου! Το κινητό του 54χρονου θα σταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η άτυχη μητέρα τριών παιδιών Μαρία Βλάχου δέχτηκε οκτώ πυροβολισμούς από περίστροφο στον θώρακα και το μέτωπο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή, πιθανότατα ο 54χρονος έδωσε τη χαριστική βολή στη 43χρονη, πυροβολώντας την ανάμεσα στα φρύδια!

«Τα αποτελέσματα της νεκροτομής επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που είχαμε κατά την αυτοψία. Οτι, δηλαδή, τα περισσότερα τραύματα αφορούσαν τη θωρακική χώρα και ένα τη μετωπιαία χώρα. Τραύματα τα οποία αφορούν καίριες για τη ζωή περιοχές και δηλώνουν ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη. Τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα και σχετικά στοχευμένα. Κάτι που υποδεικνύει ότι υπήρχε τουλάχιστον μια σταθερότητα στο χέρι» ανέφερε η ιατροδικαστής.

Γύρω στις 11.00 χθες το πρωί, ο καθʾ ομολογίαν συζυγοκτόνος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας Λάρισας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί. Ο συνήγορός του Κωνσταντίνος Γαλανός υποστήριξε ότι ο 54χρονος λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή: «Πριν από περίπου 20 ημέρες είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και διακομίστηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, απʾ όπου έλαβε επιπλέον αγωγή» υποστήριξε.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας είχε ασκήσει σε βάρος του κατηγορουμένου δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σχολιάζοντας τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης στην ιστοσελίδα onlarissa.gr, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Δήμου Αγιάς Νίκος Ντάγκας έκανε λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το μέγεθος, αλλά και τον τρόπο του εγκλήματος. Ποτέ, άλλοτε, η τοπική κοινότητα δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με τέτοια κατάσταση».

Η οικογένεια της 43χρονης ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή, καθώς το κατάστημα που διατηρεί αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημείο αναφοράς και τόπο συνάντησης των κατοίκων του χωριού. Ανθρωποι που παραθερίζουν χρόνια στην περιοχή και γνωρίζουν από παλιά την οικογένεια, έκαναν λόγο για ένα χαρούμενο και χαμογελαστό μικρό κορίτσι που βοηθούσε στο κατάστημα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τη 43χρονη εψάλη στις 16:30, χθες, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κάτω Σωτηρίτσα. Τραγικές φιγούρες ήταν η 23χρονη κόρη και οι ηλικίας 25 και 13 χρόνων γιοι δράστη και θύματος, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα για να πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα τους, που βρήκε φρικτό τέλος από τα χέρια του ίδιου του πατέρα τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...