Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Χριστιάννα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών...

Οι σταρ της μουσικής βιομηχανίας που έκαναν γερή μπάζα στην παγκόσμια πρωτεύουσα...

Την ώρα που ο Ελβις Πρίσλεϊ παραμένει ο αδιαφιλονίκητος...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Με το βλέμμα στη Μακεδονία τού 2030!

«Πάμε, Τζίτζι» τού φώναξε η Ναταλία, όταν παρουσίασε τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Αφροδίτη Μπάρμπα – Χειροπέδες στο γνωστό μοντέλο για κατοχή και διακίνηση άσπρης σκόνης

Οι αστυνομικοί βρήκαν 35 γραμμάρια σε φιξάκια στο πολυτελές Range Rover της

Από τις πασαρέλες και τα τηλεοπτικά πλατό κατέληξε με… χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα!

Την 31χρονη συνέλαβαν στις 10 το βράδυ του Σαββάτου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι σταμάτησαν για έρευνα το πολυτελέστατο Range Rover ιδιοκτησίας της στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Γλυφάδα.

φ3 5

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του θηριώδους οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε 35 νάιλον συσκευασίες και εκτιμάται πως προορίζονταν προς πώληση και όχι για ιδία χρήση.

Η 31χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κάτω από το κάθισμα

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη.

Όμως, δεν μπόρεσε να δώσει πειστική εξήγηση και να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κάτω από το κάθισμα του τζιπ της. Σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Το πολυτελές τζιπ κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης της κοκαΐνης. Η Αφροδίτη Μπάρμπα, μητέρα σήμερα ενός ανήλικου παιδιού, είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε πασαρέλες και τηλεοπτικά σόου μόδας.

Είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του «GNTM2» και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp. Επίσης, είχε συμμετάσχει το 2011 στον διαγωνισμό Playmate, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy».

φ6 ξεγυρ

Όμως, διέκοψε την καριέρα της λόγω της εγκυμοσύνης της από τον τότε σύντροφό της και μετέπειτα σύζυγό της, τον πάμπλουτο Αραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ.

Όταν μεγάλωσε το παιδί της επέστρεψε στην τηλεοπτική πασαρέλα του «Greece’s Next Top Model».

Το γνωστό μοντέλο είχε απασχολήσει τις κοσμικές στήλες κατά το παρελθόν, όταν είχε υποστηρίξει πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της.
Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η σχέση τους δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα.

«Ζούσα εγκλωβισμένη σε χρυσό κλουβί και κατάφερα να αποδράσω ύστερα από πολλές προσπάθειες» είχε πει συγκλονισμένη.

Ο χλιδάτος γάμος με τον Άραβα κροίσο που κατέληξε σε εφιάλτη

Ο παραμυθένιος γάμος της Αφροδίτης Μπάρμπα με τον Αραβα κροίσο Σεΐχ Σατζ Ρασίντ κατέληξε σε εφιάλτη και σε ένα επεισοδιακό διαζύγιο για το γνωστό μοντέλο.

φ4 5

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε γίνει γνωστή το 2011 από τον διαγωνισμό Playmate, αλλά και από τη συμμετοχή της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων «GNTM2».

Τρία χρόνια αργότερα, το 2014, ο Αραβας κροίσος γνώρισε την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη, η οποία τότε ήταν 23 ετών.

Παντρεύονται δύο χρόνια μετά, στις Μαλδίβες, τον Ιούλιο του 2016, έχοντας ήδη αποκτήσει μία κόρη.

Όμως, λίγους μήνες μετά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι, που χώρισε επεισοδιακά έναν χρόνο μετά τον φανταχτερό γάμο στα κοσμοπολίτικα νησιά του Ινδικού Ωκεανού.

Σε συνέντευξή της σε εφημερίδα, η Μπάρμπα κατηγόρησε τον Ρασίντ ότι της ασκούσε ψυχολογική βία κατά τη διάρκεια του ολιγόμηνου έγγαμου βίου τους. Όπως περιέγραψε, τη μείωνε ως γυναίκα, της φερόταν άσχημα και δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη ούτε στο παιδί τους. Η Αφροδίτη αναγκαζόταν να μένει για πολλές μέρες μόνη μαζί με τη μικρή τους κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο.

«Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα» είχε πει στη συνέντευξή της, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της την πίεζε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε άλλη συνέντευξη είχε καταγγείλει πως μια μέρα την είχε κλειδώσει μαζί με την κόρη της σε ένα δωμάτιο για αρκετές ώρες.

Το ζευγάρι κατέληξε στα δικαστήρια, με την Μπάρμπα να στέλνει εξώδικη διαμαρτυρία στις 19/10/2018, γνωστοποιώντας στον τότε σύζυγό της τα δικαιώματα διατροφής ως προς εκείνη και την ανήλικη κόρη τους.

«Έως σήμερα, το μόνο που εξέλαβα είναι η πλήρης αδιαφορία σας. Έχω δε προσπαθήσει άπειρες φορές να σας καλέσω στο κινητό σας τηλέφωνο, προκειμένου να έχουμε μια καλή επικοινωνία αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του ανήλικου τέκνου μου, και αντ’ αυτού μου κλείνετε το τηλέφωνο αρνούμενος οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας» ανέφερε στο εξώδικο.

Το μοντέλο ζητούσε από τον Αραβα επιχειρηματία να της καταβάλλει 380 ευρώ τον μήνα για τον παιδικό σταθμό της κόρης τους, 25 ευρώ για την ιατρική της περίθαλψη και 2.000 ευρώ της ίδιας ετησίως.

Επιπλέον, 2.000 ευρώ ετησίως για ένδυση και άλλα 2.000 ευρώ τον χρόνο για τις διακοπές τους Χριστούγεννα και καλοκαίρι.

φ5 3

Για την ψυχαγωγία της κόρης τους αξίωνε 200 ευρώ τον μήνα, επισημαίνοντας ότι τις παραπάνω ανάγκες του ανήλικου παιδιού τους η ίδια δεν ήταν σε θέση να τις ικανοποιήσει από μόνη της, διότι στερούνταν οποιαδήποτε περιουσία ή εισόδημα από την εργασία της ή άλλης φύσεως πόρους.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία περιελάμβανε και έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο αφορά περιστατικό που είχε καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας.afroditibarba official 103892651 689243444985050 950886932633987263 n

Σε αυτό αναφέρεται ένα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ της Αφροδίτης Μπάρμπα και του Aραβα επιχειρηματία μετά την άρνησή του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, να της επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα την ανήλικη κόρη τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ μετά το διαζύγιό του...

Η κομψή κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο Κολωνάκι είναι μαμά γνωστής ηθοποιού

Η σικάτη κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο...

Ελένη Μενεγάκη για Κασσελάκη: «Δεν ακούγεται ωραίο από ένα νέο παιδί να λέει…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα ατόπημα στην ομιλία του...

Παύλος Ορκόπουλος: Δε θα πιστέψετε ποια είναι η σύζυγός του – Έπαιζαν μαζί στο «Παρά Πέντε»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...

Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στο Εφετείο για το τροχαίο του

Βγήκε η απόφαση για το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη....

«Μου φαίνεται περίεργο που ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν, κάθομαι στο σπίτι και λέω “κάτι δεν πάει καλά”»

Η γνωστή ηθοποιός για χρόνια βρισκόταν σε πετυχημένη τηλεοπτική...

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη απαντάει στον Αλέξη Κούγια

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος μίλησε για την...