Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Για τα λεφτά γίνονται όλα» – Αθώος δηλώνει ο Σεμέδο για τον βιασμό της 17χρονης

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι

Να… «κόψει» την επίθεση που δέχεται μετά την καταγγελία της 17χρονης ότι τη βίασε επιχείρησε, χθες, ο 27χρονος Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος φέρεται ότι μέθυσε και κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη κοπέλα μέσα στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα.

«Είμαι αθώος. Ολα γίνονται για τα λεφτά» φώναξε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από το γραφείο της 21ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι!

Παράλληλα, την ώρα που αστυνομικοί τον οδηγούσαν στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο που τον μετέφερε πίσω στη ΓΑΔΑ, ανέφερε: «Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου, δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά! Οταν θα βγω αθώος, να είστε ξανά εδώ»!

Ο μάνατζερ

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε χθες και ο 40χρονος Νιγηριανός συγκατηγορούμενος του νεαρού αμυντικού που, σύμφωνα με πληροφορίες, ασχολείται με τη διοργάνωση πάρτι και είναι μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών. Και εκείνος ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί μεθαύριο το πρωί.

Οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν τη βαρύτατη κατηγορία του ομαδικού βιασμού ή βιασμού από κοινού, όπως ορίζεται στον Ποινικό Κώδικα, έπειτα από την καταγγελία της 17χρονης κοπέλας ότι μετά από διασκέδαση σε μπαρ του Ωρωπού και, ενώ βρισκόταν σε σχεδόν ημιλιπόθυμη κατάσταση από το αλκοόλ, την παρέσυραν στο διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα και τη βίασαν διαδοχικά. Η συγκεκριμένη κατηγορία επιφέρει ποινή που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα ισόβια, καθώς ο ομαδικός βιασμός θεωρείται πράξη ειδεχθής με μεγαλύτερη ποινική απαξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο δικηγόρος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Σταύρος Γεωργόπουλος αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον της ανακρίτριας ότι η πράξη που αποδίδεται στον εντολέα του δεν υφίσταται, καθώς υπήρξε συναίνεση της 17χρονης. Μάλιστα, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ανήλικη, όχι μόνο δεν έφυγε μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, αλλά παρέμεινε στο διαμέρισμα του Σεμέδο και, μάλιστα, αργότερα του έστειλε μήνυμα, ζητώντας του να βγουν ξανά το επόμενο βράδυ!

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μία κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μία φίλη της και έγινε ό,τι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και, αν δεν υπήρχε η καταγγελία, ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ» τόνισε.

ΟΚ2 φ2 Η 17ΧΡΟΝΗ
Η 17χρονη που κατηγορεί για βιασμό τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού

Δεν βρέθηκαν κακώσεις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η 17χρονη και η 16χρονη φίλη της, οι οποίες διασκέδαζαν τη νύχτα της Παρασκευής με τον Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό, φέρεται ότι έμειναν στο διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή από τις 4 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα, ο 27χρονος στόπερ του Ολυμπιακού φέρεται ότι πήγε κανονικά στην πρωινή προπόνηση και, επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρήκε τις δυο κοπέλες να τον περιμένουν.

Σημαντικό στοιχείο είναι, επίσης, ότι από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη 17χρονη δεν φαίνεται να διαπιστώθηκαν πρόσφατες κακώσεις στα γεννητικά της όργανα και πέριξ αυτών, κάτι που θα επικαλεστεί η υπεράσπιση. Τέλος, αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε το γεγονός ότι την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του 27χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού και του συγκατηγορούμενού του για λογαριασμό της 17χρονης και της μητέρας της ανέλαβε ο δικηγόρος εταιριών συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη Αλέξης Κούγιας!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...