Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Μυστικός γάμος για Κλέλια Χατζηιωάννου – Κωνσταντίνο Σκορίλα στο Παλαιό Ψυχικό

Eλάχιστοι καλεσμένοι λόγω πανδημίας, αλλά παραμυθένιο σκηνικό με guest εμφάνιση της Αννας Βίσση

To μοναδικό θέμα συζήτησης, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στα πηγαδάκια της high society από τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι ως τη Μύκονο και την Εκάλη ήταν ο φημολογούμενος γάμος της γλυκιάς κυρίας της ναυτιλίας Κλέλιας Χατζηιωάννου με τον Κωνσταντίνο Σκορίλα.

  • Από τον
    Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Κανείς δεν μπορούσε να το διασταυρώσει όμως ακόμα και όσοι γνώριζαν τα πάντα για την πριβέ, αλλά ονειρική τελετή, το βράδυ της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου, στο Παλαιό Ψυχικό, κρατούσαν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά. Το μυστήριο το έλυσε η ίδια η «πριγκίπισσα των τάνκερ», δημοσιεύοντας το πρωί της Δευτέρας τη μοναδική φωτογραφία στο πλευρό του συζύγου της Κωνσταντίνου Σκορίλα.

Η Κλέλια, με την απλότητα και την ευαισθησία της, έχει κερδίσει στα social media την αγάπη χιλιάδων followers που την ακολουθούν πιστά και την αισθάνονται δικό τους άνθρωπο, αν και δεν την έχουν συναντήσει ποτέ. Η ίδια ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση, αναφέροντας μεταξύ άλλων «Παντρευτήκαμε με τον Κωνσταντίνο στον Αγιο Δημήτριο στο Π. Ψυχικό, παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων, λόγω της πανδημίας. Και στα δικά σας οι ελεύθεροι», εισπράττοντας σε χρόνο dt εκατοντάδες ευχές!

φ1 241490134 362624422197425 6990626974191152598 n
Το ευτυχές ζεύγος των νεονύμφων Κλέλια Χατζηιωάννου και Κωνσταντίνος Σκορίλας στην έπαυλη της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό

φ2 ασημένια μπομπονιέρα σε σχήμα ορχιδέας με τα αρχικά των νεονύμφων K C δημιουργία της Λιάνας Βουράκη
Η ασημένια μπομπονιέρα σε σχήμα ορχιδέας με τα αρχικά των νεονύμφων

Λάμποντας από ευτυχία και ιδιαίτερα συγκινημένη, η Κλέλια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, στην εκκλησία όπου βαφτίστηκαν και τα δύο παιδάκια τους. Ο ναός είχε στολιστεί με λευκά τριαντάφυλλα, ορχιδέες, ορτανσίες και παιώνιες. Στην πριβέ τελετή, το «παρών» έδωσαν μόνο οι συγγενείς των νεονύμφων. Κουμπάρες ήταν η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, σύζυγος του πρωτότοκου αδερφού της Πόλυ Χατζηιωάννου, και η αδερφική της φίλη Ντόρα Πάλλη. Τα βλέμματα μονοπώλησε φυσικά η απαστράπτουσα νύφη με την «haute couture» δημιουργία του σχεδιαστή Λάσκαρη, η οποία ήταν κεντημένη στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski. Την παράσταση όμως έκλεψαν και τα τρία παρανυφάκια, τα παιδιά τους Αννα και Λουκάς και η Αρια Χατζηιωάννου, κόρη του αδερφού της Στέλιου Χατζηιωάννου.

φ4 Δείπνο στο σπιτι της Κλέλιας με τον σύζυγο της πλέον Κωνσταντίνο Σκοριλα κ τον υπογράφοντα Δημήτρη Λυμπεροπουλο
Δείπνο στο σπίτι της Κλέλιας με τον σύζυγό της πλέον και τον υπογράφοντα Δημήτρη Λυμπεροπουλο

Μετά το μυστήριο ακολούθησε καθιστό δείπνο στην έπαυλη της οικογένειας Χατζηιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό, που είχε φωταγωγηθεί και στολιστεί με λευκά τριαντάφυλλα, από τον ιστορικό πύργο που δεσπόζει στην έπαυλη ως τον χώρο της πισίνας. Στο δείπνο έδωσαν το «παρών» γύρω στα 80 άτομα, όπως οι συμμαθήτριες της Κλέλιας, Ναλίτα Καρρέρ και Αντζελα Βαγιωνή, οι αδερφές Τερέζα Ηλιάδη και Αγγέλα Δημητρίου, ο σχεδιαστής Laskaris, η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή και η κοσμηματοπώλης Λιάνα Βουράκη, που είχε επιμεληθεί τις μπομπονιέρες – μια μικρή ασημένια ορχιδέα.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Αννας Βίσση, που τίμησε τους νεονύμφους αφιερώνοντάς τις επιτυχίες της.

To… ακάνθινο «πρώτο στεφάνι» και η «μάχη» για την προίκα των $49.000.000!

Πριν από 31 χρόνια (23 Σεπτεμβρίου 1990) είχε τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της κόρης του Λουκά και της Νέδης Χατζηιωάννου, Κλέλιας, με τον νεαρό γιο του καπετάν Νίκου Φράγκου, Γιάννη. Ενας παραμυθένιος γάμος που, εκτός από δύο πολύ νέα παιδιά, ένωνε και δύο ισχυρές οικογένειες.

Ο χωρισμός ήρθε πολύ γρήγορα, και τον Ιανουάριο του 1994 ο Γιάννης Φράγκος αποχώρησε από τη συζυγική εστία στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς, όπως φημολογείτο, διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με την τότε γραμματέα του Ζελιάνα Χωρέμη, την οποία αργότερα παντρεύτηκε και η οποία πρόσφατα τον χώρισε, μετά και την οικονομική του κατάρρευση.

Το 1994 έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα οικονομικά προβλήματα για τον πρώην γαμπρό του Λουκά Χατζηιωάννου, αλλά και η σκληρή «μάχη» για την «προίκα» των 49.000.000 δολαρίων της Κλέλιας Χατζηιωάννου. Συγκεκριμένα, όταν η Κλέλια Χατζηιωάννου ήταν παντρεμένη με τον Φράγκο, ο πατέρας της είχε δώσει στον γαμπρό του 49.000.000 δολάρια προκειμένου εκείνος να αναπτυχθεί αυτόνομα στον ναυτιλιακό τομέα. Το διαζύγιο Φράγκου – Χατζηιωάννου κατέληξε σε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, με πολλές προεκτάσεις, δικαιώνοντας στο τέλος τη φαμίλια του αείμνηστου Λουκά Χατζηιωάννου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...