Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Έγδυσαν» τον Mad Clip μετά θάνατον – Άρπαξαν σταυρό αξίας 10.000 € και το κινητό του

Καταγγελία-σοκ από τον παππού του Mad Clip για όργιο τυμβωρυχίας στο τσακισμένο κορμί του τράπερ

Καταγγελία που σοκάρει για όργιο τυμβωρυχίας πάνω από το άψυχο κορμί του Mad Clip έκανε ο παππούς του τραγουδιστή της τραπ, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν η Porsche που οδηγούσε καρφώθηκε, με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων, σε κολόνα φωτισμού στην παραλιακή λεωφόρο!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ο οποίος υπήρξε ουσιαστικά παππούς αλλά και πατέρας του άτυχου τράπερ, καθώς εκείνος και η σύζυγός του τον μεγάλωναν επί πολλά χρόνια, πιθανότατα κάποιοι ξεδιάντροποι δεν δίστασαν να κλέψουν από τη σορό του 34χρονου το κινητό τηλέφωνό του και τον πανάκριβο σταυρό του, ο οποίος ήταν μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας! «Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε! Ελειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του, που είχε 8.400 ευρώ. Τον σταυρό του σίγουρα τον είχε μαζί, γιατί πάντα τον φορούσε» υποστήριξε ο παππούς του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση του κόσμου και είχε αποκτήσει πολλούς φανατικούς θαυμαστές.

Χωρίς ίχνος ντροπής

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, η δημοφιλία του δεν απέτρεψε κάποιους ασυνείδητους να σταθούν χωρίς ίχνος ντροπής πάνω από το τσακισμένο κορμί του, το οποίο είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του super car «ρουκέτα», και, αφού το έψαξαν εξονυχιστικά, κατάφεραν να κλέψουν ό,τι πολύτιμο βρήκαν πάνω στον νεκρό!

Σύμφωνα, πάντως, με την εκπομπή του ANT1 που πρόβαλε και τις δηλώσεις του Παναγιώτη Αναστασόπουλου μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί επίσημη καταγγελία για κλοπή. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα διενεργηθεί έρευνα. Ο παππούς του Mad Clip αποκάλυψε ακόμα ότι πληροφορήθηκε από την τηλεόραση την τραγική είδηση του θανάτου του εγγονού του.

«Οταν έγινε το τροχαίο, εγώ ήμουν στο χωριό. Με πήρε η μητέρα του, η νύφη μου, και μου ζήταγε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του πατέρα του. Και έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα και ρωτούσα αν έπαθε τίποτα το παιδί. Δεν μου έλεγε. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, άνοιξα την τηλεόραση και το είδα. Είπα στη γυναίκα μου “πάει το παιδί, σκοτώθηκε”» είπε ο παππούς του πρόωρα χαμένου μουσικού!

Παράλληλα, μίλησε για την τελευταία φορά που είδε ζωντανό τον εγγονό του: «Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο, αυτό που, δυστυχώς, τον σκότωσε. Αυτήν τη Porsche. Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Οταν έφυγα, μου είπε “παππού, σε αγαπάω” και του είπα “κι εγώ σε λατρεύω”».

Ο κ. Αναστασόπουλος υπαινίχθηκε, επίσης, ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την ανεξέλεγκτη πορεία του μοιραίου αυτοκινήτου του 34χρονου. «Πώς γίνεται να σκοτωθεί το παιδί; Ο εγγονός μου δεν ήταν οδηγάκι. Στην Κύπρο ασχολούνταν με αγώνες» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι και σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε αποδώσει σε εγκληματική ενέργεια τον θάνατο του νεαρού καλλιτέχνη της τραπ σκηνής, αναφέροντας εμφανώς ταραγμένος:
«Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ηταν οδηγός από τους λίγους. Ετρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πώς έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια».

«Ευχαριστώ»

Ο παππούς του άτυχου τράπερ δεν παρέλειψε, τέλος, να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του πολυαγαπημένου εγγονού του για να τον αποχαιρετήσουν, λέγοντας:
«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας γι’ αυτό που συνάντησα χθες στον επικήδειο στο νεκροταφείο… Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή».

https://www.youtube.com/watch?v=wmPNe-fjhlk

«Ο εγγονός μου αγαπούσε την Αρετή, αλλά αυτή τον πρόδωσε»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε από το κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου ο παππούς του Mad Clip μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την πρώην σύντροφο του εγγονού του Αρετή. Οπως δήλωσε ο κ. Αναστασόπουλος, η μελαχρινή κοπέλα πρόδωσε τον εγγονό του, ο οποίος είχε φτάσει να της γράψει ακόμα και τραγούδι.

ft

«Πήγα δυο τρεις φορές στο σπίτι και χτύπαγα το κουδούνι και, δυστυχώς, είχε κατεβάσει τον διακόπτη. Δεν ήταν στο σπίτι, διότι, από ό,τι φάνηκε, είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, τη λεγόμενη που παρουσιάστηκε πως δήθεν τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγαπούσε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο πως, αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, εκείνος δεν θα αντέξει. Και στον γάμο που ήταν, ούτε μίλησαν καθόλου» ανέφερε. Υπενθυμίζεται ότι η πανέμορφη κοπέλα ήταν καλεσμένη στον γάμο στον οποίο τραγούδησε ο γνωστός καλλιτέχνης της τραπ μουσικής λίγο πριν από το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή. Η ίδια έδειχνε συντετριμμένη στην κηδεία του πρώην συντρόφου της, με τον οποίο μοιράστηκε ευτυχισμένες στιγμές στα περίπου τέσσερα χρόνια που διήρκεσε η σχέση τους.

«Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Προτού γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι» είχε δηλώσει παλαιότερα ο Mad Clip για την Αρετή, η οποία υπήρξε σταθμός στη σύντομη ζωή του.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...