Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Καρτέλ της Λατινικής Αμερικής πίσω από τα 8 κιλά κοκαΐνη της Πολυχρονοπούλου

Ο μάρτυρας-κλειδί που «έδωσε» το ζευγάρι διατηρεί την ανωνυμία του φοβούμενος για την ίδια του τη ζωή

Φόβο για την ίδια του τη ζωή ένιωθε το «βαθύ λαρύγγι», η καθοριστική μαρτυρία του οποίου οδήγησε στη σύλληψη της πρώην παίκτριας του ριάλιτι «Power of love» Ελενας Πολυχρονοπούλου και του συντρόφου της Δημήτρη Ρεγγινίδη, οι οποίοι σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή για τα σχεδόν οκτώ κιλά καθαρή κοκαΐνη που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Την ίδια ώρα την προέλευση αλλά και τον προορισμό των περίπου οκτώ κιλών κοκαΐνης που είχε στο διαμέρισμά του το ζευγάρι αναζητούν πλέον οι αστυνομικές Αρχές. Οπως εκτιμά η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών, η κοκαΐνη «μυρίζει» καρτέλ από τη Λατινική Αμερική, ενώ πλέον στόχος είναι να εντοπιστούν άμεσα οι σύνδεσμοι αλλά και το πελατολόγιο του ζευγαριού.

Ο μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος «έδωσε» το ζευγάρι στις αστυνομικές Αρχές, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του «για λόγους προσωπικής του ασφάλειας, ακόμη και τη ζωή του», όπως τονίζεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση. Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 28χρονης πρώην μοντέλας και του φίλου της ποδοσφαιριστή, η συμβολή του ανώνυμου πληροφοριοδότη στη σύλληψη του ζευγαριού ήταν καθοριστικής σημασίας, καθώς έδωσε λεπτομέρειες για τη δράση τους, τον τιμοκατάλογο του κυκλώματος, μέχρι την εμφάνισή τους και τη διεύθυνση του σπιτιού τους στο Παγκράτι:

φ2koka
Το μοντέλο με τον σύντροφό του Δημήτρη Ρεγγινίδη

«Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενο λόγους προσωπικής του ασφάλειας, ακόμη και τη ζωή του, μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης, ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών, μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά, και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής» τονίζει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός και προσθέτει:

«Η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη αντί του χρηματικού ποσού των 40.000 ευρώ το κιλό, ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών». Από κει κι έπειτα ήταν θέμα χρόνου για τους αστυνομικούς να βρουν τα ονόματα του γνωστού μοντέλου και του συντρόφου της.

«Από τη διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες, κυρίως, νεαρός άνδρας, η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη, εξερχόταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας, κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας» αναφέρεται ακόμη στη δικογραφία. Σε αυτήν περιγράφεται και η στιγμή της σύλληψης του 32χρονου ποδοσφαιριστή το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης:

«Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στην κατοχή του ποδοσφαιριστή οι αστυνομικοί βρήκαν μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος. Εν συνεχεία πήγαν στο σπίτι στο οποίο συζούσε με την πρώην τηλεοπτική περσόνα, περνώντας και σε εκείνη χειροπέδες. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση ότι την έπιασαν στα πράσα, τη στιγμή που ξεκίνησε να πετάει τα ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας! Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνη σε νάιλον συσκευασία, το ποσό των 5.050 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

«Σε μη προσδιορισθέντα από την προανάκριση χρόνο και από άτομο ή άτομα τα στοιχεία των οποίων αρνήθηκαν να αποκαλύψουν, προμηθεύτηκαν από κοινού και με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση άγνωστες ποσότητες κοκαΐνης, τουλάχιστον όμως τις κατασχεθείσες και επιπλέον ποσότητες, από την πώληση των οποίων απεκόμισαν άγνωστα χρηματικά ποσά ή άλλα ανταλλάγματα» καταλήγει το διαβιβαστικό.

8053 ELENA POLIXRONOPOYLOY 352021 1

Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι είναι δύσκολο να παραλάβει κάποιος σχεδόν οκτώ κιλά καθαρή κόκα, αν δεν έχει «χοντρές» άκρες με τους βαρόνους και δεν τον εμπιστεύονται για να «σπάσει» την κοκαΐνη και να τη μοιράσει αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Γι΄αυτόν τον λόγο θα γίνει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του ζευγαριού, ώστε να βρεθούν οι «άκρες» και οι επαφές τους στα οργανωμένα κυκλώματα ναρκωτικών. Οι έμπειροι αξιωματικοί αμέσως μετά την σύλληψή τους αναζητούν το επώνυμο πελατολόγιό τους, αλλά κυρίως τον σύνδεσμο με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής, από όπου προέρχεται η υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη, σε μορφή πούδρας, που κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δηλώνει άεργος, τα πήρε όλα πάνω του υποστηρίζοντας ότι ανέλαβε να μεταφέρει την κόκα για να κλείσει έναν ανοιχτό λογαριασμό.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...