Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο on air πόλεμος Μαλέσκου – Καινούργιου! Η «σφαγή» της ξανθιάς με «επιστροφές» καταστροφές

H... αδιάβαστη Ιωάννα Μαλέσκου που βλέπει τα νούμερα του «Love it» να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση «έσταξε» δηλητήριο για την Καινούργιου

Δηλητήριο από την Ιωάννα Μαλέσκου, που έχασε την ψυχραιμία της και προσπάθησε χθες να αρχίσει τηλεοπτική κόντρα (μήπως θέλει να κερδίσει κάτι άραγε;) με την Κατερίνα Καινούργιου!

Η bimbo οικοδέσποινα του «Love it», η οποία βλέπει τελευταία τα νούμερα της εκπομπής της να πέφτουν κάθετα, δεν δίστασε on air να εκτοξεύσει τα πυρά της προς την Κατερίνα Καινούργιου, που παίζει απέναντί της, κάνοντας πρωταθλητισμό στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Ούσα έξαλλη (και προφανώς λάθος ενημερωμένη σε κάποια σημεία), η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως την αποκαλούσαν όσο παρουσίαζε εκπομπές στη Μεγαλόνησο, μπήκε χθες φουριόζα στο πλατό της, στον Σκάι, και άρχισε να… πυροβολεί τη «Super Κατερίνα» (οι ψίθυροι, όπως μας «σφύριξαν», στο ακουστικό της Μαλέσκου από σιδηρά κυρία του Σκάι έδιναν και έπαιρναν με τις ανάλογες «οδηγίες»), χρησιμοποιώντας απίστευτες εκφράσεις εναντίον της για ασέβεια, μικροπρέπειες και… νούμερα! Από την πλευρά της, η Καινούργιου, η οποία ενημερώθηκε στον αέρα της εκπομπής της, στον Alpha, για το ξέσπασμα της συναδέλφου της, της απάντησε με σκληρή γλώσσα, αφήνοντας υπονοούμενα γι’ αυτούς που τη συμβουλεύουν. Και δεν έχει καθόλου άδικο, εδώ που τα λέμε!

Η κόντρα που ξέσπασε ξαφνικά άρχισε από ένα προχθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας primetime.gr που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», σύμφωνα με το οποίο το «Ολα Γκουντ» με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον Σκάι, παίρνει τη θέση της εκπομπής «Love it» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Κατά την παρουσίαση του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλησε να κάνει σχόλιο, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για μια εκπομπή που παίζει απέναντί της, και ευχήθηκε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ ο συνεργάτης της Χάρης Λεμπιδάκης έκανε λόγο για διάψευση του Σκάι στο εν λόγω δημοσίευμα.

Χθες το πρωί ρεπόρτερ της «Super Κατερίνα» περίμενε την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από το στούντιο για να φιλοξενήσει κάποια δήλωσή της για την εκπομπή, αλλά η οικοδέσποινα της εκπομπής του Σκάι τον αγνόησε επιδεικτικά. Ο,τι είχε να πει άλλωστε το είπε έπειτα από λίγο μέσω του «Love it». Στο πλατό την περίμεναν οι συνεργάτες της Κωνσταντίνος Αρτσίτας και Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η καλεσμένη της (από την εκπομπή «Ολα Γκουντ») Ελένη Καρποντίνη. Η παρουσιάστρια προσπάθησε αρχικά να κάνει χιούμορ και, αφού παραδέχτηκε ότι δεν έχει ενημερωθεί για το τι ακριβώς ειπώθηκε στη «Super Κατερίνα», τον λόγο πήραν οι συνεργάτες της. «Παρακολουθούσαμε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έλεγαν αλλαγές. Ερχεται το “Ολα Γκουντ” καθημερινά, εμείς θα πάμε Σαββατοκύριακο. Σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης και για σένα, Ιωάννα. Δεν είναι ωραίο να σχολιάζει κάποιος μία εκπομπή που παίζει απέναντι. Μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, π.χ. η Ελένη Μενεγάκη, δεν θα το έκανε ποτέ» είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος τόνισε ότι το ρεπορτάζ από το site που μετέδωσαν ανήκει στον όμιλο της Barking Well Media .«Γεννάς ειδήσεις για να κάνεις σούσουρο» πρόσθεσε.

«Μου συγκρίνεις τώρα τη Μενεγάκη με την Καινούργιου;» έριξε τότε το πρώτο «καρφί» της η Μαλέσκου, πυροδοτώντας τον κακό χαμό ύστερα από παρότρυνση (όπως ακούγεται εντόνως στο παρασκήνιο) μιας γυναικείας φωνής που άκουγε στο ακουστικό της! Και κάπως εκεί η Μαλέσκου άρχισε να χάνει την μπάλα. «Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό για την Κατερίνα. Νόμιζα ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις ή είχαμε πολύ καλές σχέσεις… Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ενας σεβασμός στοιχειώδης. Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μάς γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος, που αύριο θα ξανασυναντηθούμε. Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες μού λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές» ανάφερε χαρακτηριστικά. «Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Νιώθω σαν να είναι ανθρωποφαγία. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτών των μικροπρεπειών και μικροσυμπεριφορών. Για να μπαίνω, όμως, τώρα, σημαίνει ότι κάτι με ενόχλησε» συμπλήρωσε αργότερα η ξανθιά οικοδέσποινα του Σκάι, για να καταλήξει: «Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενημερώθηκε με μήνυμα από τον αδελφό της για τα απαράδεκτα πυρά της Μαλέσκου, δεν της… χαρίστηκε. «Mου στέλνει ο αδελφός μου μήνυμα -που δεν βλέπει τηλεόραση- και μου λέει “τι είπατε για τη Μαλέσκου, έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για σένα και δίνει και συμβουλές”. Πραγματικά δεν ξέρω αν παρακολούθησαν την εκπομπή και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρσι. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ από site που δεν ανήκει στην Barking Well, είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει, είχαμε τη διάψευση του Σκάι» εξήγησε αρχικά, εμφανώς έκπληκτη, η Κατερίνα.

«Βγαίνει και μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα; Αν θες, Ιωάννα μου, να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλάς έτσι. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν: “Ιωάννα, λυπούμαστε”. Τα έχω βιώσει κι εγώ αυτά, σ’ τα λέω από προσωπική εμπειρία για τη δική σου προστασία και δεν το συνεχίζω. Κλείνει εδώ!» κατέληξε σε αυστηρό τόνο η «Super Κατερίνα». Το… ωραίο στην όλη ιστορία είναι ότι, ενώ η Μαλέσκου στην αρχή της επίθεσής της προς την Καινούργιου είχε διαρκώς ένα ειρωνικό χαμόγελο, η όψη της άλλαξε μόλις τη πληροφόρησαν (προφανώς) από το κοντρόλ ότι η «Super Κατερίνα» τής έδινε «πληρωμένη» απάντηση! Μάλλον η «Μενεγάκη της Κρήτης» δεν περίμενε ότι όσα έλεγε θα είχαν άμεση απάντηση ή η «φωνή» από το ακουστικό δεν την είχε «εκπαιδεύσει» πώς να αντιδράσει στο ενδεχόμενο αντίδρασης από την παρουσιάστρια του Alpha!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...