Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Η Δώρα έβλεπε στα μάτια του τον Χάρο – Το αρρωστημένο παρελθόν του δολοφόνου με ροζ εκβιασμούς και εμμονές

Σοκάρουν τα προφητικά λόγια της 31χρονης καθηγήτριας στην εξαδέλφη της: «Ζω μία κόλαση, Μαρία. Δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ. Βλέπω να γινόμαστε θέμα στις ειδήσεις»!

Κόμπο στον λαιμό προκαλούν τα προφητικά -όπως αποδείχθηκε- λόγια της αδικοχαμένης Δώρας Ζαχαριά, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της επειδή τον χώρισε.

Διαβάστε επίσης: Πρώην σύντροφος του δράστη ξεσπά – «Του έκανα μηνύσεις και με απειλούσε»

13932783 10210555531828700 6126132527317897791 n

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Ρόδο – Ο πατέρας του δράστη -«Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω. Η αλήθεια είναι διαφορετική»

Η 31χρονη εκπαιδευτικός «έβλεπε» τον θάνατό της και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της τον φόβο της ότι θα γινόταν κι αυτή θέμα στις ειδήσεις ως θύμα γυναικοκτονίας, όπως η Καρολάιν και η Γαρυφαλλιά!

Διαβάστε επίσης: Οι απαράδεκτες δηλώσεις του θείου του δράστη – «Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα»

36303254 10217063823531925 1810845223736049664 n

  • Από τις Εύα Παπαδάτου – Μαρία Μεϊμάρη

Η όμορφη Δώρα, που δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από τον 40χρονο Κώστα Μ., ο οποίος κατόπιν αυτοκτόνησε, το μεσημέρι της Τετάρτης, φαίνεται ότι προαισθάνονταν το κακό και για τον λόγο αυτόν αποφάσισε να βάλει ένα σύντομο τέλος στην προβληματική σχέση της. Ετσι, του ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που δεν τον βρήκε σύμφωνο.

«Ζω μία κόλαση, Μαρία» είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη κοπέλα στην πρώτη εξαδέλφη της: «Δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ. Βλέπω να γινόμαστε θέμα στις ειδήσεις, όπως αυτές που βλέπουμε»!

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη on air η Σκορδά – «Να πάει τον πιάσει η αστυνομία, τι είναι αυτά που ακούω;»

Συγκατοίκησαν

Οπως αποκάλυψε η Μαρία, η Δώρα άρχισε τη σχέση με τον μετέπειτα δολοφόνο της τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί του. «Την πίεζε πολύ, ήταν υπερβολικά υπερπροστατευτικός. Κάποια στιγμή συγκατοίκησαν, αλλά δεν έμειναν μαζί ούτε δύο μήνες» ανέφερε η εξαδέλφη της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού, τονίζοντας ότι, όταν πήγαινε να τη δει, ο Κώστας της έλεγε: «Εγώ τη Δώρα την προσέχω».

Ο 40χρονος ζήλευε πολύ και μάλιστα μια μέρα διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της Δώρας, ακόμη και αυτές με τον παππού της, τον οποίο έχασε πριν από δύο χρόνια.

«Το καλοκαίρι πήγαν διακοπές στο σπίτι μας στην Κάλυμνο κι εκεί την ξεφτίλισε. Μπροστά σε μία ξαδέλφη μας άρχισε να λέει ότι “η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά” και τέτοια, κι εκείνη του είπε να χωρίσουν. Είχαν σχέση οκτώ μήνες, του είχε δώσει ευκαιρίες» είπε η Μαρία σε τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε ότι και η αδελφή της είχε μιλήσει με τη Δώρα.

Διαβάστε επίσης: Ξεσπούν οι γονείς του δράστη στη Ρόδο – «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ»

13102683 10209698223636531 4474873234551864904 n

«Σταμάτησε να με ενοχλεί, Ελένη…» της είχε πει, κι εκείνη της εξέφρασε τον προβληματισμό της, λέγοντάς της ότι αυτό της φαινόταν ύποπτο: «Μια μέρα βγήκαμε με τη μητέρα της από το σπίτι και τον είδαμε μέσα στο αυτοκίνητό του. Η θεία μου φοβήθηκε κι εγώ της είπα: “Πρόσεχε, Κατερίνα, μη σου σκοτώσει το κορίτσι”».

Αλλά και σε μία συνομιλία με μία φίλη της η 31χρονη είχε πει για τον 40χρονο: «Τον έχω ικανό για όλα!»

Φωτογραφία

Θλίψη προκαλούν οι αναρτήσεις στα social media της όμορφης κοπέλας που χάθηκε τόσο νέα, καθώς σε όλες φαινόταν χαρούμενη και ευτυχισμένη. Στις 17 Νοεμβρίου 2020, μάλιστα, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τα γενέθλιά της, που, όπως φάνηκε, ήταν τα τελευταία της.

«Και κάπως έτσι… έφτασα αισίως στα 31! Περίεργα γενέθλια τα φετινά, η αλήθεια! Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου ευχηθείτε! Σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία, όμορφες στιγμές, ελπίδα και υπομονή! Φιλιά πολλά» έγραφε πάνω από μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν με ένα πλατύ χαμόγελο να κρατά την τούρτα των γενεθλίων της. Μία φίλη της έγραψε: «Και στα 32, ρε». Και η Δώρα τής απάντησε: «Κάτσε να δούμε αν θα τα φτάσουμε με αυτά και εκείνα»!

τουρτα2 3
Η ∆ώρα με την τούρτα των τελευταίων της γενεθλίων

Τη ζήλευε

Στο μεταξύ, οι γονείς και η αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας αποκάλυψαν συντετριμμένοι ότι ο φονιάς της κόρης τους (ο οποίος είχε κάνει ήδη έναν γάμο και δεν έβλεπε από το ένα του μάτι!) τη ζήλευε παράφορα.

«Δεν την άφηνε να βλέπει κανέναν, ούτε τηλεόραση δεν την άφηνε να παρακολουθεί μόνη. Εννέα μήνες ήταν μαζί και το παιδί μου έλεγε ότι δεν περνούσε καλά. Επέμενε ότι ήθελε πολύ να χωρίσει… και χώρισε» δήλωσε η μητέρα της 31χρονης και συμπλήρωσε ότι η Δώρα δεν ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση ούτε να γνωριστούν οι δύο οικογένειες.37838173 10217284264722817 6998529224625618944 n

Ο πατέρας της εκπαιδευτικού ανέφερε ότι είχε δει τον 40χρονο μόνο μία φορά, σε μια ξαφνική επίσκεψή του στο πατρικό της κοπέλας. «Είχε θέμα ο άνθρωπος. Ηρθε και μας βρήκε και μας είπε “εσείς δεν βοηθάτε”…» είπε ο χαροκαμένος πατέρας.

Αποκαλυπτική ήταν και η αδελφή της εκπαιδευτικού, η οποία την είχε προειδοποιήσει ότι κάτι κακό θα συνέβαινε.11049556 10207514364441416 815842920754849133 n

«Μία ημέρα πριν από το περιστατικό τής είχα πει “Δώρα, πρόσεχε γιατί δεν έχω καλό προαίσθημα”» αποκάλυψε η μικρή αδελφή της 31χρονης, η οποία της είπε «αντίο» με ένα story στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία τα δύο κορίτσια απεικονίζονται σε παλιές, ανέμελες στιγμές.

«Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ησουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ησουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’ αγαπώ» έγραψε.

Μηνύματα

Στο προφίλ της Δώρας Ζαχαριά στο facebook είναι εκατοντάδες τα μηνύματα συγκλονισμένων διαδικτυακών και μη φίλων της. Ο κόσμος στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια και καταριέται τον φονιά και αυτόχειρα.

«Τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο», «Μια ζωή, χιλιάδες όμορφες στιγμές χάνονται σε ένα λεπτό από έναν διαταραγμένο δολοφόνο», «Η κοινωνία πρέπει να ενεργοποιηθεί επιτέλους, δεν μπορεί να είμαστε μονίμως θεατές! Δεν γίνεται ξαφνικά κάποιος να παίρνει όπλο και να αφαιρεί ζωές» είναι ορισμένα από τα μηνύματα στο προφίλ της αδικοχαμένης κοπέλας.

αυτοκίνητο 1
Το αυτοκίνητο όπου βρέθηκε νεκρή η Δώρα Ζαχαριά

Το σκοτεινό παρελθόν του killer

Κάθε μέρα και μια γροθιά στο στομάχι φέρνουν οι αποκαλύψεις για το αρρωστημένο παρελθόν του 40χρονου Κώστα Μ., ο οποίος, σε μια έκρηξη εκδικητικής μανίας, σκότωσε με δύο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα, σχεδόν εξ επαφής, την 31χρονη πρώην σύντροφό του Δώρα Ζαχαριά και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Οσες γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του δολοφόνου και αυτόχειρα έχουν να θυμηθούν δεκάδες περιστατικά ακραίας βίας, παρενόχλησης και εκβιασμού, που σκιαγραφούν τη νοσηρή και διαταραγμένη προσωπικότητά του.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία μίας πρώην συντρόφου του 40χρονου ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων από τη Ρόδο, η οποία περιέγραψε την κόλαση που έζησε στα χέρια του δράστη της δολοφονίας της 31χρονης Δώρας και αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να γλιτώσει από τις επιθέσεις και τις απειλές του! Οπως είπε η 41χρονη χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών, μετά το διαζύγιό της συνήψε ερωτικό δεσμό με τον σχεδόν συνομήλικό της άνδρα, με τον οποίο ήταν και συμμαθητές. Τον πρώτο καιρό της σχέσης τους τίποτα στη συμπεριφορά του 40χρονου δεν πρόδιδε τον σκοτεινό χαρακτήρα του240782273 10227116681247085 4842038793353089222 n

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, με συνέπεια η 41χρονη να του ζητήσει να χωρίσουν. Τότε, ο πρώην σύντροφός της άρχισε να της ασκεί αφόρητη πίεση για να είναι ξανά μαζί, με αποτέλεσμα να πειστεί να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, σύντομα ήρθε και ο οριστικός χωρισμός, με τον 40χρονο να μην μπορεί να διαχειριστεί ούτε αυτήν τη φορά την απόρριψη και να συνεχίζει να ζητά επίμονα επανασύνδεση.

«Φουσκωτοί» και κάμερες

Εφτασε, μάλιστα, στο σημείο να απειλεί τη 41χρονη μητέρα ότι θα δείξει στα παιδιά της φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές τους, τις οποίες υπέκλεψε από το κινητό τηλέφωνό της, αλλά και να τοποθετήσει κρυφή κάμερα με την οποία παρακολουθούσε κάθε κίνησή της!

«Ο 40χρονος είχε υποκλέψει φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο της πελάτισσάς μου, στις οποίες αποτυπώνονταν προσωπικές τους στιγμές. Στη συνέχεια, το έσπασε σκόπιμα για να μην το καταλάβει η πελάτισσά μου και της αγόρασε καινούργιο» δήλωσε ο δικηγόρος της 41χρονης Βασίλης Μπέης, μιλώντας στο newsit.gr και πρόσθεσε:71168651 10220707142252616 4584421385643753472 n

«Οταν χώρισαν, ξεκίνησε τους εκβιασμούς. Την απειλούσε ότι, αν δεν τα ξαναβρούν, θα δείξει τις φωτογραφίες στα τρία παιδιά της. Εκτός από αυτό, την είχε επισκεφτεί στη δουλειά της μαζί με έναν “μπράβο”, ενώ είχε ρίξει ζάχαρη στο ρεζερβουάρ της βενζίνης του αυτοκινήτου της. Παράλληλα, η πελάτισσά μου υποψιάζεται ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα, με την οποία παρακολουθούσε κάθε κίνησή της»!

Σε βάρος του 40χρονου αυτόχειρα, ο οποίος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της 31χρονης εκπαιδευτικού, η 41χρονη κατέθεσε δύο μηνύσεις για άσκηση σωματικής βίας και εκβίαση, για τις οποίες διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Με πολιτικό γάμο

Την ίδια εμμονική και επιθετική συμπεριφορά έδειχνε ο 40χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου και απέναντι στην πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2011. Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ dimokratiki.gr, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε ο δολοφόνος και αυτόχειρας κατά τη διάρκεια κυνηγιού, εξαιτίας του οποίου έχασε το 60%-70% της όρασής του, έγινε βίαιος απέναντι στην κατά δέκα χρόνια μικρότερη σύζυγό του. Σε κάθε διαφωνία τους έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την έβριζε χυδαία, τη χτυπούσε, προσπαθούσε να τη μειώσει ως άνθρωπο και δεν συνεισέφερε καθόλου στις οικογενειακές δαπάνες26114463 10215571881034295 3207932222847292129 o

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η γυναίκα να καταθέσει κάποια στιγμή μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητούσε από τον εν διαστάσει σύζυγό της να μην πλησιάζει εκείνη, το σπίτι της και τον τόπο εργασίας της σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

Παράλληλα, στην αίτησή της ζητούσε από τον 40χρονο «να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και, τέλος, να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα».

ΜΕ ΛΕΥΚΑ
Η άτυχη σύντροφός του Δώρα Ζαχαριά

Ασφαλιστικά μέτρα

Με προσωρινή διαταγή το δικαστήριο απαγόρευσε τελικά στον 40χρονο να πλησιάζει την εν διαστάσει σύζυγό του και να την παρενοχλεί. Ομως, ούτε τότε ίδρωσε το αυτί του, αφού και τα επόμενα σχεδόν δύο χρόνια συνέχιζε να της κάνει τη ζωή κόλαση!

Οπως ισχυρίζεται, μάλιστα, η γυναίκα, μετά την κατάθεση της μήνυσής της, και ενώ είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο πρώην σύζυγός της σκαρφάλωσε στον μαντρότοιχο του σπιτιού της και επιχείρησε να εισβάλει στο εσωτερικό του. Ομως εκδιώχθηκε από έναν ιδιωτικό αστυνομικό με τον σκύλο του, τον οποίο είχε προσλάβει ο πατέρας της για την ασφάλειά της!70055187 10220632207259288 579982509522026496 n

Σοκαριστικός είναι, επίσης, ο ισχυρισμός της πρώην συζύγου του 40χρονου ότι έπεσε θύμα απαγωγής από τον μετέπειτα δολοφόνο και αυτόχειρα, ο οποίος την ανάγκασε, με την απειλή όπλου, να οδηγεί το αυτοκίνητό της ενώ εκείνος καθόταν στο πίσω κάθισμα και τη σημάδευε με την κάννη, ώσπου έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου πέρασαν μαζί τη νύχτα, παρά τη θέλησή της!

«Είναι ψυχούλα το παιδί μου» λέει η μάνα του δολοφόνου και αυτόχειρα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον γιο τους οι γονείς του 40χρονου Κώστα Μ., που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Δώρας και μετά αυτοκτόνησε, χαρακτηρίζοντάς τον «ένα χρυσό παιδί»! Η μητέρα του είπε ότι ο Κώστας αγαπούσε πολύ την άτυχη εκπαιδευτικό, αλλά εκείνη τον άφησε.

«Είναι ψυχούλα το παιδί μου, και δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του. Για την κοπέλα δεν μπορώ να πω πράγματα, γιατί είναι νεκρή» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι το παιδί της… παιδεύτηκε.

«Παιδεύτηκε το παιδί μου πολύ, πόνεσε και δεν άντεξε – πόνεσε… Εφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ και εκείνη έφυγε. Μόνο αυτό θα πω, τίποτε άλλο. Χρυσό παιδί ήταν το παιδί μου».

Ο πατέρας του δράστη και αυτόχειρα, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξέφρασε τη λύπη του στους γονείς της Δώρας και ζήτησε συγγνώμη, ενώ αναφορικά με το έγκλημα του γιου του είπε: «Το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο».

{{-PCOUNT-}}49{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...