Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Ώπα» χλιδής στο Μονακό για το live της Βίσση και τη βάpτιση της κόρης του «Mr Nammos»

Λουλουδοπόλεμος, σπάσιμο πιάτων, ζεϊμπέκικα και αφιέρωση της Ελληνίδας σταρ στον Αλβέρτο στα χλιδάτα μπουζούκια

Ενα αξέχαστο ελληνικό γλέντι για καλό σκοπό στήθηκε στο πριγκιπάτο από την ελληνική κοινότητα του Μονακό για τους σκοπούς του ιδρύματος του πρίγκιπα Αλβέρτου και η «Espresso» έχει όλο το ρεπορτάζ!

https://vimeo.com/615852548

Πολλοί, μάλιστα, καλεσμένοι δεν δίστασαν να δηλώσουν στην εφημερίδα μας ότι δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το μυθικό γλέντι που στήθηκε στις Κάννες τη δεκαετία του ’60, με τη Μελίνα Μερκούρη, τον Ντασέν και τον Ζαμπέτα, μετά την προβολή της ταινίας «Ποτέ την Κυριακή», το 1961, που απέσπασε το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

https://vimeo.com/615852976

Γιατί και η συναυλία-δείπνο της Αννας Βίσση, με τα 700 ευρώ εισιτήριο, τα είχε όλα: και σπάσιμο πιάτων, και λουλούδια, και χασάπικο και ζεϊμπέκικα, και γκλάμουρ, και γαλαζοαίματους και γκεστ-έκπληξη τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος επιδόθηκε σε αγώνα δρόμου για να προλάβει την Αννα στη σκηνή του Sporting Monte Carlo, μετά τη live εμφάνισή του στο πάρτι της βάπτισης της νεοφώτιστης κόρης του Μυκονιάτη επιχειρηματία και φίλου του «Mr Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου.

https://vimeo.com/615852589

Οι δύο Ελληνες σταρ αποθεώθηκαν στο ντουέτο που ερμήνευσαν στην πίστα, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για επικείμενη συνεργασία στην Αθήνα… Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε ο pr man Γιώργος Ντάβλας, ενώ εκ μέρους της κοινότητας των Ελλήνων του Μονακό η πρόεδρος Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στον πρίγκιπα Αλβέρτο, μια μικρογραφία συλλεκτικού μπουζουκιού, ο οποίος την ευχαρίστησε στα ελληνικά. Η Αννα τρέλανε με τα σουξέ της Ελληνες και ξένους fans της, όπως το billionaire ζεύγος Riad και Rana Zein, που το επόμενο Σαββατοκύριακο ετοιμάζει στο ίδιο μέρος υπερπαραγωγή δεξίωση για τον γάμο του γιου τους, ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης με τη σύζυγό του Ζέλα, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Χρύσανθος Πανάς, ο Πάρης και η Σούλα Λιάκου, η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου. Η μοναδική, πάντως, βραδιά έκλεισε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να ανεβαίνει στη σκηνή, με τη Βίσση να του αφιερώνει το «Δώδεκα».

https://vimeo.com/615852674

Λαμπερή δημιουργία

Η Αννα Βίσση «έντυσε» με τα χρώματα της Ελλάδας το Μονακό και η ίδια ντύθηκε για άλλη μία φορά με μια custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη για τη μοναδική της συναυλία. Ηταν μια ροκ, αλλά πολύ λαμπερή δημιουργία, εμπνευσμένη από τους θρύλους της μουσικής σκηνής, όπως την Janis Joplin, τον David Bowie και την iconic Grace Jones. Ενα ολοκέντητο σακάκι με αλυσίδες που τελειώνουν σε κρόσσια και μια κρυστάλλινη τιρκουάζ φόρμα, διακοσμημένη με 230.000 κρυστάλλους στο χρώμα του light sapphire.

φ10Α
Λίγο πριν από την εμφάνιση της Αννας, ο Λάκης Γαβαλάς εισέβαλε στο δωμάτιό της

φ6 ξεγυρ
Η Αννα Βίσση με δημιουργία του Vrettos Vrettakos

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία της Αννας Βίσση στο Μονακό υποστήριξε έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ιδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA), που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και την προστασία του εμβληματικού είδους της Μεσογείου, της μεσογειακής φώκιας Monachus monachus.

φ2Α
Η Σοφία Βαχάρη- Τσουβελεκάκη έδωσε ένα μπουζούκι μινιατούρα στον Αλβέρτο

φ1Α
Η Αννα Βίσση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Την ίδια περίπου ώρα με τη συναυλία της Βίσση το περασμένο Σάββατο άρχισε και το επίσημο δείπνο στους κήπους της μυθικής βίλας με απίστευτη θέα στο Μονακό και στο Cap-Martin, η οποία φωτίστηκε ροζ και στολίστηκε με ροζ τριαντάφυλλα, ορχιδεές και παιώνιες προς τιμήν της νεοφώτιστης Ηβης Φραντζέσκου.

Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά πάνω στη θάλασσα, που χτίστηκε το 1902 από τον Sir William James Ingram, ενώ στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 λάτρεψε ο αξέχαστος σχεδιαστής Karl Lagerfeld, οργανώνοντας fashion shows.

φ7Α
Η ροζ φωταγωγημένη βίλα όπου δόθηκε το δείπνο της βάπτισης

φ9Α
Στολισμός με ροζ τριαντάφυλλα

φ8Α
Η μπομπονιέρα ήταν έργο τέχνης της εικαστικού Εμιλυ Βαφειά

Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Ζαννής Φραντζέσκος και η σύζυγός του Βερόνικα Πάστρα, που τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα στο Μονακό, την επέλεξαν για να δεξιωθούν τους περίπου 100 εκλεκτούς καλεσμένους τους, από Αθήνα, Ντουμπάι και Νέα Υόρκη, στο πάρτι υπερπαραγωγή που οργάνωσαν για τη βάπτιση του τρίτου τους παιδιού.

φ4Α
Ο Ρέμος με τον ευτυχή πατέρα Ζαννή Φραντζέσκο

Μια μοναδική βραδιά με άρωμα Ελλάδας, που απογείωσε με τη live εμφάνισή του και τα σουξέ του ο Αντώνης Ρέμος. Το επίσημο καθιστό δείπνο της βάπτισης εξελίχθηκε σε τρικούβερτο ελληνικό γλέντι. «Τώρα αρχίζει η σεζόν με τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα» έγραφαν, μεταξύ άλλων, οι καλεσμένοι στα ελάχιστα στόρι που ανέβασαν από τη βραδιά στα social media.

φ5α
Βίσση και Ρέμος μαζί στη σκηνή

https://vimeo.com/615852501

Στα ντεκ

Το μενού του δείπνου ήταν βασιλικό, αλλά «όλα τα λεφτά» ήταν το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, με απίστευτο κέφι και τρελό χορό. Γάλλοι τραγουδιστές άνοιξαν το πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια στα ντεκ ανέβηκε ο dj Αντώνης Δημητριάδης και έπαιξε τις μουσικές του, τρελαίνοντας τους καλεσμένους.

φ12Α
Η Βερόνικα Πάστρα, μαμά της νεοφώτιστης Ηβης

φ14 ξεγυρ
Η ωραία γιαγιά της νεοφώτιστης Ηβης, Ηβα Πάστρα

Η εμφάνιση όμως του ανανεωμένου και εμφανώς αδυνατισμένου Ρέμου παρέπεμπε στο κέφι των πριβέ πάρτι που οργάνωνε ο Ωνάσης στο πριγκιπάτο τη δεκαετία του ’60. Η νεοφώτιστη Ηβη πήρε το όνομα της όμορφης γιαγιάς της Ηβας Πάστρα, μητέρας της Βερόνικας. Το ιερό μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Colonel Bellando de Castro, με νονές της νεοφώτιστης την Εβελίνα Μαχά, σύζυγο του γνωστού δικηγόρου και επίτιμου προξένου της Ελλάδας στο Μονακό Πέτρου Μαχά, και την Κατερίνα Στασινοπούλου, σύζυγο του επιχειρηματία Γρηγόρη Στασινόπουλου.

φ13α
Η Αντζελα Ισμαήλου με τον Ανδρέα Καλαμάρα

φ11Α
Στο Μονακό πέταξαν η Ζέλα και ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης της Zela Aviation

Μεταξύ των καλεσμένων που παρευρέθησαν ήταν ο Ανδρέας και η Αθανασία Στέγγου, ο φαρμακοβιομήχανος Βασίλης Κάτσος με τη σύζυγό του Εμυ, ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς με τη σύζυγό του Εμιλυ, η οποία επιμελήθηκε και τις μπομπονιέρες της βάπτισης, που ήταν ένα υπέροχο μάτι-έργο τέχνης, ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος με τη σύζυγό του Καρολίνα, ο Σέρος Μύρτας, η Αντζελα Ισμαήλου και ο Ανδρέας Καλαμάρας.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...