Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Η Ρίκα Διαλυνά περιγράφει στην «Espresso» τις δραματικές στιγμές στον σεισμό: «Είπα, ήρθε το τέλος μου»

«Είχα την αίσθηση ότι δεν θα προλάβω να αποχαιρετήσω τους δικούς μου ανθρώπους»

«Νόμιζα πως δεν θα προλάβω να αποχαιρετήσω τα οικεία μου πρόσωπα! O σεισμός ήταν τρομακτικός! Το σπίτι έμοιαζε σαν ένα σπιρτόκουτο και κάποιος το κουνούσε δεξιά και αριστερά, με τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου».

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Με τρεμάμενη φωνή που δύσκολα βγαίνει από τα χείλη της και κομπιάζοντας πολλές φορές, χωρίς να έχει διώξει τον τρόμο που την έχει στοιχειώσει τα τελευταία 24ωρα, η Ρίκα Διαλυνά, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου, περιγράφει αποκλειστικά στην «Espresso» όσα έζησε με τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που εξαφάνισε το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου μετατρέποντάς το σε χωριό-φάντασμα!

Στο Ηράκλειο

Η ίδια ούτε στα πιο εφιαλτικά της όνειρα δεν περίμενε πως, λίγο καιρό αφότου μετακόμισε μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, θα ζούσε ό,τι πιο τρομακτικό έχει βιώσει μέχρι σήμερα στη ζωή της.

«Το σπίτι μου είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να μετακομίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Κρήτη! Εδώ, με το που πάτησα το πόδι μου, αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα με τον αέρα και το ιώδιο του Κρητικού Πελάγους» λέει η για δεκαετίες αγαπητή στο κοινό ηθοποιός, ξεκινώντας να περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε με τον Εγκέλαδο.

«Πού να φανταζόμουν τι θα ζούσα… Ημουν στο σπίτι, όταν ξαφνικά άρχισαν να τρέμουν τα πάντα, να χτυπάνε οι πόρτες και να ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος από τα έγκατα της Γης. Νόμιζα πως το σπίτι είναι ένα σπιρτόκουτο. Δεν ήξερα τι να κάνω εκείνες τις στιγμές. Ακουγα τον κόσμο να έχει βγει έξω στους δρόμους και να ουρλιάζει “σεισμός”! Πίστευα πως, πάει, αυτό ήταν! Οτι ήρθε το τέλος μου και δεν θα προλάβαινα να αποχαιρετήσω κανέναν» λέει με τρεμάμενη φωνή η Ρίκα Διαλυνά, το σπίτι της οποίας βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή του Ηρακλείου.

«Ολα κουνιούνταν πέρα δώθε !Το σπίτι έμοιαζε σαν να το είχε πάρει κάποιος γίγαντας στα χέρια του και το έκανε ό,τι ήθελε! Τρόμαξα τόσο πολύ! Σας μιλάω ειλικρινά, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιον τρόμο!» λέει στην «Espresso» η σταρ του σινεμά και του θεάτρου! Οταν τη ρωτάμε αν κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι της, μας απαντά πως από την ταραχή της έχει ένα κενό μνήμης και το μόνο που θυμάται είναι πως όλος ο κόσμος είχε βγει έντρομος στους δρόμους.

«Βγήκα ύστερα από κάποια λεπτά έξω. Με έπαιρναν οι δικοί μου άνθρωποι τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν είμαι καλά, αν είμαι ζωντανή» μας λέει, ενώ μας εξομολογείται πως λυπήθηκε απίστευτα με το τραγικό τέλος συντοπίτη της, που χάθηκε στα συντρίμμια της εκκλησίας στο Αρκαλοχώρι.

«Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς. Με τα φαινόμενα της φύσης δεν τα έβαλε κανείς. Απλά, οι μετασεισμοί είναι πάρα πολλοί και, όπως αντιλαμβάνεστε, προσπαθούμε όλοι εδώ στην Κρήτη να συνέλθουμε – αν καταφέρουμε ποτέ να συνέλθουμε» συμπληρώνει η τεράστια ηθοποιός, η οποία δοξάζει τον Θεό που είναι ακόμα ζωντανή.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.




Μποζουκια Αθηνα