Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Λίτσα Πατέρα – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό – Τι θα φέρει η είσοδος του Άρη και ο ρόλος-κλειδί του Ουρανού

Με την επίδραση μιας εκρηκτικής Νέας Σελήνης κάνει την είσοδό του ο Νοέμβριος. Στις 4 Νοεμβρίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο «σταθερό» ζώδιο του Σκορπιού σε δυσαρμονική όψη τόσο με τον Κρόνο όσο και τον Ουρανό, με αποτέλεσμα να «σκάσουν» απρόσμενα γεγονότα.

Θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές και σφοδρές αντιπαραθέσεις, καθώς επίσης τάσεις ανταρσίας και ανυπακοής. Δεν αποκλείεται οι εμπόλεμες καταστάσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη να ενταθούν, ενώ σε κυβερνήσεις και κράτη θα υπάρξουν αλλαγές σε θέματα της κοινοβουλευτικής λειτουργίας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε θέματα διαχείρισης δύσκολων ζητημάτων, καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει πολύ εύκολα σε άσχημα αποτελέσματα.

Το γεγονός ότι από την 1η Νοεμβρίου ο Αρης (θεός της έντασης και των εμπόλεμων καταστάσεων) κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό θα πυροδοτήσει ακόμα πιο πολύ αυτά τα θέματα και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει συγκρούσεις σε πολεμικό επίπεδο είτε μεταξύ λαών είτε μεταξύ ομάδων. Ακόμα θα δημιουργήσει αναταράξεις στο υπέδαφος ή θα μας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις που θα έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή. Οι εξελίξεις δείχνουν την κλιμάκωση της έντασης. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει και σε θέματα που αφορούν ατυχήματα, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις αεροπορικές μετακινήσεις και τις μεταφορές. Ο Αρης από τη νέα του θέση στον Σκορπιό λειτουργεί ως «πυροδότης» και για όλα τα ζητήματα που φέρνει ο Ουρανός στον Ταύρο, τα οποία αξίζει να δούμε επιγραμματικά στη συνέχεια.

Κρισιμότερες ημερομηνίες που απαιτούν προσοχή:

  • Γύρω στις 4/11 που έχουμε τη Νέα Σελήνη με ανατροπές σε όλα τα επίπεδα (κινδυνεύουν άτομα κύρους)
  • Στις 10/11
  • Στις 13/11
  • Ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 17/11

«Εικόνες» από το χθες

Ο Ουρανός βρίσκεται ήδη από την άνοιξη του 2019 στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Απρίλιο του 2026.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως οι καταστάσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και τα γεγονότα ανά την υφήλιο θυμίζουν πάρα πολύ τις καταστάσεις που βίωσε η ανθρωπότητα, όταν από το 1934 έως το 1942 ο Ουρανός βρισκόταν και πάλι στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι τα χρόνια που ξέσπασε ο αιματηρός Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και αυτό θα πρέπει να λειτουργεί ως «καμπάνα» αφύπνισης και εγρήγορσης για όλους μας. Θυμίζουμε πως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και ο μεγάλος αφυπνιστής του πλανητικού μας συστήματος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μάθαμε για την ύπαρξή του την εποχή μεγάλων επιστημονικών ανακαλύψεων (φυσική και χημεία), κοινωνικών αναστατώσεων (Γαλλική και Αμερικανική Επανάσταση) και οικονομικών μεταβολών (Βιομηχανική Επανάσταση), ακριβώς, δηλαδή, την εποχή που συντελούνταν τα πράγματα τα οποία εξουσιάζει.

Πρόκειται για έναν πλανήτη που δρα σύμφωνα με τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες του. Είναι ο πλανήτης που αγνοεί κάθε είδους περιορισμούς, είτε τους έχουν θέσει οι άλλοι είτε τους έχει επιβάλει ο ίδιος στον εαυτό του. O Ουρανός ακολουθεί την εσωτερική του φωνή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φέρεται επιπόλαια ή ανεξέλεγκτα. H αφύπνιση και το ξέσπασμα που την ακολουθεί είναι προϊόν ουσιαστικής υπόγειας γνώσης.
H δράση του είναι απροσδόκητη και δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσουν τα αποτελέσματά της. Σίγουρα, πάντως, είναι προϊόν μίας εσωτερικής επαναστατικής διάθεσης, που ωθεί τα πράγματα να εξελιχθούν.

Tο περίεργο είναι ότι η αφύπνιση αυτή μπορεί να γίνει εν μια νυκτί. Ισως η φράση που ταιριάζει καλύτερα στον πλανήτη αυτόν είναι το «είπε ότι πάει για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε»! H άσχημη πλευρά του έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ανάγκη για αλλαγή και επανάσταση μπορεί να γίνεται χωρίς να προτείνεται τίποτε καινούργιο, χωρίς να υπάρχει μία πρόταση που να αντικαθιστά το γκρεμισμένο παρελθόν.

Τεράστιες αλλαγές

Είναι μια συνύπαρξη όπου, από τη μια, έχουμε την ανατροπή, την επανάσταση και το απροσδόκητο του Ουρανού και, από την άλλη, την ασφάλεια, τη σταθερότητα του Ταύρου. Οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι πολλές και επηρεάζουν όλους τους τομείς.

Ως πλανήτης που ελέγχει την καινοτομία και τις ανακαλύψεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εφευρέσεις ή να ανακαλυφθούν νέοι τόποι και νέοι πλανήτες.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα επέλθουν αλλαγές στην καθεστηκυία τάξη. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα έχει υπό την αιγίδα του κοινωνικές εντάσεις, μαζικές κινητοποιήσεις, έντονο συνδικαλισμό, αλλά και ακραίες αντιεξουσιαστικές δράσεις.

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να φέρει πολλές και απότομες αλλαγές στην οικονομία. Οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στις υπερδυνάμεις (ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, Ε.Ε.) δεν αποκλείεται να φέρουν αλλαγές στις οικονομική πυραμίδα.

Οικονομικές δυνάμεις, ισχυροί επιχειρηματίες και μεγιστάνες θα παλέψουν σκληρά για την πρωτοκαθεδρία.

Δεν αποκλείεται να δούμε απότομες διακυμάνσεις στις χρηματιστηριακές αγορές. Επενδύσεις που θεωρούνταν σταθερές (Ταύρος) θα κλονιστούν, ενώ θα γνωρίσουν άνθηση επενδύσεις που ως τώρα ήταν ριψοκίνδυνες.

Το ζώδιο του Ταύρου είναι συνδεδεμένο με τις τράπεζες, συνεπώς η παρουσία του ανατρεπτικού Ουρανού εκεί θα φέρει απότομες αλλαγές στον τραπεζικό τομέα, ενώ θα επηρεαστεί και η ίδια η φύση του χρήματος, καθώς όλο και περισσότερο θα παίρνει ψηφιακή μορφή και θα κινείται διαδικτυακά.

Οι ανταγωνισμοί θα ενταθούν και σε γεωπολιτικό επίπεδο. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα επηρεάσει ισορροπίες μεταξύ κρατών και θα δούμε στρατιωτικές επεμβάσεις και αλλαγές συνόρων.

Η παρουσία του ανατρεπτικού Ουρανού στον Ταύρο επηρεάζει έντονα και τα φυσικά φαινόμενα και οξύνει ακόμα περισσότερο την κλιματική αλλαγή που λαμβάνει χώρα. Σε πολλές περιοχές στην Ευρώπη υπήρξαν τους καλοκαιρινούς μήνες φοβεροί καύσωνες και πυρκαγιές, φαινόμενα τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν διαδεχτεί καταστροφικές πλημμύρες, με μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές, αλλά και σε υποδομές.

ΚΡΙΟΣ: Ο Νοέμβριος θα αλλάξει πολλές από τις προτεραιότητές σας. Μέχρι τώρα είχατε ασχοληθεί με σχέσεις ή συνεργασίες, αλλά τώρα το σκηνικό αλλάζει! Η είσοδος του κυβερνήτη σας Αρη στο ζώδιο του Σκορπιού (έως 12/12) θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά που μπορεί να έχουν σχέση με υποχρεώσεις προς τρίτους (Εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου κ.λπ). Πρέπει να σημειωθεί ότι από 6/11 μέχρι 24/11 θα βρίσκεται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας αβέβαια ή επικίνδυνα αποτελέσματα. Πρέπει να επιδείξετε ευελιξία. Πρέπει επίσης να προσέχετε την υγεία σας ή την υγεία αγαπημένων προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Καθοριστικός μπορεί να αποδειχθεί ο μήνας για σχέσεις ή συνεργασίες. Ο Αρης απέναντι από το ζώδιό σας θα τις περάσει από δοκιμασία. Πολλοί δεν θα αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Η παρουσία του επαναστάτη και αμφισβητία Ουρανού ξυπνά μέσα σας και τα πλέον αντιδραστικά συναισθήματα. Ως εκ τούτου, θα έρθουν στην επιφάνεια τα απωθημένα στο υποσυνείδητό σας. Επιπλέον ο Αρης (δράση) απέναντι από το ζώδιό σας (1/11-12/12) θα δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες, ώστε να θελήσετε να σπάσετε τις αλυσίδες! Το πιο φρόνιμο πάντως είναι να τηρήσετε στάση αναμονής. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (5/11/2021-5/3/2022) ενδεχομένως να δώσει λύσεις. Προσέχετε επίσης την υγεία σας ή την υγεία αγαπημένων προσώπων (ίσως ανδρών).

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πρώτο 20ήμερο του μήνα φέρνει αρκετές θύελλες ή αλλαγές. Ο Αρης στον Σκορπιό (31/10 ως 12/12) είναι μια ιδανική θέση για το ζώδιό σας. Μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα σε θέματα εργασίας ή υγείας. Αποφύγετε να εμπιστευθείτε σε τρίτους τις υποθέσεις που σας απασχολούν, αν μάλιστα δεν είστε βέβαιοι για τις αγαθές τους προθέσεις. Επίσης χρειάζεται προσοχή σε ό,τι αφορά την υγεία. Αν είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει σωστή προετοιμασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Την περίοδο αυτή θα εστιάσετε την προσοχή σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Μια ακατανίκητη δύναμη (ή ανάγκη) θα σας εγκλωβίσει στα θέματα αυτά. Ωστόσο θα υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες και σημαντικές δυσκολίες που ενδέχεται να ανατρέψουν τα αισιόδοξα αποτελέσματα, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα ήταν αναμενόμενα! Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, που τώρα ίσως να σας έχουν περισσότερη ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη φορά. Στα επαγγελματικά σχέδια ή τα δημιουργικά έργα θα χρειαστεί να φανείτε πολύ προσεκτικοί, ιδίως αν υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις. Διαφυλάξτε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 4/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προωθεί νέα ξεκινήματα, δεν υπόσχεται όμως ιδιαίτερη εύνοια.

ΛΕΩΝ: Οικογενειακές ιστορίες! Την περίοδο αυτή η προσοχή σας θα στραφεί σε πρόσωπα της οικογένειας ή άτομα που έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία. Προσπαθήστε να τους συμπαρασταθείτε, γιατί μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Παράλληλα, ωστόσο, δεν πρέπει να αμελήσετε και τη δική σας υγεία (ή την υγεία δικών σας προσώπων). Ο Αρης στον Σκορπιό μπορεί να σας κάνει βιαστικούς και απρόσεκτους, ενώ ο εκνευρισμός δεν θα λείπει. Αποφύγετε την εμπλοκή σε επαγγελματικές διενέξεις και γενικά διαφυλάξτε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για ξεκινήματα ή κρίσιμες αποφάσεις αναφορικά με σχέσεις ή συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καθημερινή σας ζωή μοιάζει να σας επιφυλάσσει εκπλήξεις όχι ιδιαίτερα αρεστές. Ο Αρης στον Σκορπιό αλλά και οι συγκρουσιακές όψεις άλλων πλανητών ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητες καταστάσεις τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε θέματα εργασίας ή υγείας. Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες που μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ή μικροατυχήματα. Αν έχετε σχέδια για κάποιες αλλαγές, πολύ πιθανόν να καθυστερήσουν ή να χρειαστούν διαφοροποιήσεις. Βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (η οποία θα παλινδρομεί μέχρι αρχές Μαρτίου 2022) θα επιλύσει πολλά προβλήματα, ιδίως συναισθηματικής φύσης, ενώ επίσης θα προωθήσει δημιουργικά σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος να ευνοήσουν (ή να ευνοούν ήδη) τα σχέδιά σας, όμως την περίοδο αυτή πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά, πολύ περισσότερο αν έχουν σχέση με τα δημιουργικά ή τα συναισθηματικά σας σχέδια.
Παντός είδους ρίσκο ενδεχομένως να φέρει ανεπιθύμητες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Ακόμα και αν σας απασχολούν επενδύσεις ή οικονομικά θέματα που σχετίζονται με Εφορία, δάνεια, ασφάλειες, καλό θα ήταν να δείξετε υπομονή μέχρι να περάσει όχι μόνο ο Νοέμβριος αλλά και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο μήνας των γενεθλίων σας μπορεί να υπόσχεται δράση, αλλά δεν υπόσχεται ηρεμία ή ψυχραιμία. Ο Αρης στο ζώδιό σας θα φέρει στην επιφάνεια υποθέσεις που θα νιώθετε ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε, πλην όμως αδυνατείτε λόγω της έλλειψης ψυχραιμίας που σας διακατέχει. Τώρα όμως ο Αρης θα πυροδοτήσει τόσο οικογενειακά θέματα που από καιρό προϋπήρχαν (προσοχή σε ηλικιωμένα πρόσωπα) όσο και θέματα ακίνητης περιουσίας. Επίσης τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια με εκρηκτικό τρόπο κάποια προβλήματα που διαταράσσουν τις σχέσεις. Η ψυχραιμία ή η αναβολή των υποθέσεων θα βοηθήσει καταστάσεις. Προσέξτε την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Αρη στον Σκορπιό γενικά πυροδοτεί έκρυθμες καταστάσεις και έτσι ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια υποθέσεις που αφορούν τόσο την καθημερινότητά σας όσο και θέματα εργασίας ή υγείας. Αυτή η θέση του Αρη ίσως προκαλέσει κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, τις οποίες όμως θα αντιληφθείτε χάρη στην εξαιρετική σας διαίσθηση. Μην αμελήσετε την υγεία σας και φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Κάθε νέο ξεκίνημα πρέπει να οργανωθεί ιδιαίτερα σχολαστικά, αν και καλύτερα να περιμένετε λίγο. Αγαπημένα πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από 5/11/2021 έως 5/3/2022 η Αφροδίτη θα παλινδρομεί στο ζώδιό σας (γεγονός ασυνήθιστο) και έτσι η γοητεία σας θα είναι ακατανίκητη! Ομως αυτό δεν πρέπει να σας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές και αλόγιστες κινήσεις, γιατί ίσως αργότερα αναθεωρήσετε τις επιλογές σας (ανάδρομη Αφροδίτη από 19/12/2021 έως 29/1/2022).
Ο Αρης στον Σκορπιό θα δημιουργήσει δυσαρμονικές όψεις, γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά, πολύ περισσότερο δε αν σχετίζονται με αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε να εμπλέξετε τρίτα πρόσωπα στις προσωπικές σας υποθέσεις. Καλύτερα να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Νέες εκκινήσεις θα έχουν αμφίβολη έκβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο μήνας αυτός σίγουρα θα είναι αφιερωμένος στο επαγγελματικό ή κοινωνικό σας πεδίο. Η παρουσία του Δία αλλά και του Κρόνου στο ζώδιό σας έχει αλλάξει πολλά την τελευταία περίοδο και αυτό ίσως οδήγησε σε ορισμένες επεκτάσεις ή αλλαγές. Ωστόσο ο Αρης στον Σκορπιό θα φέρει σημαντικές εντάσεις ή εμπόδια στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Πρέπει λοιπόν να κάνετε προσεκτικά βήματα ώστε να μη δημιουργηθούν απρόβλεπτα και ανεπιθύμητα συμβάντα. Σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας θα υπάρξουν υποθέσεις που ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν με αλλαγές ή ανατροπές. Προσέξτε την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ:  Η παρουσία του Ηλιου και του Αρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει κάποια σημαντικά ανοίγματα στην προσωπική σας ζωή. Ομως τα σχέδιά σας (ταξίδια, σπουδές) για μελλοντικές ή νομικές διαδικαστικές υποθέσεις ενδέχεται να εμποδιστούν από αστάθμητους παράγοντες. Αν έχετε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα που εκκρεμεί, ίσως παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στη ρύθμισή του, τα οποία αργότερα θα παραμεριστούν. Φίλοι μπορεί να σας ξαφνιάσουν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Ενα οικονομικό θέμα θα χρειαστεί πολύ λεπτό χειρισμό. Καλό θα ήταν να μην κάνετε εκκινήσεις, αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Μια κάποια αναμονή θα σας βοηθήσει.

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...