Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ανέστης Βλάχος – Ο άνδρας «φάντασμα» πίσω από τη διαθήκη του

Ο άγνωστος κύριος Κ.Σ. που «έβαλε το χέρι του» στο θρίλερ για την περιουσία

Οριστικό τέλος μπαίνει στο θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου στις 24 Ιανουαρίου 2022, αφού, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο που έχει στα χέρια της η «Espresso», η περιβόητη διαθήκη ανοίγει με αριθμό πινακίου 28!

Πριν από λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε κάνει αίτηση ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού, εξέδωσε και επίσημα έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης της διαθήκης η 24η Ιανουαρίου 2022, με αριθμό πινακίου 28. «Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι η περίφημη διαθήκη κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα μου, στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειάς μας. Η διαθήκη κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ., που με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου» είναι η πρώτη αντίδραση μέσω της «Espresso» του Ηρακλή Βλάχου, γιου του αξέχαστου ηθοποιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αποκλειστικά στην «Espresso» ο Ηρακλής Βλάχος, μόλις έμαθε για την ύπαρξη της διαθήκης, καθώς και τη δημοσίευσή της στις 24 Ιανουαρίου, έμεινε έκπληκτος με όλα όσα έμαθε, γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει πώς ένας άνθρωπος όπως ο πατέρας του, που ήταν εντελώς αδιάφορος για τα περιουσιακά του, έχει κάνει διαθήκη, ενώ, από την άλλη, στο Υποθηκοφυλακείο της Δράμας δεν έχει καταθέσει απολύτως τίποτα για τα περιουσιακά του ακίνητα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου, έπειτα από μάχη που έδινε στην Εντατική δημόσιου νοσοκομείου. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του ο εγγονός του ηθοποιού, Ανέστης ο νεότερος (γιος του Ηρακλή Βλάχου), πληροφορήθηκε πως ο παππούς του είχε αφήσει μέσω διαθήκης τα πάντα στη δεύτερη σύζυγό του και την κόρη του Ελλη.

9145 ANESTIS VLAXOS LAZOS TERZAS 20012018 Αυτό ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του Ηρακλή Βλάχου και της οικογένειας που είχε αποκτήσει ο πατέρας του από τον δεύτερο γάμο. Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει στις αρχές Οκτωβρίου ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, ο οποίος εκπροσωπεί το γιο του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλή, «η αδελφή του Ηρακλή τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας τους έχει αφήσει μια ιδιόγραφη διαθήκη και ότι την καθιστά μοναδική κληρονόμο. Ο εντολέας μου αμφισβητεί το περιεχόμενο αυτής της διαθήκης, δεν έχει λάβει μέχρι και σήμερα γνώση του περιεχομένου. Πιστεύει ότι ο πατέρας του δεν θα προέβαινε ποτέ σε τέτοια πράξη. 0194 MERI GARITSI ELI VLAXOY ANESTIS VLAXOS 412016

Ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο παιδιά. Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε το γιο του Ηρακλή. Ακόμα και όταν χώρισε από τη σύζυγό του, έμειναν αγαπημένοι και φίλοι. Λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τη Μαρία Γαρίτση και απέκτησε μαζί της μια κόρη, την Ελλη. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της διαθήκης, όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη διαμάχη των δύο παιδιών. «Είναι δύσκολη η απώλεια. Μου λείπουν η παρουσία του και οι συμβουλές του. 0171 ANESTIS VLAXOS ELI VLAXOY 412015Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες που έχουν χωριστεί για τη διαθήκη, είναι μία οικογένεια» είχε δηλώσει ο εγγονός του, Ανέστης Βλάχος. «Η οικογένειά μας είναι η μία από τον πρώτο γάμο του παππού μου και η άλλη από τον δεύτερο. Αυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική» έλεγε τότε με δημόσια τοποθέτησή του ο Ανέστης Βλάχος ο νεότερος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...