Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι εκβιασμοί στο κυβερνητικό στέλεχος για να μη βγει στη φόρα το ροζ σκάνδαλο

Φυσάει και ξεφυσάει ο… ατακτούλης υφυπουργός της κυβέρνησης, αφού, μετά την παράνομη σχέση που σύναψε με εντυπωσιακή βουλευτή, έχει στριμωχτεί για τα καλά από τον πρώην της, ο οποίος απαιτεί -και… παίρνει-, με αντάλλαγμα να κρατά το στόμα του κλειστό και να μη βγάλει στη φόρα το ειδύλλιό τους που θα προκαλέσει σεισμό στο Μαξίμου!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γι’ αυτή την υπόθεση που θυμίζει… σεξοκωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστή τον ερωτιάρη προβεβλημένο υφυπουργό και πατέρα ενός παιδιού που, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», παρά τις συζυγικές του υποχρεώσεις, θέλησε να λοξοκοιτάξει και μάλιστα προς τα βουλευτικά έδρανα.

Παρά τις συζυγικές δεσμεύσεις του, δεν άργησε να αιχμαλωτιστεί από την εντυπωσιακή βουλευτή και, όταν βρήκε ανταπόκριση, τόλμησε να ακολουθήσει το μονοπάτι του… απαγορευμένου έρωτα.

Η βουλευτής, που διαθέτει κοσμοπολίτικο αέρα και φιλοξενείται συχνά πυκνά σε lifestyle στήλες, ενέδωσε στην πολιορκία του προβεβλημένου υφυπουργού, καθώς πλέον ο δικός της γάμος έχει μπει στην γκρίζα ζώνη του χωρισμού.

Κοσμικό γεγονός

Ο γάμος της, που θεωρήθηκε ένα από τα πλέον κοσμικά γεγονότα, δεν μακροημέρευσε και ενέδωσε στα ερωτικά κελεύσματα του συναδέλφου της, παρόλο που εκείνος εμφάνιζε δημόσια την εικόνα του ευτυχισμένου οικογενειάρχη.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», κανείς από τους δύο, όμως, δεν υπολόγιζε την αντίδραση του πρώην αγαπημένου της γοητευτικής πολιτικού, ο οποίος κατέχει ισχυρή θέση σε φορέα που έχει συχνή υπηρεσιακή επαφή με τον υφυπουργό! Ο υφυπουργός, που χειρίζεται χαρτοφυλάκιο με ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων και συχνά βρίσκεται στο στόχαστρο για την εύνοια που δείχνει προς ισχυρούς παράγοντες με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του, έχει βρει τον μπελά του. Από τη μία, πασχίζει να κρατήσει το αμόρε του μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά και από τη γυναίκα του, ενώ, από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει και τον πρώην της κρυφής σχέσης του.

Ο γάμος του

Ο ισχυρός άνδρας του φορέα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο γάμος του ναυάγησε και ότι η όμορφη βουλευτής πέταξε τη βέρα και ζει έναν νέο έρωτα, και είναι διατεθειμένος να της κάνει τη ζωή δύσκολη, όπως και του υφυπουργού. Στις αμέτρητες εκκλήσεις της πολιτικού να πάρουν διαζύγιο, ο επικεφαλής του φορέα αρνείται πεισματικά και την κρατάει στο χέρι, απαιτώντας από τον πολιτικό του προϊστάμενο να ανοίγει τακτικά τις κάνουλες της χρηματοδότησης!

Έτσι, ζητά απαιτητικά από τον υφυπουργό κονδύλια για τον φορέα που διευθύνει, απειλώντας τον με λίγα λόγια ότι «αν δεν πέσει χρήμα, θα σας κάνω βούκινο»!
Το σουρεαλιστικό σκηνικό επαναλαμβάνεται τακτικά κι έτσι το κυβερνητικό στέλεχος βρίσκεται στριμωγμένο στα σχοινιά από τον άνθρωπο που κουμαντάρει έναν φορέα που εποπτεύει ο ίδιος, χωρίς να μπορεί να πει και κουβέντα. Ετσι, «ταΐζει» με κονδύλια τον φορέα, παίρνει τη δόξα ο πρώην και ο υφυπουργός αποφεύγει -έστω και μέρα με τη μέρα- να ξεσπάσει σούσουρο και να ταρακουνηθεί το πρωθυπουργικό μέγαρο από τα καμώματα των δύο στελεχών της παράταξης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...