Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Έταζε γάμο για να πείσει τις συντρόφους του να τις τραβήξει ροζ βίντεο

Η μία μετά την άλλη σκάνε οι «βόμβες» για τον πoρνο-Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι αντλούσε απόλαυση δημοσιοποιώντας ό,τι έκανε στην κρεβατοκάμαρά του με τις εκάστοτε συντρόφους του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μέχρι στιγμής η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ανακαλύψει στον «σκοτεινό» κόσμο του διαδικτύου 20 (!) ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές τουλάχιστον άλλων έξι γυναικών, που εικάζεται ότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις με τον γνωστό παρουσιαστή!

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση έχουν λόγους να πιστεύουν κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι ο άνθρωπος που έχει αναρτήσει τα βίντεο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα τη χρονολογία γέννησης του παρουσιαστή, δηλαδή το 1963. Μάλιστα, η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε σε ανάρτηση το συγκεκριμένο ψευδώνυμο φέρεται ότι ήταν μέσα στη χρονιά που διανύουμε, κάτι που αντικρούει τον ισχυρισμό του ραδιοφωνικού παραγωγού ότι σταμάτησε την αρρωστημένη δράση του το 2019. Την ίδια ώρα πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο άλλοτε στενός συνεργάτης του «Ράδιο Αρβύλα» έταζε… γάμο σε κάθε γυναίκα με την οποία σύναπτε σχέση, για να περιορίζει τις αναστολές της και να την πείθει να συναινεί στη βιντεοσκόπηση των προσωπικών στιγμών τους!

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε και τη χθεσινή νύχτα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αν και αφέθηκε ελεύθερος για τη δεύτερη δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του, έπειτα από μήνυση της κόρης ενός οικογενειακού φίλου του. Όμως, θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον ανακριτή, καθώς το απόγευμα της Κυριακής τον κατήγγειλε για διαρροή ροζ βίντεο στο διαδίκτυο ακόμη μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις! Πρόκειται για μια 42χρονη παντρεμένη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον παρουσιαστή από το 2004 ως το 2006. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στον απόηχο του «πορνο-Στάθης γκέιτ», έψαξε και βρήκε ότι προσωπικές στιγμές της με τον 58χρονο έχουν «ανέβει» σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής, με συνέπεια να προχωρήσει σε καταγγελία!

Ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 09.30 χθες, δηλαδή μισή ώρα πριν από την έναρξη της απολογίας του. Μετά την τελευταία εξέλιξη οδηγήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε νέα δίωξη για ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικά δεδομένα! Έτσι, ο 58χρονος κάθε άλλο παρά ανακουφισμένος ένιωσε στο άκουσμα της ομόφωνης απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα να τον αφήσουν ελεύθερο για την προηγούμενη δίωξη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και με καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ! Και αυτό γιατί έπρεπε να επιστρέψει αμέσως στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα το πρωί στον ανακριτή, για να δώσει εξηγήσεις για όσα κατήγγειλε σε βάρος του η 42χρονη πρώην σύντροφός του.

Στο μεταξύ, η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο επειδή διοχέτευσε εν αγνοία της στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές της αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη σε επαφή με άλλες τέσσερις γυναίκες, οι οποίες φοβούνται ότι έχουν καταγραφεί προσωπικές στιγμές τους με τον παρουσιαστή. «Είμαι σε επικοινωνία με ακόμη τέσσερις κυρίες, οι οποίες δεν γνωρίζουν αν έχουν υποστεί τις ίδιες πράξεις με την εντολέα μου. Κάποιες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, άλλες δεν ξέρουν αν έχουν αναρτηθεί. Θα το μάθουμε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» τόνισε η κυρία Πριλή.

Νέες καταγγελίες για «πονηρά» βίντεο έχουν φτάσει και στον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του δύο ανώνυμα e-mails, ενώ έχει έρθει και σε επαφή με ακόμη μία κοπέλα. «Έχω έρθει σε επαφή με μια άλλη κοπέλα, η οποία θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο συγκεκριμένο σάιτ» δήλωσε στην εκπομπή «Σήμερα» στον Σκάι.

Πάντως, μέσω του συνηγόρου του Γιώργου Δακουρά, ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι είχε «κατεβάσει» από το 2019 όλα τα επίμαχα βίντεο. «Η συγγνώμη και η μετάνοια του εντολέα μου είναι πραγματική και ειλικρινής. Υπάρχει η πρόθεση και ζητάει συνεχώς συγγνώμη, οπότε έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο, γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί» δήλωσε ο κ. Δακουράς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...