Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

11+1 συγκλονιστικές «στιγμές» του 2021

«Μαύρες» σελίδες και «πνοές» ελπίδας

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η Σοφία Μπεκατώρου καταθέτει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά τις καταγγελίες της για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Η χρυσή ολυμπιονίκης στάθηκε η αιτία να ξεκινήσει στη χώρα το κίνημα #ΜeToo, καταγγέλλοντας πως πριν από 23 χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

f2 fevrouarios lignadis

Προϊόν μυθοπλασίας, όπου κάθε μάρτυρας επικαλείται ό,τι θέλει, χαρακτήρισε στην πολύωρη απολογία του στον ανακριτή ο Δημήτρης Λιγνάδης όσα τού αποδίδονται, λίγες ώρες πριν οδηγηθεί στις Φυλακές Τρικάλων, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού, προκαλώντας πανελλήνια κατακραυγή.

ΜΑΡΤΙΟΣ

f3 martiosparelasi

Στις 25 Μαρτίου συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό. Κορυφαία στιγμή για τους εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, ανάμεσα στους οποίους ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

f4 Aprilios Karaivaz

Ηταν μεσημέρι της 9ης Απριλίου, όταν ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεφε στο σπίτι του, στον Αλιμο, από την τηλεοπτική εκπομπή στην οποία εμφανιζόταν. Μια μηχανή με δύο άτομα που φορούσαν κράνη τον πλησίασε και ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ εναντίον του. Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός έχοντας δεχτεί σφαίρες στο κεφάλι και το σώμα.

ΜΑΪΟΣ

f5 maios estiasi

Υστερα από έξι μήνες ολικού lockdown, ανοίγει στις 3 Μαΐου η εστίαση αποκλειστικά στους εξωτερικούς χώρους, υπό τους όρους που έχουν τεθεί και μόνο για καθημένους. Στις 14 Μαΐου καταργείται η αποστολή μηνύματος στο 13033, παρατείνεται η κυκλοφορία ως μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ανοίγει ο τουρισμός, ενώ επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ

f6 karolain

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «λυγίζει» και τελικά ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Στις 11 Μαΐου η Καρολάιν Κράουτς είχε βρεθεί νεκρή στο κρεβάτι του ζευγαριού, δίπλα στην 11 μηνών κόρη της, και ο 32χρονος πιλότος είχε στήσει σκηνικό ληστείας προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

ΙΟΥΛΙΟΣ

f7 ioulios garifallia

Το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο ακόμη μία γυναικοκτονία. Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Λίγες μέρες αργότερα ο 30χρονος σύντροφός της ομολογεί ότι εκείνος την έσπρωξε από τα βράχια, κατά τη διάρκεια ενός καβγά. «Ηταν η κακιά η ώρα» ψέλλισε ο δράστης, όταν του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

f8 augoustos fotiesevia

Οι καταστροφικές φωτιές που έπληξαν ολόκληρη τη χώρα και ειδικά τη βόρεια Εύβοια αφήνουν τεράστιες πληγές. Η απελπισία της κυρίας Παναγιώτας την ώρα που η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει το σπίτι της αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και αναπαράγεται από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

f9 epithesi bitrioli

Η δίκη της χρονιάς! Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020. «Για ακόμη μία φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι» δήλωσε αποχωρώντας από το δικαστήριο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

f10 oktovrios kakokairia

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε στη χώρα μας η κακοκαιρία «Μπάλλος». Τα διεθνή ΜΜΕ περιγράφουν το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας από τη χώρα, ενώ ειδική αναφορά γίνεται για τη… βύθιση του αστικού λεωφορείου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, με τους επιβάτες να κάνουν αλυσίδα για να βγουν.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

f11 1

Ο κόσμος παρακολουθεί σοκαρισμένος τις αποκαλύψεις για τον αποτρόπαιο θάνατο της 8χρονης Ολγας, η οποία συνεθλίβη, όταν εγκλωβίστηκε στη μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι, η οποία μάλιστα ανοιγόκλεισε δύο φορές. Για περίπου 70 λεπτά το παιδί βρισκόταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στη μεταλλική πόρτα και στο τοιχίο. Ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος, προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

f12

Μια καταγγελία-βόμβα έρχεται στο φως για το μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο, που πρωταγωνιστεί σε υπόθεση revenge porn. Ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι ανέβασε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο υλικό από ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της. Το γεγονός αυτό άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον Παναγιωτόπουλο, αφού ακολούθησαν παρόμοιες καταγγελίες και από άλλες κοπέλες.

{{-PCOUNT-}}36{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...