Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Βιασμός 24χρονης: Το παρεάκι της Αθήνας αγκαζέ στον εισαγγελέα

Θα δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για τη σεξουαλική κακοποίηση της 24χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα του ξενοδοχείου «The Met», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης κάλεσε για ανωμοτί κατάθεση τέσσερις άνδρες, οι οποίοι ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση βιασμού: Τέταρτη κατάθεση στον ανακριτή για την 24χρονη Γεωργία – Ποιοι άλλοι καταθέτουν

Πρόκειται για τα αδέρφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, κληρονόμους της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη, τον γιο εφοπλιστή του Πειραιά Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τραφαλή, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.lebentis bika papadopoylos anakritis

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Ο Βασίλης Λεβέντης «σπάει» τη σιωπή του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τέσσερις, που αποτελούν το «κουαρτέτο της Αθήνας» θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για τη σεξουαλική κακοποίηση που η νεαρή γυναίκα από τον Λαγκαδά κατήγγειλε ότι υπέστη στη… σουίτα του βιασμού. Όπως εξήγησαν νομικοί κύκλοι, η κλήση τους σε ανωμοτί κατάθεση σημαίνει πως πιθανότατα προέκυψαν στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως να στοιχειοθετούν εντελώς νέα κατηγορία, ακόμη και αυτήν του ομαδικού βιασμού. Νωρίτερα χθες η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης είχε διατάξει έρευνα για τη διαρροή των προανακριτικών καταθέσεων που έδωσαν οι συγκεκριμένοι και ο μετρ του Αχίλλειον Μάνος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης – Συγκινεί η μητέρα του αδικοχαμένου αρραβιωνιαστικού της: «Έχει τη στήριξη και την αγάπη μας»

Στο μεταξύ η 24χρονη Γεωργία αναμένεται να περάσει εκ νέου σήμερα την είσοδο του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να καταθέσει συμπληρωματικά. Αυτή θα είναι η τέταρτη κατάθεση που θα δώσει το νεαρό κορίτσι, το οποίο συγκίνησε το πανελλήνιο όταν μίλησε δημόσια για τον εφιάλτη που βίωσε στο «ρεβεγιόν» της ακολασίας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κατονομάσει και το δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στον βιασμό της, καθώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, όσο περνούν οι ημέρες θυμάται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη τη νύχτα.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί ο Βασίλης Λεβέντης: Πόζαρε με καμάρι να διαβάζει εφημερίδα που έγραφε ότι βίασε την 24χρονη

«Θυμάμαι μόνο ότι ο ένας εκ των δύο αντρών ήταν νεαρός με ξανθά μαλλιά, σχετικά κοντά, είχε μπλε μάτια και μου είπε σε καλά ελληνικά ότι ήταν από την Αθήνα. Τον άλλον δεν μπορώ να τον θυμηθώ καθόλου, καθώς, όπως σας είπα και πιο πάνω, βρισκόμουν σε κατάσταση μέθης. Επίσης δεν θυμάμαι τίποτα από τη στιγμή που συνάντησα τους δύο άνδρες, τι έγινε και πού με πήγαν» είχε αναφέρει στην πρώτη κατάθεσή της.

Τι είπαν οι πέντε εμπλεκόμενοι για το «σουαρέ» των πλουσιόπαιδων και την κακοποίηση

Ο 27χρονος γόνος της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή, αρνήθηκε ότι βίασε την κοπέλα, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως το πρωί μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό κατέβηκε μαζί με τους φίλους του στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για να φάνε πρωινό και δεν ξύπνησε την 24χρονη, για να μην την ενοχλήσει. Αναλυτικά στην κατάθεσή του ανέφερε:

Ερώτηση: Κατηγορήθηκες άλλη φορά και για ποια αιτία;

Απόκριση: Όχι, ποτέ.

Ερώτηση: Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;

Απόκριση: Την 30/12/2021 μαζί με τους φίλους μου ΤΡΑΦΑΛΗ Βασίλειο, ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Κωνσταντίνο και τον αδελφό μου ΛΕΒΕΝΤΗ Ευαγόρα ήρθαμε αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου. Κάναμε κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο «Τhe Met» για τρεις διανυκτερεύσεις, εγώ στο 602, ο ΤΡΑΦΑΛΗΣ στο 204, ο ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ στο 601 και ο αδελφός μου στο 402. Παράλληλα, κλείσαμε και μια σουίτα με αριθμό 401 προκειμένου να κάνουμε αλλαγή χρόνου όλοι μαζί και να γιορτάσουμε μαζί με κάποιους φίλους μας. Εκτός των ατόμων που ήμασταν μαζί και ανέφερα παραπάνω, θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ, με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ μπαρ με την επωνυμία Αχίλλειον, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης, προκειμένου να έρθει να μας βρει στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου.lebentis bika papadopoylos anakritis

Περί ώρα 00.30 της 01/01/2022 ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μας ρώτησε αν μπορεί να έρθει με κάποιους δικούς του φίλους και συγκεκριμένα έναν φίλο με κάποια κορίτσια. Ο φίλος μας ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και του ζητήσαμε, όταν έφταναν στη ρεσεψιόν, να μας ενημερώσουν. Αργότερα, περί ώρα 02.00, ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μας είπε ότι άλλες δύο φίλες επιθυμούσαν να έρθουν στο ξενοδοχείο, οι οποίες ήρθαν μετά από λίγη ώρα. Μόλις ανέβηκαν επάνω, ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έκανε τις απαραίτητες συστάσεις και, αφού ανταλλάξαμε ευχές, προσωπικά συνέχισα να μιλάω με τις κοπέλες που είχαν έρθει προηγουμένως και είχαμε αναπτύξει κάποια οικειότητα, χωρίς να έρθω σε επαφή με τις δύο κοπέλες που είχαν έρθει τελευταία, η μία εκ των οποίων, όπως έμαθα, ονομάζεται «Γεωργία». Περίπου μία ώρα αργότερα οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να αποχωρήσουν για λόγο τον οποίο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, ενώ εμείς μείναμε στο δωμάτιο. Μετά από λίγο μας πήρε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και μου είπε ότι η μια κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνό της λέγοντάς μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από τη ρεσεψιόν να ανέβει. Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 04.10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Μετά από λίγο βγήκαμε στον διάδρομο μαζί με τον ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και την είδαμε να βγαίνει από το ασανσέρ μπροστά μας. Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Τη ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι, εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου, ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντάς μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιό μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεσή της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής μας πράξης η Γεωργία μού ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιό μου, πράγμα που εγώ δέχθηκα με ευχαρίστηση, ενώ επειδή πεινούσα, κατέβηκα στη ρεσεψιόν να φάω, αφού πρώτα πέρασα από το 401 και πρότεινα στους φίλους μου να κατεβούμε να φάμε όλοι μαζί. Αφού φάγαμε, εγώ επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω την κοπέλα, πήγα στο 402 για να κοιμηθώ, ενώ ο αδελφός μου στο 401, το οποίο ήταν κενό.

Περί 14.30 ώρα της σήμερον και ενώ κοιμόμουν, με κάλεσε ο ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ στο κινητό μου και μου είπε ότι έχει έρθει η Ασφάλεια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατόπιν μήνυσης της κοπέλας που είχα συνευρεθεί ερωτικά για βιασμό. Κατέβηκα άμεσα στη ρεσεψιόν και οι αστυνομικοί μού ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τ.Α. Λευκού Πύργου.

Συμπληρωματικά θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε έχω διαπράξει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα, ουδέποτε έχω ασκήσει βία σε οποιονδήποτε άνδρα ή γυναίκα και ασφαλώς ουδέποτε έχω εξαναγκάσει κάποια γυναίκα να συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου χωρίς τη θέλησή της και ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεσή της.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο, χωρίς όμως να ξέρω εάν έφυγαν μαζί»

Ο 26χρονος αδελφός του Βασίλη Λεβέντη, Ευαγόρας, ισχυρίστηκε από την πλευρά του πως κατά τη διάρκεια του πάρτι παρατήρησε ότι ο αδελφός του και η 24χρονη Γεωργία «είχαν έρθει αρκετά κοντά». Ο ίδιος κατέθεσε πως λίγο αργότερα πρόσεξε ότι έλειπαν και οι δύο, χωρίς όμως να ξέρει εάν έφυγαν μαζί.

«Την 30/12/2021 μαζί με τους φίλους μου Λεβέντη Βασίλειο, Τραφαλή Βασίλειο και Περογιαννάκη Κωνσταντίνο ήρθαμε αεροπορικώς από την Αθήνα προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κάνει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο “The Met” για τρεις διανυκτερεύσεις με σκοπό να διασκεδάσουμε σε νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 402, ο Λεβέντης Βασίλειος στο 602, ο Τραφαλής Βασίλειος στο 204 και ο Περογιαννάκης στο 601. Κλείσαμε και το 401 (σουίτα) προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και να κάνουμε αλλαγή του χρόνου.

Οταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτες στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να την κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείο θα είχε ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στις 31/12/2021, ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22.30, τρώγαμε βραδινό στο 401 οι τέσσερις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δύο φίλοι μας, ο Παπαδόπουλος Εμμανουήλ και ένας ακόμα φίλος του, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω.

Έτσι λοιπόν ήρθαν περί ώρα 00.30 της 01/01/2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανώς να έρθουν και κάποιες φίλες τους τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες, φίλες των δυο φίλων μας, και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Εγώ μιλούσα με όλους και όλες και δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο. Περί ώρα 03.00 παρατήρησα μια κοπέλα που αργότερα έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία να συνομιλεί καθισμένη στον καναπέ με τον αδερφό μου Λεβέντη Βασίλειο και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο, χωρίς όμως να ξέρω εάν έφυγαν μαζί.

Μετά από περίπου μισή ώρα επέστρεψε ο αδερφός μου Βασίλης μόνος του στο δωμάτιο όντας σε καλή κατάσταση και περί ώρα 06.00 βρεθήκαμε όλοι μαζί στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου προκειμένου να φάμε κάτι. Εκεί μας ενημέρωσε ότι με την κοπέλα ήρθαν σε ερωτική επαφή και ότι κοιμάται στο δωμάτιό του (602), ενώ και η ίδια είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω το πότε και ποιο δωμάτιο. Αμέσως μετά το πρωινό πήγαμε για ύπνο, εγώ στο δωμάτιο 401 και ο Βασίλης κοιμήθηκε μόνος του στο δωμάτιό μου (402) και περί ώρα 14.30 μας ενημέρωσαν ότι αδερφός μου κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας και πρέπει να οδηγηθούμε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω».

leventi

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Είπε πως θα φύγει με το αμάξι με τη φίλη της»

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος εργαζόταν ως μετρ στην καφετέρια Αχίλλειον, ήταν ο άνθρωπος που την προσκάλεσε στο πάρτι. Στην κατάθεσή του ο ίδιος ανέφερε πως γύρω στις 03.30, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, η νεαρή κοπέλα έφυγε μαζί με τη φίλη της από το δωμάτιο όπου γινόταν το πάρτι, λέγοντάς του ότι θα επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό της και λίγο αργότερα έφυγε και εκείνος.

«Διαμένω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καφέ μπαρ με διακριτικό τίτλο Αχίλλειον, που βρίσκεται επί της οδού Λ. Νίκης 37. Προ επτά ημερών περίπου δέχθηκα κλήση στο κινητό μου τηλέφωνο από τον φίλο μου ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Κωνσταντίνο, διαμένοντα μόνιμα στον Πειραιά Αττικής, με τον οποίο γνωριζόμαστε τέσσερα χρόνια και μεταξύ άλλων μου ανέφερε ότι την 30/12/2021 θα έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί. Πράγματι την 30/12/2021 ήρθε από κοινού με τρεις φίλους του στη Θεσσαλονίκη, βρεθήκαμε για λίγη ώρα στο κατάστημα στο οποίο εργάζομαι και έπειτα αποχωρήσαμε και κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα μετά την αλλαγή χρονιάς.

Την 31/12/2021 και κατά τις ώρες 23.00 έως 01.00 βρισκόμουν σε οικία φιλικού προσώπου για ρεβεγιόν. Περί ώρα 00.30 της 01/01/2022 δέχτηκα κλήση από τον ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Κωνσταντίνο, ο οποίος μου ανέφερε ότι διαμένει στο ξενοδοχείο με τον διακριτικό τίτλο “The Met”, που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου αρ. 48 στη Θεσσαλονίκη και με προσκάλεσε να πάω από το δωμάτιό του προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους. Πράγματι περί ώρα 01.00 πήγα στο εν λόγω ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στο δωμάτιο με αριθμό 401, όπου διέμενε, με έναν ακόμη φίλο μου και δύο φίλες μου με τους οποίους βρισκόμουν στην προαναφερθείσα οικία.

Περί 02.00 κάλεσα τη γνωστή μου ΜΠΙΚΑ Γεωργία, με την οποία είχαμε επικοινωνήσει από το μεσημέρι, και την προσκάλεσα λέγοντας την επωνυμία του ξενοδοχείου και του αριθμού δωματίου. Τη 02.20 ώρα αφίχθη στο ξενοδοχείο μαζί με μια φίλη της. Στο εν λόγω δωμάτιο ήμασταν οκτώ άτομα, ήτοι: ο ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ με τρεις φίλους του και εγώ με την παρέα μου.

Περί ώρα 03.30 η ΜΠΙΚΑ Γεωργία με τη φίλη της αποχώρησαν από το δωμάτιο και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησα και εγώ με τον φίλο μου. Αποχωρώντας από το δωμάτιο η ΜΠΙΚΑ Γεωργία μου είπε πως θα φύγει με το αμάξι με τη φίλη της».

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιο δωμάτιο είχε ο καθένας τους;

Απόκριση: Φίλος μου είναι ο ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος και διέμενε στο 401 δωμάτιο, δίχως να γνωρίζω κάτι για τους υπόλοιπους.

Ερώτηση: Υπέπεσε στην αντίληψή σου εάν έγινε χρήση ναρκωτικών από τους παρευρισκομένους στο δωμάτιο ή αν έλαβε χώρα κάποια παράνομη πράξη;

Απόκριση: Όχι, δεν υπήρχε τίποτα παράνομο. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

φ1 τον μπροστα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΑΦΑΛΗΣ: «Η Γεωργία μου είπε να κοιμηθούμε μαζί»

Ο 27χρονος Βασίλης Τραφαλής, ο οποίος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, δήλωσε πλήρη άγνοια για όσα κατήγγειλε η κοπέλα. Ισχυρίστηκε δε ότι η 24χρονη ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και, μάλιστα, τού πρότεινε να κοιμηθούν μαζί.

«Την 30ή Δεκεμβρίου 2021 και περί ώρα 10 μαζί με τους φίλους μου Λεβέντη Βασίλειο, Λεβέντη Ευαγόρα και Περογιαννάκη Κωνσταντίνο, ήρθαμε αεροπορικώς από Αθήνα, προκειμένου να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και να δούμε κάποιους φίλους. Είχαμε κάνει κράτηση δωματίων στο ξενοδοχείο “ΜΕΤ” για τρεις διανυκτερεύσεις, με σκοπό να διασκεδάσουμε σε νυχτερινά μαγαζιά και φαγάδικα της πόλης. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο 204, ο Λεβέντης Βασίλειος στο 602, ο Λεβέντης Ευαγόρας στο 402 και ο Περογιαννάκης στο 601. Κλείσαμε και το 401, σουίτα, προκειμένου να έχουμε περισσότερο χώρο για να τρώμε όλοι μαζί και για αλλαγή του χρόνου. Όταν έγιναν γνωστά τα καινούργια μέτρα περί απαγόρευσης μουσικής και ωραρίου, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τα πλάνα για νυχτερινή διασκέδαση και να πάμε μόνο για φαγητό και βόλτα στη Θεσσαλονίκη και την αλλαγή του χρόνου να κάνουμε με κάποιους φίλους και φίλες στο δωμάτιο 401. Εκεί θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα ποιος θα έρχεται, αφού πρώτα θα είχαμε συνεννοηθεί μαζί του και το ξενοδοχείο θα είχε ελέγξει τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

31 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 22.30, τρώγαμε βραδινό στο 401 δωμάτιο οι τέσσερις φίλοι. Ξέραμε ήδη ότι θα έρθουν αργότερα δύο φίλοι μας, ο Παπαδόπουλος Εμμανουήλ και ένας ακόμα φίλος του, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω. Έτσι, λοιπόν, ήρθαν περί ώρα 00.30 1 Ιανουαρίου 2022 τα δύο αυτά άτομα και μας ενημέρωσαν ότι πιθανό να έρθουν και κάποιες φίλες τους, τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε.

Μετά από λίγο άρχισαν να έρχονται και κάποιες κοπέλες, φίλες των δύο φίλων μας, και καθόμασταν παρέα συζητώντας, πίνοντας ποτά και τρώγοντας. Περί ώρα 02.30 με 03.00 ήρθε στο δωμάτιο και η Γεωργία, αγνώστων σε μένα λοιπών στοιχείων, συστήθηκε σε εμένα και τη ρώτησα αν θέλει κάτι να πιει. Μου απάντησε ότι δεν θέλει κάτι γιατί είναι χάλια και σε μένα φάνηκε εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, οπότε πήρα την πρωτοβουλία να της δώσω ένα μπουκαλάκι νερό και μου είπε “το μόνο που θέλω είναι να πάω στο δωμάτιο”. Βλέποντας εγώ ότι είχε μόνο το βιβλιαράκι της κάρτας του ξενοδοχείου, επισήμανα ότι δεν έχει κάρτα δωματίου και μου είπε επί λέξει: “Πήγαινέ με στο δωμάτιο και θα κοιμηθείς μαζί μου”. Εγώ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω μαζί της και συνεχίσαμε να μιλάμε με μια άλλη κοπέλα. Πέντε λεπτά αργότερα παρατήρησα ότι η εν λόγω κοπέλα συνομιλούσε με τον φίλο μου Λεβέντη Βασίλειο και συνέχισαν να μιλάνε για μισή ώρα, έχοντας πλησιάσει αρκετά ο ένας τον άλλο.

Αποχώρησαν μαζί από το δωμάτιο και τον φίλο μου τον ξαναείδα το πρωί στις έξι στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Γνωρίζω, όπως μου είπε ο φίλος μου Βασίλης, ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες. Περί ώρα 14.30 ενημερώθηκα προς έκπληξή μου ότι ο φίλος μου Βασίλης κατηγορείται για βιασμό της εν λόγω κοπέλας και οδηγήθηκα στους αστυνομικούς στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}41{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...