Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σκάνδαλο με ιερέα: Ροζ βίντεο και ψίθυροι για όργια

Ροζ βίντεο και «ψίθυροι» για όργια

Με την κοινωνία να παρακολουθεί εμβρόντητη τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον ρασοφόρο σάτυρο Στέφανο Βερλέκη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 14χρονης μαθήτριας, μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κάτω Πατησίων, η υπόθεση αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και φαίνεται πως είμαστε στην αρχή των αποκαλύψεων.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και νέα καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για τον συγκεκριμένο ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, που τέθηκε σε αργία και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη, καθώς και ότι θα μπουν και άλλα πρόσωπα στο κάδρο!

Παράλληλα, το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής καταγγέλλει ότι μετά τον πρώτο βιασμό ο ιερέας την απειλούσε ότι θα δείξει βίντεο στους δικούς της, προκειμένου να υποκύψει ξανά στις ορέξεις του! Επιπλέον οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 37χρονος να καλούσε και άλλα άτομα όταν βρισκόταν μόνος του με τις ανήλικες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο ρόλος τους. Πλέον ερευνάται αν ο παπα-Στέφανος έστηνε όργια με τη συμμετοχή και άλλων ατόμων ή καλούσε διεστραμμένους για να πάρουν μάτι όταν έκανε πράξη τα αίσχη για τα οποία κατηγορείται. Ενδεικτικά, η θεία της ανήλικης ισχυρίστηκε ότι ο ιερέας τής είχε προτείνει να έρθουν σε επαφή με βίαιο τρόπο, αλλά δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό.

Στο μεταξύ, αποτροπιασμό προκαλούν όσα φέρεται να περιέγραψε η ανήλικη στην κατάθεσή της. Σύμφωνα με την καταγγελία, η αρχή γινόταν με την εξομολόγηση που εκμεταλλεύτηκε ο ιερέας για να ξεδιπλώσει τις άρρωστες ορέξεις του. «Έθετε ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, στις οποίες αυτή δεν επιθυμούσε να απαντήσει καθώς ένιωθε άβολα, και ο κατηγορούμενος επέμενε λέγοντάς της ότι αυτός είναι ο πνευματικός της και θα πρέπει να τον έχει σαν Θεό της και να είναι τα πάντα γι’ αυτήν, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο υπακοή» φέρεται ότι αναφέρεται στη δικογραφία, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το dikastiko.gr.

Έτσι, αρχικά τον Νοέμβριο του 2019 ο κατηγορούμενος της είπε ότι θα παίξουν ένα «παιχνίδι» το οποίο αποτελείται από δέκα βήματα, και με αυτήν την πρόφαση πήρε το χέρι της και το ακούμπησε στο γεννητικό του μόριο. Η πράξη του αυτή της προκάλεσε έντονο φόβο, με αποτέλεσμα να τρέμει και να μην μπορεί να αντιδράσει, αλλά ο κατηγορούμενος συνέχιζε να τοποθετεί το χέρι της στο μόριό του, λέγοντάς της ότι αυτή θα είναι η κρυφή τους σχέση και να μην πει τίποτα σε κανέναν, διότι θα κινδύνευε.

Στις επόμενες «εξομολογήσεις», ο κληρικός τής είπε ότι θα προχωρήσουν στα επόμενα στάδια του «παιχνιδιού», στα οποία θα έπρεπε να εξερευνήσει το σώμα της, ως πνευματικός της! «Την άγγιξε στο στήθος της μέσα από τα εσώρουχά της, πράξη που την έκανε να νιώσει άβολα και του το είπε. Παρ’ όλα αυτά, ο κατηγορούμενος συνέχισε και την εξανάγκασε σε πεολειχία, λέγοντάς της ότι δεν θα της επιτρέψει να φύγει διαφορετικά».

892793 498808670154845 790340695 o

Τον Δεκέμβριο, με πρόσχημα ότι θα πάνε στον νέο χώρο του κατηχητικού, ο κατηγορούμενος έβαλε τη 14χρονη στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε ένα ερημικό στενό της περιοχής.

«Εκεί, εντός του αυτοκινήτου την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας και αρχικά την εξανάγκασε σε πεολειχία» αναφέρεται στη δικογραφία.

Η αηδία όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, όπως υποστήριξε η κοπέλα: «Στη συνέχεια της ζήτησε να προβούν και σε ολοκληρωμένη συνουσία, πλην όμως του δήλωσε ότι ήταν αδιάθετη, και του ζήτησε να σταματήσει και να αποχωρήσουν από εκεί. Ο κατηγορούμενος το αρνήθηκε και την εξανάγκασε σε παρά φύσιν ασέλγεια, και αφού εκσπερμάτισε, την επέστρεψε με το αυτοκίνητό του στην οικία της, λέγοντάς της ότι θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για το νεότερο ραντεβού τους, διότι δεν είχαν ολοκληρώσει τα βήματα του “παιχνιδιού” τους και έχουν ήδη καθυστερήσει. Εκτοτε σταμάτησε να πηγαίνει στο κατηχητικό, αποφεύγοντάς τον».

Όμως υπήρξε και συνέχεια, όπως αναφέρει σε άλλο σημείο η δικογραφία:

«Στις αρχές Ιανουαρίου του 2020, βραδινές ώρες, ευρισκόμενη στον ναό, όπου λάμβανε χώρα πανήγυρις, ο κατηγορούμενος, βρίσκοντάς την μόνη της και εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι που επικρατούσε, άνοιξε απότομα την πόρτα και την τράβηξε εντός του χώρου του κατηχητικού. Παρόλο που του ζητούσε επίμονα να την αφήσει να φύγει, αυτός με τη χρήση σωματικής βίας την κόλλησε στον τοίχο και την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη συνουσία και σε παρά φύσιν ασέλγεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω πράξης πονούσε πάρα πολύ, φώναζε και έκλαιγε».

Το έναυσμα να μιλήσει για όσα έζησε πήρε η 17χρονη -σήμερα- κοπέλα από τη σειρά του Netflix «13 Reasons Why».

«Ηταν ένα επεισόδιο που αυτή η κοπέλα τέλος πάντων… τη βίασε αυτός και έκλαιγα για δύο ώρες. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, γιατί μου ήρθαν πράγματα στο μυαλό…» κατέθεσε η ανήλικη. Στο μεταξύ, τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν στην περιοχή γύρω από την εκκλησία και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο παπάς προσέγγιζε πολλά κορίτσια, είτε με δέλεαρ χρήματα είτε μέσω facebook. Έτσι, μπαίνουν πλέον στο μικροσκόπιο των αστυνομικών παλαιότερες αναφορές για τη δράση του που δεν είχαν διερευνηθεί.

«Όλοι γνώριζαν στη γειτονιά και όλοι συγκάλυπταν. Κάποτε τον είχα καλέσει να δώσει συμβουλές στην κόρη μου που ήταν εδώ και μου είπε “πρέπει να μιλήσω μαζί της, να της κάνω κάποιες προσωπικές ερωτήσεις”» λέει μια κάτοικος της περιοχής, η οποία, μόλις ρώτησε τον 37χρονο τι είδους ερωτήσεις θέλει να κάνει στην κόρη της, έλαβε την απάντηση «αυτό δεν σας αφορά, κυρία μου».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...