Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

«Λούης» έγινε 20χρονος Αλβανός που είναι ύποπτος για συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου Άλκη

Κόψτε έναν χούλιγκαν!

Στραμμένα στους δολοφόνους του 19χρονου Aλκη Καμπανού είναι τα βλέμματα όλης της χώρας -και όχι μόνο-, την ώρα που ο 20χρονος ύποπτος φυγαδεύτηκε στην Αλβανία για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο νεαρός χούλιγκαν βρέθηκε στο επίκεντρο και των αλβανικών μέσων που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις της φρικιαστικής υπόθεσης. Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον Ρότζερς Ντεμιράζι, το όνομα του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι Top Channel. Είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο που έχει συλληφθεί και έχει στο πόδι ένα τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά».

266

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Άλκη: «Ραγίζει» καρδιές ο παππούς του 19χρονου

Ο Ντεμιράζι έφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του Αλκη. Πέρασε κανονικά τα σύνορα από την Κρυσταλλοπηγή γύρω στις 23.45 και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το διαβατήριό του, καθώς ως το πρωί του Σαββάτου δεν θεωρούνταν καταζητούμενος και δεν υπήρχε σε βάρος του ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στο θέμα του αλβανικού καναλιού αναφέρεται πως ως σήμερα η φωτογραφία του και τα βιομετρικά του στοιχεία θα έχουν φτάσει στις αλβανικές Αρχές, ώστε να εντοπιστεί και ακολούθως να εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται μέλος της συμμορίας που δολοφόνησε τον Αλκη Καμπανό στην περιοχή Χαριλάου.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αναγνωρίσει τον νεαρό Αλβανό από δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία εντοπίστηκαν σε κοντάρια που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας του άτυχου Αλκη, ενώ καταζητούμενοι θεωρούνται άλλος ένας 20χρονος Αλβανός και έξι Ελληνες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές ο Ντεμιράζι, για τον οποίο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, αφού στο παρελθόν συμμετείχε σε άλλη επίθεση εναντίον οπαδών του Αρη, που είχε γίνει κοντά στο σημείο όπου επιτέθηκαν στον αδικοχαμένο Αλκη. Συγκεκριμένα, στις 14 Μαρτίου του 2019 πέντε άτομα επιτέθηκαν σε δύο φιλάθλους του Αρη που περίμεναν σε στάση λεωφορείου, στην οδό Πλαστήρα, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος. Ο ένας δέχτηκε μαχαιριά στον μηρό, ενώ ο δεύτερος πρόλαβε και διέφυγε. Για την επίθεση είχε ταυτοποιηθεί ο 20χρονος και είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Την ίδια ώρα, προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη οργή οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από το προφίλ που διατηρεί ο Ντεμιράζι στο facebook. Οι αναρτήσεις του 20χρονου Αλβανού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίθουν από εικόνες με χούλιγκαν που κυκλοφορούν σε ομάδες κρατώντας ρόπαλα. Ο ίδιος δημοσίευε συχνά προκλητικό περιεχόμενο με θέμα την οπαδική βία. Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία στην οποία χούλιγκαν ξυλοκοπούν άγρια ο ένας τον άλλον με ρόπαλα και ό,τι άλλο βρουν μπροστά τους.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου νέου, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο φερόμενος ως δράστης που διέφυγε στην Αλβανία δεν πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα. «Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία» δήλωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....