Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Νεκρός σε λίμνη αίματος ο δημοσιογράφος Νίκος Κάτσικας – Τον δολοφόνησε ο εραστής του

Ντελιβεράς τον σκότωσε για τα χρήματα μετά το σεξ

Σεξουαλικά κίνητρα «βλέπουν» τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης πίσω από την άγρια δολοφονία του Έλληνα ανταποκριτή και άρχοντα πρωτοψάλτη του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας Νίκου Κάτσικα μέσα στο διαμέρισμά του, στην περιοχή Sheikh Zayed, δυτικά του Καΐρου, με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως να φέρνουν ξανά στη μνήμη το φρικτό τέλος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου με 21 μαχαιριές τον Ιούνιο του 2008!NIKOS KATSIKAS DOLOFONIA ERASTHS

Σύμφωνα με το eremnews.com, το κουβάρι του ανατριχιαστικού εγκλήματος άρχισε να ξετυλίγεται το περασμένο Σάββατο, όταν γείτονες του ανταποκριτή του ΑΠΕ ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ότι από το διαμέρισμα του δημοσιογράφου αναδινόταν έντονη δυσοσμία, που τους προκάλεσε ανησυχία. Αμεσα αστυνομικοί μαζί με δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στο σπίτι του 56χρονου ανταποκριτή, όπου τον βρήκαν να κείτεται νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, και διαπίστωσαν με φρίκη ότι έφερε πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

NIKOS KATSIKAS DOLOFONIA ERASTHS

Ύστερα από αυτό άνδρες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Γκίζας άρχισαν έρευνες, οι οποίες οδήγησαν σε έναν διανομέα φαγητού, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα κατά τη μεταφορά του στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με το elrai.net, εξεταζόμενος από αστυνομικούς ο δράστης ανέφερε ότι συνάντησε για πρώτη φορά το θύμα πριν από μία εβδομάδα στο εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν και αντάλλαξαν τηλέφωνα. Λίγες ημέρες μετά τη γνωριμία τους ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος τον κάλεσε στο διαμέρισμά του, όπου κάποια στιγμή τον ρώτησε για τις συνθήκες διαβίωσής του. Τότε εκείνος έκανε παράπονα για την άσχημη οικονομική κατάστασή του στον Ελληνα ανταποκριτή, που του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά με χρηματικό αντάλλαγμα, κάτι που δέχτηκε ο διανομέας και έκαναν δύο φορές σεξ. Όταν, όμως, ζήτησε από τον δημοσιογράφο να του δώσει τα χρήματα που του είχε υποσχεθεί αρχικά, εκείνος αρνήθηκε, με συνέπεια να διαπληκτιστούν έντονα και να του επιτεθεί, χτυπώντας τον και ρίχνοντάς τον στο πάτωμα.

NIKOS KATSIKAS DOLOFONIA ERASTHS

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε όταν ο συλληφθείς άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με απίστευτη μανία και μίσος στο κορμί του άτυχου δημοσιογράφου! Κατά τις πληροφορίες, που επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα, όταν ο δράστης σιγουρεύτηκε ότι ο 56χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, άρπαξε 260 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας τα οποία βρήκε μέσα στο διαμέρισμα και το έβαλε στα πόδια.

Το άψυχο σώμα του αδικοχαμένου ανταποκριτή εξετάστηκε από Αιγύπτιο ιατροδικαστή και παραδόθηκε σε εκπρόσωπο της ελληνικής πρεσβείας στο Κάιρο. Η τραγική είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, στην οποία τονιζόταν ότι οι ελληνικές προξενικές Αρχές ήταν σε συνεχή επικοινωνία με εκείνες της Αιγύπτου.

Ο Νίκος Κάτσικας, με καταγωγή από τον Πειραιά, γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1966 και από τη δεκαετία του 2000 εργαζόταν στην εφημερίδα «Φως» του Καΐρου, εκδίδοντας 550 φύλλα από τα περίπου 700 που μετράει συνολικά η συγκεκριμένη έκδοση, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2016 εργαζόταν ως ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας έκδοσης «Νέο Φως» του Καΐρου, που αποτέλεσε συνέχεια της ιστορικής εφημερίδας «Φως», της μηνιαίας έκδοσης «Αλεξανδρινός Ταχυδρόμος» και της ενημερωτικής ιστοσελίδας «Πυραμίς». Ηταν μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής, ενώ το 2006 χειροθετήθηκε άρχοντας πρωτοψάλτης από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ. Θεόδωρο, τον οποίο είχε ακολουθήσει σε πλείστες ποιμαντικές επισκέψεις στην Αφρική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...