Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μαριάννα Ντούβλη: Η «βασίλισσα» του Σειρηνάκη άλλαξε όνομα και ετοιμάζεται να παντρευτεί

Να σβήσει μια για πάντα το «ροζ» παρελθόν αλλά και καθετί που τη συνδέει με την ξανθιά σεξοβόμβα με τις «χυμώδεις» καμπύλες που πρωταγωνιστούσε σε hardcore ερωτικές ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη προσπαθεί η Μαριάννα Ντούβλη, η οποία ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, δίπλα στον μεγαλοφρουτέμπορα που της έκλεψε την καρδιά!

marianna douvli neo onoma gamos

Η αλλαγή… πλεύσης της πάλαι της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών με την πολυτάραχη ζωή δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στο χρώμα των μαλλιών της, τα οποία έβαψε καστανά, ούτε στον τρόπο που συστήνεται, αφού, πλέον, έχει απαρνηθεί το επώνυμο του πρώτου συζύγου της Χρήστου Ντούβλη για το πραγματικό της όνομα που είναι Μάγδα Αθανασίου, αλλά, κυρίως, στις επιλογές της στην προσωπική της ζωή.

marianna douvli neo onoma gamosΜάλιστα, η απόφασή της να ξαναντυθεί νυφούλα στο πλευρό του νέου αγαπημένου της και πατέρα του τρίτου παιδιού της δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο ότι η «βασίλισσα» του Σειρηνάκη έχει γυρίσει σελίδα διά παντός και έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Μαριάννα D» (σ.σ.: το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις της μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τον επιχειρηματία πρώην σύζυγό της), επιλέγοντας την ήρεμη οικογενειακή ζωή!

marianna douvli neo onoma gamos

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο γάμος μαζί με τη βάπτιση του τρίτου παιδιού της άλλοτε περιζήτητης πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, η οποία θέλει, πλέον, να ξεχάσει τη «ροζ» περίοδο της ζωής της, επιχειρώντας μέχρι και να κατεβάσει από το διαδίκτυο τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμμετείχε, θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στις 18 Φεβρουαρίου και μετά το διπλό μυστήριο θα ακολουθήσει χλιδάτη δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

marianna douvli neo onoma gamosΚατά τις ίδιες πληροφορίες, το μελλόνυμφο ζευγάρι θα «στεγάσει» τον έρωτά του σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Πανόραμα Βούλας, μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, όπου εμφανιζόταν κάποτε η Μαριάννα Ντούλβη και δήλωνε «θα “φάω” την Ελένη Μενεγάκη» ή «θα φέρω την Οπρα Γουίνφρεϊ και τον Τζόρτζιο Αρμάνι στην πρεμιέρα μου», σε μια… υποτιθέμενη δική της εκπομπή!

marianna douvli neo onoma gamos

Η εκρηκτική πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών έχει απασχολήσει στο παρελθόν τη δημοσιότητα με τη θυελλώδη ερωτική ζωή της. Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Χρήστο Ντούβλη, τον Σεπτέμβριο του 2006, άφησε εποχή (σ.σ.: κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα στέφανα, τα οποία ήταν πριγκιπικές κορόνες!). Μέχρι και εκτενές δελτίο Τύπου συνόδευε τις φωτογραφίες της τελετής, που δημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα lifestyle περιοδικά της εποχής!marianna douvli neo onoma gamos

Ωστόσο, ο έρωτάς τους είχε άδοξο τέλος, με το ζευγάρι να διασταυρώνει τα ξίφη του το 2010 για την επιμέλεια του τότε πεντάχρονου γιου του, καθώς επίσης και για το… επίθετο Ντούβλη με το οποίο έκανε καριέρα πορνοστάρ η ξανθιά τηλεπερσόνα.marianna douvli neo onoma gamos

Το 2016 το όνομα της Μαριάννας Ντούβλη -όπως έγινε ευρέως γνωστή- απασχόλησε για άλλη μία φορά τα μέσα ενημέρωσης, όταν κατήγγειλε τον Μεξικανό σύντροφό της Χοσέ Αλμπέρτο Μασέδο Νοριέγκα ότι απήγαγε το ενός έτους παιδί που είχαν αποκτήσει εκτός γάμου. marianna douvli neo onoma gamosΜάλιστα, στη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Ολα ξεκόλλα» του Θέμου Αναστασιάδη είχε αποκαλύψει πως όσο ήταν μαζί με τον εκατομμυριούχο πρώην σύντροφό της εκείνος της είχε προτείνει να της δώσει χρήματα για να εξαγοράσει την κηδεμονία του παιδιού. Η ίδια φέρεται ότι είχε καταθέσει καταγγελία σε βάρος του Μεξικανού στο Εθνικό Κεντρικό Γραφείο Interpol Αθηνών, σε μια προσπάθεια να βρει το παιδί της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...