Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μένιο δεύρο μέσα – Ο Φουρθιώτης θα οδηγηθεί στις Φυλακές Ναυπλίου

Η εμφάνισή του με «παρακαλετά» στην Εισαγγελία & το «πακέτο» για Ναύπλιο

Στις Φυλακές Ναυπλίου θα οδηγηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τη σύλληψή του το πρωί της Τρίτης με ένταλμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για την αποφυλάκισή του.

Ωστόσο, αργά το απόγευμα της Τρίτης, ενώ κρατούνταν στην Ασφάλεια, ο πρώην παρουσιαστής δήλωσε ασθενής και ζήτησε να μεταχθεί στο νοσοκομείο.

menios 6

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο άλλοτε τηλεαστέρας και νυν υπόδικος είχε αποφυλακιστεί στις 5 Οκτωβρίου και, μεταξύ άλλων, του είχε επιβληθεί να δηλώνει «παρών» στο τμήμα ασφαλείας της δηλωμένης διαμονής του κάθε 1, 10 και 20 του μήνα. Όμως, μετά την τελευταία ποινική εμπλοκή του τον περασμένο Δεκέμβριο, επέλεξε να μην εμφανίζεται. Μάλιστα, με επιστολή του δήλωσε αδυναμία να παρίσταται στο αστυνομικό τμήμα, επικαλούμενος «δυσκινησία» λόγω της χειρουργικής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί στο ισχίο. Σε υποστήριξη των ισχυρισμών του συμπεριελάμβανε στην επιστολή του και γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού του.

menios_foyrthiotis

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επιλογή του Μένιου Φουρθιώτη να μην είναι τυπικός στην παρουσία του ήταν συστηματική κι έτσι ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας, με εισήγηση του οποίου εκδόθηκε αυτεπάγγελτα από το Δικαστικό Συμβούλιο απόφαση για άρση της υφ’ όρων απόλυσής του και αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με εγκλεισμό.

Το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε διαβιβάστηκε στο Τμήμα Αναζητήσεων κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών που αποφάσισε τον εγκλεισμό του στις Φυλακές Ναυπλίου.

meniosfourthiotis 167511477 1043107622881317 1979306544695280487 n

Στις 20 Ιανουαρίου (σ.σ.: ημέρα που έπρεπε να δίνει το «παρών») ο υπόδικος πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου είχε κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: «Η σιωπή δεν είναι αδυναμία… είναι χρυσός!» Από την επόμενη ημέρα άρχισε αναρτήσεις με αποδέκτη την κυβέρνηση, γράφοντας:

«Πολιτική η δίωξη της 28/4/2021 στο προσεχές δικαστήριο θα προσκομιστούν sms με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης!».

Ακολούθησε η ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή προς τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη αν γνωρίζει τον Φουρθιώτη, με τον υπόδικο να «απαντά» διαδικτυακά: «Κύριε Τσίπρα, σύντομα θα σας λυθεί η απορία… θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εάν με γνωρίζει κάποιος ή όχι!!! Στη διάθεσή σας».

menios 3

Στις 23 Ιανουαρίου ο Φουρθιώτης δημοσιοποίησε τον κατάλογο με τις επικοινωνίες που είχε πριν από έναν χρόνο στο κινητό του με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, Νίκο Σιγάλα.

Ακολούθησε «βομβαρδισμός» ερωτήσεων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και υπαινιγμών για αδράνεια της Οικονομικής Αστυνομίας, που φέρεται ότι δεν διαβιβάζει στην Οικονομική Εισαγγελία τα πορίσματα της έρευνας για τις δραστηριότητες του Φουρθιώτη, ώστε να μη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του πρώην παρουσιαστή.

menios

Από έγγραφα του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών που διαβίβασε στη Βουλή το υπουργείο Δικαιοσύνης προκύπτει ότι σε βάρος του υπόδικου άλλοτε τηλεστάρ έχουν σχηματιστεί νέες δικογραφίες για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.menios fourthiotis2

Στις 24 Ιανουαρίου ο Φουρθιώτης αναρτά το μήνυμα: «Ποιος έδωσε εντολή και για ποιον λόγο να μπει περιοριστικός όρος για την απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής? Ποιος φοβάται από αποκαλύψεις με βίντεο και στοιχεία? Ο όρος αυτός επιβάλλεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν έχει επιβληθεί ποτέ ξανά από ανακριτή».

Το σχόλιο του αναπληρωτή γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. Νίκου Ρωμανού ότι «δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης» προκάλεσε νέα παρέμβαση του υποδίκου, που γράφει γι’ αυτόν παραθέτοντας σχετικό print screen:menios_fourthiotis_0

«Δείτε ένα από τα μηνύματά του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτογραφικό υλικό του κ. Δημητριάδη σε αφιέρωμα της εκπομπής μου!! Υπάρχουν και αλλά πολλά…. Εδώ μόνο αλήθειες».

Ακολουθεί επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, που απειλεί με μήνυση τον Φουρθιώτη: «Κύριε Γεραπετρίτη, για να έρθει κάποιος ως μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ εμού θα πρέπει πρωτίστως να έχει κατατεθεί κάποια μήνυση εναντίον μου, εξ όσων γνωρίζω μέχρι σήμερα δεν έχετε υποβάλει μήνυση εναντίον μου. Για αυτά τα οποία διατείνεστε δεν μπορείτε να υποβάλετε καθότι εκπρόθεσμος!!!».

menios

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επιβεβαιώσει από το βήμα της Βουλής τις επικοινωνίες του με τον Φουρθιώτη, ισχυριζόμενος ότι στρέφεται κατά της κυβέρνησης επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να εκπέμπει το κανάλι του μέσω Digea με άδεια από την Κύπρο.

FOYRTHIOTIS

Επιπλέον, ο υπόδικος παρουσιαστής απειλεί με δημοσιοποίηση sms που είχε ανταλλάξει με Μηταράκη, Βούλτεψη, Καραγκούνη, Καππάτο, Χαρδαλιά, Σκρέκα, Στρατινάκη και αλλά στελέχη της Ν.Δ.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...