Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Δύσκολες ώρες για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς – Το πρόβλημα υγείας και ο αγώνας να το ξεπεράσει

Ο 73χρονος τραγουδιστής δίνει σκληρή μάχη για να ξεπεράσει ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας

Δύσκολες ώρες για τον αξιαγάπητο τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ
Ουίλιαμς, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες προσπαθεί θαρραλέα να ξεπεράσει ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε εντελώς ξαφνικά, με τον ίδιο να έχει πίστη ότι σύντομα θα τραγουδήσει και πάλι μπροστά στο κοινό του.

0150 ROMPERT OYILIAMS 19062018

Ένα κοινό που τον λατρεύει για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του. Εκείνο το πρωινό δεν ήταν σαν όλα τα άλλα για τον αξιαγάπητο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Τον καλλιτέχνη που ποτέ δεν δημιούργησε καμιά ίντριγκα, δεν έδωσε καμιά αφορμή για σχόλια στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

6563 TOYRNAS OYILIAMS 15052017 Αντιθέτως, μάλιστα, ήταν πολύ χαμηλών τόνων σε σχέση με το τεράστιο ταλέντο του. Κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι ήταν η αιτία και η αφορμή ώστε η οικογένειά του να τον πείσει να κάνει γενικές εξετάσεις.

Λίγο το χρώμα του, λίγο η πεσμένη διάθεσή του, δεν ήθελε και πολύ για να αναστατωθεί η υπέροχη και δεμένη οικογένειά του, την οποία ο ίδιος πάντα άκουγε πιστά. Δεν υπάρχει, άλλωστε, συνέντευξη που να μην αναφερθεί στα παιδιά του Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα και στη μοναδική σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη.

0791 ROMPERT KAI ILENIA OYILIAMS 15062017 Ο ίδιος πάντα ήταν συνεπής σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις σε καθορισμένο χρόνο. Μόνο που αυτή τη φορά ο χρόνος έτρεξε πιο μπροστά απʼ όσο θα έπρεπε. Οι πρώτες εξετάσεις που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες έδειξαν κάποιους οργανικούς δείκτες ανεβασμένους, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

0293 OYILIAMS DIMITRIOY TZORNTANELI 19062018

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος του συνέστησε μια σειρά από γενικευμένες εξετάσεις. Ολόκληρη εποχή Ο 73χρονος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, προσπαθεί με θάρρος και αισιοδοξία να ξεπεράσει τον δικό του Γολγοθά, όπως, άλλωστε, χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας.

5503 MARKOS SEFERLIS LOLA NTAIFA ROMPERT OYILIAMS 912018

Μόνο που στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι αποτυπωμένη μια ολόκληρη εποχή. Ήταν και παραμένει ο εμπνευστής μιας αθώας εποχής, όταν στις αρχές της δεκαετίας του ʼ70 πρωτοστάτησε ως κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας. Από το 1974 ήταν επίσης
ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ, και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το 1977 με το υπέροχο και διαχρονικό «Μάθημα Σολφέζ», το οποίο κατέλαβε την πέμπτη θέση.7614 ROMPERT OYILIAMS AMALIA DIMITRIADI 2992019

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός πως μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο τραγούδι θεωρείται το διαχρονικότερο όλων των δεκαετιών. Έκτοτε ο ίδιος, όπως πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή με ηρεμία και σύνεση, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να γράφει τραγούδια, να παίζει κιθάρα αλλά και όταν ο ίδιος το επιθυμεί να εμφανίζεται μπροστά στο κοινό του, το οποίο τον ακολουθεί εδώ και δεκαετίες πιστά. Η πίστη του τόσο στον Θεό όσο και στη δεμένη οικογένειά του τού δίνει όχι μόνο αισιοδοξία, αλλά και τη σιγουριά ότι θα βγει
νικητής στη μάχη αυτή!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...