Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Υμνητής του Αδόλφου ο 60χρονος μακελάρης της Ανδραβίδας

Χτυπούσε τις πρώην συζύγους του και τα παιδιά του, και έκανε ρατσιστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Ντροπή για το ανθρώπινο είδος αποτελεί ο δράστης του αδιανόητου τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα.

  • Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Ο 60χρονος υμνητής του Χίτλερ Δ.Β., που σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκαλεί οργή με τον κυνισμό με τον οποίο ομολόγησε το φρικτό έγκλημα που διέπραξε για μερικά απλήρωτα ενοίκια, όχι πάνω από 1.000 ευρώ, αλλά και με το παρελθόν του, καθώς πρόκειται για έναν άκρως βίαιο άνδρα, που παλαιότερα είχε μπλεξίματα με τον τζόγο («φρουτάκια»), χτυπούσε τις πρώην συζύγους του και τα παιδιά του, και επιδιδόταν σε ρατσιστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή ο μακελάρης οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας, φορώντας κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι. Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου και αμέσως μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο ο 60χρονος, μια φράση ακούστηκε από πολλά στόματα: «Τέρας, γιατί τα παιδάκια;» Υπό τον φόβο σοβαρού επεισοδίου, εξαιτίας της οργής του κόσμου, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ισχυρή. Υστερα από μισή ώρα παραμονής στο εισαγγελικό γραφείο ο δολοφόνος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί κι έτσι σήμερα αναμένεται να δώσει τις όποιες εξηγήσεις του για το έγκλημα.

Όσον αφορά τους ανατριχιαστικούς φόνους των δύο μικρών παιδιών, ηλικίας 2 και 3 ετών, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει, ενώ κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας τόνιζε «δεν θέλω να θυμηθώ τι έγινε». Το μόνο που παραδέχθηκε ήταν: «Δεν έχει συγχώρεση γι’ αυτό».

Ο αδίστακτος μακελάρης φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Είχε ετοιμάσει τους λάκκους σε περιοχή του Τραγανού Ηλείας, όπου σκόπευε να μεταφέρει τις σορούς και να τις θάψει. Οι αστυνομικοί εστιάζουν πλέον στο συγκεκριμένο χωράφι, όπου θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα να είναι θαμμένη σε αυτό κάποια άλλη ανθρώπινη σορός! Παράλληλα, ερευνούν το σπίτι του Δ.Β., όπου εντόπισαν ένα άδειο χρηματοκιβώτιο, αλλά και τις συναλλαγές του.

«Το σπίτι δεν το νοίκιαζε πάνω από 200 ευρώ. Δεν τα είχε ανάγκη τα λεφτά αυτά, γιατί είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Απλά, ήταν τυπικός και έτσι ήθελε να είναι μαζί του και οι άλλοι. Για τον λόγο αυτό τσακωνόταν συχνά.

Πριν από περίπου 10 ημέρες είχαν τσακωθεί με τον Αρμάντο Κλότσι για τα απλήρωτα ενοίκια και είχαν ανταλλάξει απειλές» φέρεται ότι είπε γείτονας της οικογένειας που ξεκληρίστηκε από τα χέρια του μακελάρη.

Την ίδια ώρα, στο φως έρχονται στοιχεία για τη ζωή του 60χρονου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έχει κάνει δύο γάμους. Ο γιος του είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όμως δεν μένουν μαζί του αλλά με τις μητέρες τους, που πήραν διαζύγιο από τον δολοφόνο, αφού εκείνος δεν δίσταζε να χτυπάει ανελέητα τόσο τις ίδιες όσο και τα παιδιά του. Έτσι, τα τελευταία χρόνια εκείνος έμενε μόνος του σε μια τεράστια βίλα 500 τετραγωνικών που διέθετε κάμερες, ενώ κατάφερνε να κερδίζει σημαντικά ποσά, αφού στο παρελθόν ασχολιόταν με τον τζόγο. Στο μεταξύ, δεν έχει απαντηθεί ακόμη εάν στη βίλα του μακελάρη βρέθηκαν χρήματα, καθώς μια παραφιλολογία αναφέρει ότι εκεί είχε ένα ποσό άνω του 1.000.000 ευρώ, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το χρηματοκιβώτιό του ήταν άδειο.

Εντύπωση προκαλούν και οι ρατσιστικές αναρτήσεις του: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α, ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνο§ι»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...