Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα διάσταση στο θρίλερ περί ηπατικής ανεπάρκειας της Μαλένας

Η πρώην, η έκτρωση και τα τρία «σκηνικά»

Την ώρα που όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά στο θρίλερ με τους ανεξήγητους θανάτους των τριών αδελφών, οι οποίες έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια και οι έρευνες για την εξιχνίαση της μυστηριώδους υπόθεσης συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, στην Πάτρα έχουν προκαλέσει σάλο οι καταγγελίες-φωτιά στις οποίες προχώρησαν οι συγγενείς της πρώην συντρόφου του πατέρα των κοριτσιών για την 33χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου!

Διαβάστε επίσης: «Κοράκια» εξαφάνισαν μώλωπες από το άψυχο κορμάκι ενός από τα νεκρά κορίτσια

patra 1

Όλα άρχισαν όταν ο αδελφός της πρώην κοπέλας του Μάνου Δασκαλάκη ανάρτησε ένα tweet, στο οποίο ανέφερε ότι ο Πατρινός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής παράτησε πριν από δέκα χρόνια έγκυο την 20χρονη -τότε- σύντροφό του, στέλνοντας μάλιστα τη μητέρα του να της δώσει το ποσό των 500 ευρώ για να προχωρήσει σε έκτρωση!

Διαβάστε επίσης: Θάνατος τριών παιδιών: «Το πρώτο που κάνει ο αθώος άνθρωπος είναι η άρνηση της κατηγορίας ευθέως»

Φ1 43

«Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα, γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει, κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ, Ρούλα, που όταν είδες αυτήν την κοπέλα στον δρόμο της είπες… “το δικό σου πέθανε, πουτ@ν@, ενώ το δικό μου ζει”. Σου εύχομαι τα χειρότερα» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο αδελφός της 30χρονης -σήμερα- κοπέλας.nb keimeno pispirigkou daskalakis paidia

Η μητέρα της, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γιου της, περιγράφοντας μάλιστα και άλλα δύο περιστατικά με «πρωταγωνίστρια» τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που εκείνο το διάστημα είχε μόλις μπει στη ζωή του ερασιτέχνη τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού

«Ήμουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και είχε ήδη κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην “γαμπρό” μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας!» περιέγραψε αρχικά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

ceisydoecs6206cbfb7eb04

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε άλλο ένα επεισόδιο που, σύμφωνα με την ίδια, συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχοντας μαζί της και τη λίγων μηνών Τζωρτζίνα, φέρεται ότι πλησίασε την πρώην σύντροφο του άντρα της, η οποία βρισκόταν στο γήπεδο με τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας της, και άρχισε να τη βρίζει, προφανώς θεωρώντας ότι βρισκόταν εκεί για τον Μάνο που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας της μιας ομάδας. Μάλιστα, στον καβγά που φέρεται ότι έστησε η 33χρονη επενέβη και ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα:manos daskalakis paidia

«Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και η Αστυνομία» υποστήριξε ακόμη η καταγγέλλουσα, που αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στο περαστικό που έθιξε στην ανάρτησή του ο γιος της.

Οπως ισχυρίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης, η σύζυγός του και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, όταν συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο με το όχημα στο οποίο επέβαιναν η 30χρονη με τον τότε σύντροφό της. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται ότι αγριοκοίταξε τη νεαρή γυναίκα και της είπε «το δικό σου παιδί, μ@ρή π@τ@ν@, πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει», με αποτέλεσμα η κοπέλα να βάλει τα κλάματα και ο σύντροφός της να πατήσει το γκάζι και να φύγουν!

Άμεση ήταν η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε ότι ουδέποτε ξεστόμισε τη συγκεκριμένη φράση και υποστήριξε ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δέχθηκαν αναίτιες επιθέσεις από τη μητέρα της πρώην του, που έφτασε μάλιστα να την αποκαλέσει «καταραμένη»:

«Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτή η φράση…. Η μάνα της κοπέλας πέρασε από μπροστά μας και είπε απευθυνόμενη στον Μάνο “όπως πέθανε το δικό μου παιδί, να πεθάνουν και τα δικά σου”. Εάν ήταν τόσο σοβαρό το επεισόδιο, όπως λέει η ίδια, γιατί δεν κάλεσε τη Αστυνομία;» αναρωτήθηκε η 33χρονη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας των τριών κοριτσιών Απόστολος Λύτρας εξέδωσε μια «σκληρή» ανακοίνωση, με την οποία κατακεραύνωσε τους ιδιώτες ιατροδικαστές που τοποθετούνται δημόσια για την υπόθεση, χαρακτηρίζοντάς τους «αυτόκλητους ειδήμονες», και στράφηκε κατά «φυλλάδων» που «με το πρόσχημα της ανάδειξης της αλήθειας» δημοσίευσαν φωτογραφίες των νεκρών παιδιών.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...