Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Ο Μάνος δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τα παιδιά τους. Τώρα αρχίζει να το πιστεύει»

Τις καταιγιστικές εξελίξεις με τη σύλληψη της 33χρονης συζύγου του προσπαθεί να διαχειριστεί ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, την ώρα που το πανελλήνιο αναρωτιέται αν γνώριζε ή είχε υποψιαστεί τα σατανικά σχέδιά της. Από προχθές ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για τη Πισπιρίγκου: «Έχουμε ντοκουμέντο που πραγματικά παγώνει το αίμα»

patra

Από τη Νάντια Αλεξίου
«Ο πελάτης μου δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος» διευκρίνισε χθες σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Δημήτρης Καράμπελας και εξήγησε ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να τον εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η ερώτηση που έκανε όλο το βράδυ η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς

Φ1 43

Διαβάστε επίσης: Ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη: «Τα έχει χαμένα το παιδί, είναι σίγουρο πως δεν γνώριζε τίποτα»

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν το προδιαγεγραμμένο τέλος στην υπόθεση του μαρτυρικού θανάτου της Τζωρτζίνας. Μπορεί το πρώην ζευγάρι σε δημόσιες παρουσίες του να δήλωνε ότι είναι μαζί, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι ήταν απόφαση του Μάνου να ζήσει με μια άλλη γυναίκα. Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου έχει νοικιάσει διαμέρισμα και διαμένει με τη νέα σύντροφό του. Αλλωστε, ήταν στην πρωτεύουσα όταν ενημερώθηκε από δημοσιογράφο για την προσαγωγή της πρώην συζύγου του για τη δολοφονία της κόρης τους.

Διαβάστε επίσης: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της Πισπιρίγκου: «Κάντε μας τη χάρη», φώναξαν έξαλλες στους δημοσιογράφους

patra nekra paidia mitera

Την ώρα που η Ρούλα μεταφερόταν στην Ασφάλεια Αττικής, ο Μάνος επέστρεφε στην Πάτρα. Διανυκτέρευσε το βράδυ στο σπίτι της μητέρας του, ωστόσο επέλεξε να μην εμφανιστεί, καθώς φέρεται ότι είναι σε δύσκολη συναισθηματική κατάσταση.
«Εχει διαχωρίσει τη θέση του στη στήριξη που της παρείχε. Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τα παιδιά τους. Τώρα αρχίζει να το πιστεύει, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη της Ρούλας. Πιστεύει πια ότι τον χρησιμοποίησε για άλλοθι» αναφέρει στην «Espresso» πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του 30χρονου.

Διαβάστε επίσης: Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεσπάει: «Σε καμία περίπτωση δεν σκότωσε τη Τζωρτζίνα»

IMG 7472

Ως και το πρωί της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα. «Ολο αυτό είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων» φέρεται ότι έλεγε χαρακτηριστικά και επέμενε ότι η 33χρονη εν διαστάσει σύζυγός του στάθηκε με όλες τις δυνάμεις της δίπλα στα τρία κορίτσια τους. «Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε πει σε συνέντευξή του.

patra pispirigkou 2

Η δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προκαλέσει κοινωνική οργή. Το πρωί της Πέμπτης ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του. Κάποιοι λένε ότι ο εργοδότης του τον απέλυσε, κατ’ άλλους περιμένει να τον δει και κατανοεί τι αντιμετωπίζει.daskalaki tzortzina

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε χθες η αποκάλυψη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1 ότι «άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων είπε χθες το βράδυ σε live συζήτηση στο twitter πως κλήθηκε από άνθρωπο του περιβάλλοντος της Ρούλας που ζήτησε τη βοήθειά του, έτσι ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο για το πού βρίσκεται στην Αθήνα, πού μένει και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μάθει γι’ αυτόν».

patra nekra paidia papaspigou

«Ζήτησε συνοδεία»

Στο βίντεο, το συγκεκριμένο πρόσωπο ακούγεται να εξιστορεί: «Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να τις προφυλάξω, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Ζήτησε συνοδεία, γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε μάθει από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος που έχει πάει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά.

patra 1Μετά, με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον από το Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθω προς τα πού πάει η υπόθεση. Και, το τρίτο και σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους για να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Μου ζήτησε να βρεθούμε άλλες δύο φορές. Τη μία φορά συναντηθήκαμε στο σπίτι της, όπου μου ζητήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, αν υπάρχει τρόπος να…».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε λυγμούς γειτόνισσα της Πισπιρίγκου: «Αυτές οι γιαγιάδες γιατί δεν έκαναν κάτι να σώσουν κάποιο παιδί;»

«Του ζητήθηκε αν υπάρχει τρόπος να κάνει κάτι. Δεν το παίξαμε τώρα εμείς εδώ, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Η συνέχεια της συζήτησης φόβισε τον Μάνο, γιατί ακούει από αυτόν τον άνθρωπο κάτι που αφορά τον ίδιο», διευκρίνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης: Οργισμένος ο Λιάγκας με τη Πισπιρίγκου: «Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ…»

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...