Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Υπόθεση Πάτρας: Ο Μάνος Δασκαλάκης περνάει στην αντεπίθεση

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου! Μέχρι χθες έλεγε άλλα! Λυπάμαι» ήταν η απάντηση της 33χρονης μέσα από τον Κορυδαλλό

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, καθώς η δήλωση του εν διαστάσει -πλέον- συζύγου της ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος της αποτέλεσε το τελειωτικό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Τα «καρφιά» της Καινούργιου στον Λιάγκα και η αντιπαράθεση on air με τον Μικρούτσικο για το βίντεο με τη μικρή Ίριδα πριν πεθάνει

patra 5

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος χθες επισκέφθηκε (με dress code υποψηφίου για το «X-Factor») το γραφείο της ανακρίτριας στην Ευελπίδων, βρίσκεται πλέον και επισήμως απέναντι από την 33χρονη, η οποία διανύει τα πρώτα της 24ωρα στη φυλακή και αρνείται οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της, παρά τις επίμονες κλήσεις της.

Διαβάστε επίσης: Η συνέντευξη του Δασκαλάκη στη Νικολούλη: Δήλωσε σίγουρος πως η Πισπιρίγκου σκότωσε τη κόρης τους

«Δεν έχω να πω τίποτε άλλο σε εκείνη. Την πρώτη ημέρα με πήρε τηλέφωνο, μετά δεν απάντησα ξανά. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα» δήλωσε χθες το πρωί. Η πρώτη εικόνα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ενός ζευγαριού που λειτουργούσε σαν μια γροθιά και στο μνημόσυνο του παιδιού τους ήταν πιασμένοι χέρι χέρι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, διαλύθηκε οριστικά.daskalaki 1

«Θα σου μιλήσω έξω από τα δόντια, γιατί υπάρχει μεγάλη οργή από μέρους μου. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να κινούμαστε νομικά. Πολλοί δημοσιογράφοι για ένα κομμάτι ψωμί πέσανε πολύ χαμηλά. Είπανε πάρα πολλά, χωρίς να ξέρουν. Κάτσανε και βρήκανε ψύλλους στ’ άχυρα που μόνο το δημοσιογραφικό επίπεδο ρίχνουν. Ενας δημοσιογράφος, άμα θέλει να κάνει καλά τη δουλειά του, πρώτα ερευνά και μετά λέει, δεν κάθεται να βγάλει στη φόρα ανακρίβειες τύπου ότι μπορεί να έχει πειραχτεί ο απινιδωτής» έλεγε στην κοινή τους συνέντευξη στις 17 Φεβρουαρίου ο Μάνος Δασκαλάκης, στηρίζοντας τη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Πισπιρίγκου στην απολογία της: «Καταλάβαινε τα πάντα η Τζωρτζίνα»

Ωστόσο, η στιγμή που η Ρούλα βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ήταν η αρχή του τέλους. Νιώθοντας να σφίγγει ο κλοιός γύρω του, ο Μάνος Δασκαλάκης φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση του, ξεκαθαρίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο των παιδιών του.patra 1

«Είναι πολύ κακή στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία, όμως, είναι αδιάσειστα! Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των Αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν τον θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια, κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση, κυρίως για τη Μαλένα» ανέφερε βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Δασκαλάκης ήταν σαν να πήγαινε για φωτογράφηση, απουσία συναισθήματος»

manos

Απαντώντας στις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει. «Την πρώτη φορά είχε έρθει αρμόδια υπηρεσία στο σπίτι και δεν είχε διαπιστώσει κάτι και τη δεύτερη φορά την πήγαμε στο Καραμανδάνειο, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε κάποιο δερματικό πρόβλημα» είπε στους δημοσιογράφους.

Αντιδράσεις

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είχε ενημερωθεί μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού για τις δηλώσεις του εν διαστάσει πλέον συζύγου της, αντέδρασε έντονα σε επικοινωνία της με τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ανέφερε: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα. Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο».

Για έναν άνθρωπο που έχει πειστεί πλήρως για την ενοχή της συζύγου του έκανε λόγο ο εκ των δικηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας.manos daskalakis paidia

«Ο εντολέας μου, μετά το πρώτο σοκ, έχει πειστεί ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δολοφονία. Πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» είπε ο δικηγόρος, χαρακτηρίζοντας αβάσιμο τον ισχυρισμό της Πισπιρίγκου περί ιατρικού λάθους.

Διαβάστε επίσης: Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Φοβάμαι για τη ζωή της»

Σε σχέση με το τάμπλετ που έχει ταφεί μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα, ο δικηγόρος δήλωσε ότι πράγματι γνωστοποίησαν στην ανακρίτρια ότι η 9χρονη ετάφη μαζί με τη συσκευή και ότι ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης, όπως και στα άλλα δύο παιδιά, να τοποθετηθεί μαζί τους και κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο. Πλέον, ενδέχεται η ανακρίτρια να ζητήσει την εκταφή προκειμένου να ερευνηθεί το τάμπλετ.

«Σύννεφο» οι… απιστίες!

Υπέρ της εκδοχής ότι πλήρωσαν με τις ζωές τους τη συναισθηματική ανωριμότητα των γονιών τους τα τρία αγγελούδια της Πάτρας, των οποίων ο πρόωρος και άδικος χαμός προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση, συνηγορεί μια πληροφορία που, εκτός από τον Μάνο Δασκαλάκη, θέλει και τη σύγχρονη «Μήδεια» Ρούλα Πισπιρίγκου να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ιριδα να βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της και αργότερα την 9χρονη Τζωρτζίνα να μπήκε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς λίγο αφότου ο 30χρονος έμαθε για την απιστία της συζύγου του και της ανακοίνωσε την πρόθεσή του να πάρει διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης: Η Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν ενημερώθηκε για τη στάση και τις δηλώσεις του Δασκαλάκη

Όπως είπε αρχικά η δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό» Κέλλυ Χεινοπώρου, ο λόγος που ο Πατρινός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είχε φύγει από το σπίτι του στην οδό Μπιζανίου λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της έξι μηνών Ιριδας ήταν η εξωσυζυγική σχέση της προφυλακισμένης -πλέον- 33χρονης: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ιριδα.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΙΡΙΔΑ ΜΑΛΕΝΑ 1

Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, τη ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση. Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ιριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για δυο τρεις ημέρες και ξαναφεύγει».roula pispiringou

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, στις 5 με 7 Απριλίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι και πήγε σε ξενοδοχείο, όπου απείλησε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της: «Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς, ενώ στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο» κατέληξε η ρεπόρτερ.220131200454 patra paidia nekra

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι ερχόταν συχνά σε σύγκρουση εξαιτίας των εξωσυζυγικών σχέσεων που φέρεται ότι διατηρούσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα, προτού συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε στην Αγγελική Νικολούλη και της ζητούσε φορτικά να ψάξει να βρει τα στοιχεία της ερωμένης του εν διαστάσει συζύγου της στην Αθήνα, για να μάθει αν είναι έγκυος, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος. Για πρώτη φορά, όμως, ακούστηκε χθες η πληροφορία ότι και η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...