Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τι λέει στην απολογία του ο Παπαμακάριος 1 μήνα πριν καθίσει στο σκαμνί για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαντώ Τζαβάρα

Ο πρώην άσος των παρκέ θα κάτσει στο σκαμνί για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην του το 2019

Με βαριές κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή κατά εξακολούθηση, εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, κλοπή, οπλοκατοχή και οπλοχρησία θα καθίσει στο εδώλιο ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος, ύστερα από μήνυση που του έκανε η πρώην σύντροφός του Μαντώ Τζαβάρα.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η δίκη έχει οριστεί για τις 31 Μαΐου στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», ο άλλοτε αστέρας του μπάσκετ παραδέχεται στην απολογία του τις πράξεις του, ζητώντας πρώτη φορά συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του, την οικογένειά του και τη Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, παραδέχεται μεταξύ άλλων ότι την 1η Ιουνίου του 2019 τέλεσε εις βάρος της μηνύτριας «άδικες, ποινικά κολάσιμες πράξεις και ηθικά αποδοκιμαστέες» και εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, που άρχισε ως έντονη λεκτική διαμάχη, έχασε την ψυχραιμία του και προέβη σε πράξεις για τις οποίες δεν αισθάνεται περήφανος.

f1 2 f1a

Όλα έγιναν τον Ιούνιο του 2019, όταν η γοητευτική επιχειρηματίας προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην σύντροφός της και πρώην άσος των παρκέ τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ. Όπως υποστήριζε τότε η Μαντώ Τζαβάρα, είχε πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον Μανώλη Παπαμακάριο. Το πιο σοκαριστικό ήταν πως είχε μείνει δύο φορές έγκυος και ύστερα από τους ξυλοδαρμούς είχε αποβάλει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι η επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, κάνοντας λόγο και για απόπειρα στραγγαλισμού. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η όμορφη επιχειρηματίας τον Ιούνιο του 2019 είχε δηλώσει για τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε:

«Με τον Μανώλη συζούσαμε, έμενε στο σπίτι μου. Τελείωσε τη δουλειά του στη Λήμνο και ήρθε στο σπίτι μου. Θέλησα να κάνω μια συζήτηση για τη σχέση μας. Τον είχα στηρίξει πολύ, του είχα δώσει 40.000 ευρώ για να τακτοποιήσει τα χρέη του. Ήταν τζογαδόρος. Του έδωσα αυτό το ποσό για να μπορέσει να ξεχρεώσει, ώστε να ζήσουμε πλέον μαζί σαν ζευγάρι, χωρίς οικονομικά προβλήματα. Τις οικονομικές του υποχρεώσεις ποτέ δεν τις ξεπλήρωσε. Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν η αναφορά μου σε όλα αυτά που περνούσα μαζί του αυτά τα δύο χρόνια. Ήθελα να του πω να χωρίσουμε».

f1c

Όπως είπε η Μαντώ Τζαβάρα, προσπάθησε τότε να στείλει μήνυμα στη γυναίκα που κρατούσε την κόρη της για να καθυστερήσει να έρθει σπίτι. «Ο Μανώλης θεώρησε ότι έστελνα το μήνυμα κάπου αλλού. Δεν πρόλαβα να το στείλω και μου ορμάει, και πέφτω με την καρέκλα ανάσκελα. Ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Μετά από δυο τρία λεπτά ασταμάτητου ξύλου μού λέει: “Τώρα θα τελειώσω εσένα και τα μπάσταρδά σου και μετά θα φύγω”. Πηγαίνει στην κουζίνα, παίρνει το μαχαίρι κι εγώ πάω να φύγω από το σπίτι μου. Με αρπάζει από τα μαλλιά και με σέρνει πάλι στο σαλόνι, με βάζει κάτω και αρχίζει πάλι να με γρονθοκοπεί. Έχει το μαχαίρι στο χέρι του και, όπως κάνω να γυρίσω το κεφάλι μου, με βρίσκει στη γωνία του φρυδιού και με τραυματίζει. Του πέφτει το μαχαίρι κάτω και σηκώνεται να πάει να βρει άλλο μαχαίρι. Μου λέει “τώρα θα σε τελειώσω”. Τότε είπα “αν δεν σηκωθώ να φύγω τώρα, θα πεθάνω”. Είχε σκιστεί η μπλούζα μου και ήμουν γυμνόστηθη. Βγαίνω από το σπίτι, γυμνή και ξυπόλυτη, και πάω στα 20 μέτρα σε μια ταβέρνα για να σωθώ. Ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες είχαν μείνει άφωνοι. Τότε ο κύριος το έβαλε στα πόδια…» είχε αναφέρει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...