Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Κατέρρευσε όταν έμαθε για τον χαμό του γιου της

Έμαθε ύστερα από πέντε μήνες τον χαμό του αγαπημένου της γιου Βασίλη

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις». Οι λίγες αυτές λέξεις που ψέλλισε ο δεύτερος γιος της σε εκείνη ήταν αρκετές για να αποτυπώσουν το μέγεθος της προσωπικής τραγωδίας που ένιωσε η μεγάλη ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ, η οποία μόλις προχθές πληροφορήθηκε τον χαμό του πολυαγαπημένου της παιδιού Βασίλη Ηλιάδη.

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Και ας έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες από εκείνο το πρωινό που το αγαπημένο της παιδί έφυγε από τη ζωή χωρίς να αποχαιρετήσει τη μάνα του. Χωρίς εκείνη να του σφίξει το χέρι και να του πει το στερνό «αντίο».8718 KAITI GREI 01102009

Έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες. Η ίδια καθημερινά, παρ’ όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, περίμενε υπομονετικά να πάει ο γιόκας της, ο Βασιλάκης, στο σπίτι της. Είχε αδυναμία στον Βασίλη. Μεγάλη αδυναμία, που έφτανε στο σημείο σε κάθε της αφήγηση για το σπουδαίο της παρελθόν εκείνος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ggrey gios

Ακόμα και στις δύο βιογραφίες που εκδόθηκαν για εκείνη, η Γκρέυ μιλούσε με περηφάνια για το αγγελούδι της, αλλά και για τα βάσανα που είχε βιώσει για να τον κρατήσει στη ζωή. «Γράψε όσο πιο μελό μπορείς, για τα βάσανα που πέρασα για να φέρω στη ζωή τον Βασίλη και να τον κρατήσω» έλεγε η ίδια στο βιβλίο της «Έτσι όπως τα έζησα», δείχνοντας το μέγεθος της δραματικής ιστορίας του παιδιού αυτού που έφερε στη ζωή. «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν γέννησα τον Βασίλη μου. Πήγαν το βάφτισαν άρον άρον και μου το έφεραν πίσω. Πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει.

0077 GREI 02102008Ήταν τόσο μικρό που δεν μπορούσε ούτε να φάει τίποτα. Πέρασα πολλά μαρτύρια μέχρι ο Βασίλης μου να ενηλικιωθεί. Είχα φτάσει στο σημείο μέχρι και να πάω να αυτοκτονήσω από την Ακρόπολη. Προτιμούσα να πεθάνω μαζί με το παιδί μου παρά να το αφήσω οπουδήποτε ή να μου το πάρουν σε ορφανοτροφείο» έλεγε, μεταξύ άλλων, στην αυτοβιογραφία της η σπουδαία ερμηνεύτρια, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη αγάπη που του είχε από την πρώτη στιγμή που τον κράτησε στην αγκαλιά της.

2941 KETI GREI ILIADI 722008

Ωστόσο, ένα αντίστοιχο δραματικό σενάριο που έζησε με τη γέννηση του παιδιού της, η Καίτη Γκρέυ έμελλε να το ζήσει και με τον θάνατό του. Ενα σενάριο που δεν θα μπορούσε να γράψει κάποιος ακόμα και σε μια δραματική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου, με τον τραγικό επίλογο στην ιστορία της σπουδαίας τραγουδίστριας και του πολυαγαπημένου της γιου Βασίλη: Η μάνα έπρεπε να αποχαιρετήσει το σπλάχνο της… Αν και η σχέση τής μεγάλης ερμηνεύτριας με τον γιο της έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο η ερμηνεύτρια και ο Βασίλης τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να αναπληρώσουν το κενό που είχαν στις σχέσεις τους. Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια είχαν βρει κοινούς κώδικες επικοινωνίας, με τον Βασίλη και τη σύζυγό του Εφη να είναι καθημερινά στο σπίτι της μεγάλης ερμηνεύτριας, η οποία φαίνεται πως έσβησε όλα τα δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος.

ηλιαδη μπαμπας

Ο θάνατος του Βασίλη Ηλιάδη βρήκε την κόρη του Αγγελική κλεισμένη στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Η οικογένεια, κρατώντας χαμηλούς τόνους, προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την τραγική είδηση θανάτου μακριά από την υπερήλικη ερμηνεύτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Πριν από λίγες ημέρες και ενώ επισκέφτηκε την ερμηνεύτρια ο δεύτερος γιος της Φίλιππος, πάνω στη συζήτηση της λέει: «Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις». Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, η ίδια φάνηκε σαστισμένη. Μουδιασμένη, αμήχανη. «Έφυγε, λοιπόν, ο Βασίλης μου» τους είπε κοιτώντας με τα μάτια χαμηλωμένα, σαν να μην ήθελε να πιστέψει ότι το αγαπημένο της παιδί πέταξε στους αγγέλους χωρίς η ίδια να το αγκαλιάσει για τελευταία φορά. Πλέον η ίδια δεν αποζητά τον Βασίλη της, βυθισμένη πολλές φορές σε άλλες σκέψεις. Ωστόσο τα γεμάτα δάκρυα μάτια της πολλές φορές αποδεικνύουν τον γολγοθά που βιώνει από τον θάνατο του γιου της!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...