Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Αθανασοπούλου υπέδειξε το πρόσωπο στο οποίο ο Κωστόπουλος εκμυστηρεύτηκε τη συνεύρεσή τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό της από τον σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο, η οποία ήρθε στο φως πριν από λίγες ημέρες, όταν η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εν μέσω της τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας της σειράς.

29573168 10215495333721318 4673753799275116642 n

Για την υπόθεση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, που διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Απόστολου Ανδρέου. Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες τα μέλη της παρέας με την οποία βρέθηκε η ηθοποιός μετά την καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίησή της αλλά και ένα πρόσωπο στο οποίο ο σκηνοθέτης φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε τι είχε συμβεί. Τελευταίος αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος ο Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Κωστόπουλου κατά Αθανασοπούλου: «Αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή»

Σύμφωνα με τη μήνυση της Ελενας Αθανασοπούλου, ο βιασμός τελέστηκε το καλοκαίρι του 2010, όταν ήταν 21 ετών. Η ηθοποιός, η οποία διατηρούσε φιλική σχέση με τον Κώστα Κωστόπουλο και την οικογένειά του, είχε βγει με τον σκηνοθέτη για φαγητό και μετά θα συνέχιζαν τη διασκέδασή τους με κοινούς φίλους σε κλαμπ. Στο γεύμα, όπως αναφέρει η γυναίκα, ήπιαν ένα μπουκάλι κρασί, και στη συνέχεια εκείνος παρήγγειλε δεύτερο και ενδεχομένως τρίτο.

undefined 247178981 294616095821078 1559229355408834527 n

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Μαίρη Βιδάλη: «Ο Κώστας Κωστόπουλος αποκλείεται να έχει προβεί σε βιασμό»

kostopoulos athanasopoyloy

«Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον λόγο ένιωθα τόσο ζαλισμένη. Προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου και αυτό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γιατί ναι μεν δεν πίνω πολύ αλκοόλ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα όριά μου, και είμαι σίγουρη ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μου προκαλέσει τέτοια σύγχυση, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και απώλεια συνείδησης» περιγράφει στη μήνυσή της η 33χρονη -σήμερα- ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Η Άννα Παντζέλη κατά Κωστόπουλου: «Είχε σεξιστική συμπεριφορά και πέταξε καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου»

kostopoulos athanasopoulou 2

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το μαγαζί και η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του, και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου, και χωρίς τη δική μου συναίνεση.

Διαβάστε επίσης: Νέα βόμβα Βογιατζή κατά Αθανασοπούλου: «Στο κάστινγκ πήγε και κάθισε στα πόδια του σκηνοθέτη»

Συγκεκριμένα είδα τον εγκαλούμενο από πάνω μου, εγώ ήμουν σε θέση ανάσκελα, μου είχε ανοίξει τα πόδια, είχε σηκώσει τη φούστα μου, είχε απομακρύνει το εσώρουχό μου, ενώ αυτός με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του εκτελούσε μέσα μου τη γενετήσια πράξη, δηλαδή με βίαζε» καταγγέλλει η Ελενα Αθανασόπουλου.

219175338 10225104751750763 1126407708982731195 n

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση θεωρείται ένας φίλος του σκηνοθέτη στον οποίο ο ίδιος φέρεται ότι είχε εκμυστηρευτεί τη συνεύρεσή του με την ηθοποιό. Η Ελενα Αθανασόπουλου τον κατονομάζει και αναμένεται να κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει, ώστε να ρίξει φως στη νέα καταγγελία, στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo.

Διαβάστε επίσης: Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά την καταγγελία για βιασμό

240634394 10225307744745461 1824768474374717981 n

Μετά την ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων και των εξηγήσεων του σκηνοθέτη ο εισαγγελέας θα αξιολογήσει τα στοιχεία της δικογραφίας και θα κρίνει αν θα ασκήσει δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη, παραπέμποντάς τον σε τακτική ανάκριση.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Με εξέπληξε το γεγονός ότι ο κύριος Κωστόπουλος είπε μόνος του το όνομά του πριν ακουστεί»

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το μήνυμα της Αθανασοπούλου στον Κωστόπουλο που τελικά δεν έστειλε ποτέ

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης: «Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι εξαιρετικό παιδί, καλά έκανε και παραιτήθηκε από τον Σασμό»

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...