Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στο κρατητήριο Bραζιλιάνα λάτρις της Μυκόνου σε εργοστάσιο ουσιών

Καλλονή της Μυκόνου σε «τρίο» παραισθήσεων

Από τα χλιδάτα club της Μυκόνου, όπου τα καλοκαίρια άφηνε με ανοιχτό το στόμα τα πλήθη χορεύοντας προκλητικά, βρέθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μια εκθαμβωτική Βραζιλιάνα που έκανε το λάθος να επιστρέψει στην Ελλάδα, αν και οι Αρχές την αναζητούσαν ως το μοναδικό ασύλληπτο μέλος ενός τριγώνου που παρασκεύαζε στη χώρα μας παραισθησιογόνες ναρκωτικές ουσίες και τις διέθετε σε όλη την Ευρώπη ως… ελιξίρια ομορφιάς!

Η «θεά» από τη Βραζιλία έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μόλις πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς υπήρχε ένταλμα σύλληψης στο όνομά της. Οι Ελληνες αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για την άφιξή της από την HSI (Homeland Security Investigation) της πρεσβείας των ΗΠΑ και είχαν ετοιμάσει την… υποδοχή!

Η αρχή του τέλους

Οι διωκτικές Αρχές αποδίδουν στο εκρηκτικό μοντέλο από τη Λατινική Αμερική ότι εμπλέκεται στην εγκατάσταση ενός εργαστηρίου, στο οποίο παρασκευαζόταν η παραισθησιογόνος ουσία διμεθυλοτρυπταμίνη (DΜΤ). Η αρχή του τέλους για τους «μάγειρες» και το εργαστήριό τους έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, όταν είχαν συλληφθεί στην περιοχή του Ζωγράφου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ο 48χρονος σύντροφος της Βραζιλιάνας και μια 31χρονη Ελληνίδα συνεργός τους, κατηγορούμενοι για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής DMT.

Η Ελληνίδα συνεργός είχε συλληφθεί τη στιγμή που παρέδιδε σε υποκατάστημα εταιρίας κούριερ, για λογαριασμό των συγκατηγορουμένων της, 21 δέματα με προορισμό διάφορες χώρες, τα οποία περιείχαν 26 φιαλίδια με υγρό συνολικού καθαρού βάρους 910 γραμμαρίων, στο οποίο ανιχνεύτηκε η ουσία DMT.




Από τότε είχε εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης για την εντυπωσιακή καλλονή. Οι δύο γυναίκες του κυκλώματος είχαν δημιουργήσει ως «βιτρίνα» μια ιστοσελίδα με ελιξίρια ομορφιάς, ωστόσο στην πραγματικότητα πουλούσαν σε διάφορες χώρες, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, τη ναρκωτική ουσία που παρασκεύαζαν στο εργαστήριο στου Ζωγράφου.

montelo new do brasil 4

Στο εργαστήριο είχαν βρεθεί 78 γυάλινα φιαλίδια με DMT συνολικού βάρους δύο κιλών και 402 γραμμαρίων, 22 φιαλίδια με περιεχόμενο άγνωστο υγρό βάρους 7.668 γραμμαρίων, 80 συσκευασίες με άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους τριών κιλών και 15 γραμμαρίων, 6.600 ευρώ, κενά φιαλίδια, δοσομετρητές, πλήθος χάρτινων φακέλων, αυτοκόλλητα από τα υποτιθέμενα «ελιξίρια ομορφιάς» και δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών δεμάτων.

Η 28χρονη Βραζιλιάνα, που οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα, είχε στενές επαφές με τη χώρα μας. Εκτός από τον Ελληνα σύντροφο και συγκατηγορούμενό της, τη συνέδεαν οι καλοκαιρινές σεζόν όπου εργαζόταν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Στις εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα όπου λικνιζόταν χορεύοντας προκαλούσε παραισθήσεις, ωστόσο έκανε το ίδιο και με τις… ναρκωτικές ουσίες εκτός σεζόν! Τη δράση της έκρυβε περίτεχνα πίσω από τα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με καυτές πόζες επιδεικνύοντας τα εντυπωσιακά σωματικά της προσόντα, που προκαλούν ίλιγγο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...