Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αγωγή στην ενδυματολόγο της σόουμπιζ, Νικόλ Παναγιώτου από πρώην συνέταιρό της

Η φιλία και η σχέση εμπιστοσύνης υπήρχαν, η επαγγελματική επιτυχία ήταν δεδομένη κι έτσι ένας επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της αισθητικής δεν είχε τον παραμικρό δισταγμό όταν «έπεσε» η ιδέα να συνεταιριστεί με την κορυφαία ενδυματολόγο της σόουμπιζ, Νικόλ Παναγιώτου.

nikolpanagiotou 277975444 692517778623380 583399508461669663 n

Ενάμιση χρόνο αργότερα όλα τινάχτηκαν στον αέρα και ο πρώην -πλέον- συνεταίρος έχει καταφύγει στα δικαστήρια κατηγορώντας την άλλοτε φίλη του ότι, αντί να του «ανοίξει πόρτες» με την αναγνωρισιμότητά της, του «έκλεισε το σπίτι» όπως φέρεται να ισχυρίζεται εκείνος βάζοντας χέρι στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό.

nikolpanagiotou 286018362 3192730551055210 4110992204553212701 n

Ο σκοπός της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν να συστήσουν μια ετερόρρυθμο εταιρία (στον χώρο της αισθητικής – καλλωπισμού), στην οποία θα έπαιζε σημαντικό ρόλο η παρουσία της γνωστής στους κοσμικούς κύκλους (και για τη διπλή κουμπαριά της με την Αθηνά Οικονομάκου) ενδυματολόγου. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά…

nikolpanagiotou 285199396 541731970878996 4917582854042231582 n

Όμως, όπως υποστηρίζει στην προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ο επαγγελματίας, η Νικόλ Παναγιώτου άρχισε να δανείζεται χρήματα από τον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό και να τα περνάει μέσω εμβασμάτων στον προσωπικό της, με την υπόσχεση ότι θα τα αποπλήρωνε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ο συνεταίρός της λέει ότι έδειξε καλή πίστη και δεν της ζήτησε να δεσμευτεί γι’ αυτό.

f4 ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Μέσα σε ενάμιση χρόνο η ενδυματολόγος φέρεται ότι έκανε συνολικά 41 διατραπεζικές μεταφορές προς τον ατομικό της λογαριασμό με τη μορφή συμβάσεων άτοκου δανείου, παίρνοντας συνολικά από εταιρικό λογαριασμό ποσό ύψους περίπου 69.500 ευρώ. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατηγορείται ότι αποχώρησε από την εταιρία αφήνοντας εκκρεμή την υποχρέωση να επιστρέψει το ποσό που κατέστη ληξιπρόθεσμο και ως σήμερα παραμένει ανεξόφλητο.

nikolpanagiotou 273826268 619638209133642 3186461766460148197 n

Ο πρώην συνεταίρος υποστηρίζει ότι, παρά τις αλλεπάλληλες προφορικές οχλήσεις του και παρά την εξώδικη προσφυγή που έκανε δίνοντας και περιθώριο εξωδικαστικού συμβιβασμού, η πλευρά της ενδυματολόγου του θεάτρου και της τηλεόρασης παρέμεινε ασυνεπής, καθώς «ουδέποτε συμμορφώθηκε αρνούμενη κακόπιστα να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις». Ετσι, τελικά υποβλήθηκε αγωγή σε βάρος της Νικόλ Παναγιώτου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

nikolpanagiotou 285842722 755110942345137 7378137780681387709 n

Ο ενάγων φέρεται ότι επικαλείται πως η πρώην συνεταίρος και φίλη του εμφανίζεται συχνά να ακολουθεί το μοτίβο τού «είμαι γνωστή, θα σου ανοίξω πόρτες», να αποσπά αυτό που επιθυμεί, αλλά να αφήνει εκκρεμότητες. Οπως λένε στον χώρο όπου δραστηριοποιείται, είναι κοινό μυστικό ότι «έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να σε κάνει να την εμπιστεύεσαι, αλλά με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της σε κάνει να την απομακρύνεις και να κλείνεις ερμητικά τον οποιοδήποτε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας».

Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό σε μεσημεριανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας, ο οποίος την είχε πάρει μαζί του και στις θεατρικές του δουλειές. Ωστόσο, και αυτή η επαγγελματική συνεργασία είχε… άδοξο τέλος, καθώς την απομάκρυνε λόγω «ασυνέπειας», όπως αναφέρουν καλά γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

f3 ΜΕ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

Λόγω του ταλέντου της, αλλά και λόγω του τηλεοπτικού παραγωγού πρώην συζύγου της, η Νικόλ Παναγιώτου έχει αναπτύξει επαφές με πρόσωπα της showbiz και, μεταξύ άλλων, εργάστηκε ως ενδυματολόγος στις σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Ηλιος», ενώ έχει ντύσει τους Χρήστο Μενιδιάτη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκο Βέρτη και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της νυχτερινής ζωής, αλλά και τους πρωταγωνιστές θεατρικών παραστάσεων, μεταξύ αυτών του «Δείπνο ηλιθίων» (2017) και του «TOC TOC» (2019).

Γνωρίζεται με αρκετούς κοσμικούς και γνωστά πρόσωπα της showbiz και δεν χάνει ευκαιρία να ποζάρει μαζί τους σε διακοπές και διασκέδαση, ανεβάζοντας αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ενδυματολόγος εμφανίζεται σε αρκετές αναρτήσεις με την πολύ καλή φίλη και κουμπάρα της «ντετέκτιβ» του μουσικού σόου «The Masked Singer» Αθηνά Οικονομάκου, την οποία έχει παντρέψει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και έχει βαφτίσει τον γιο τους Μάξιμο, μαζί με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη και την Εύη Πρεβενά. Κατά καιρούς, μάλιστα, δημοσιεύουν υλικό από τις κοινές εξόδους με φίλες τους ή από ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αυτήν την περίοδο η Νικόλ Παναγιώτου φέρεται ότι συνεργάζεται με γνωστό σχεδιαστή, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες του, έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο «Walk of Fame» της βιομηχανίας μόδας, με σχέδια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με τα σαγηνευτικά φίλτρα αυστηρής γεωμετρίας και ηδονικού αισθησιασμού.

Παράλληλα, η ενδυματολόγος έχει δημιουργήσει δική της εταιρία με είδη για κατοικίδια, που περιλαμβάνουν ρούχα για σκυλάκια, κουδουνάκια για γατούλες και άλλα προϊόντα που κάνουν πιο άνετη και δημιουργική τη ζωή τους στο οικιακό περιβάλλον όπου ζουν.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...