Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Βραβεία ντροπής με… είδωλα «Ρόκι»! Μπουνιές και κλοτσιές μεταξύ των trappers Snik – Light

Βραβεία ξεφτίλας, με ξύλο μετά μουσικής (μαρτυρίες έκαναν λόγο ακόμη και για όπλα) από «είδωλα» της νεολαίας που στα τραγούδια τους έχουν ως κυρίως θέμα τον σεξισμό, τα ναρκωτικά, τον εύκολο πλουτισμό, την «ψευτομαγκιά» και τη χρήση όπλων!

Τα φετινά βραβεία Mad Video Music Awards, που σημειωτέον είχαν ως μεγάλο χορηγό τη… ΔΕΗ (την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας παθαίνουν ηλεκτροσόκ με το που βλέπουν τους λογαριασμούς και οι διακοπές ρεύματος για οφειλές έστω και λίγων ευρώ πάνε σύννεφο, η παρέα του Στάσση σκορπά για δημόσιες σχέσεις και χορηγίες χιλιάδες ευρώ), εξελίχθηκαν σε σκηνικό ντροπής, με πρωταγωνιστές τους trappers Light και Snik και τους μπράβους τους! Οι τραγουδιστές ενός αμφιλεγόμενου είδους μουσικής που έχει εισβάλει στα social media, με χιλιάδες πιτσιρίκια να ακούν τα τραγούδια της βίας και του σεξισμού, έχοντας από αυτή την ηλικία «πρότυπα» της κακιάς ώρας, μετέτρεψαν σε ρινγκ το κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, με τους διοργανωτές να τρέχουν και να μη φτάνουν αντί να πάρουν τη γενναία απόφαση να σταματήσουν το event!

Ακόμη και αν το σκηνικό της βίας ήταν «στημένο», όπως λένε αρκετοί, τα πράγματα ξέφυγαν και ο κακός χαμός επισκίασε την κατά τα άλλα… γιορτή της μουσικής όπως τη διαφημίζουν εδώ και χρόνια οι διοργανωτές! Τι κι αν όλοι ήξεραν την κόντρα ανάμεσα στους δύο trappers (η οποία, φυσικά, είναι μια διαρκής διαφήμιση για εκείνους, με ό,τι συνεπάγεται), τι κι αν ο Light είχε ζητήσει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, από τους διοργανωτές μια ημέρα πριν από τα βραβεία να μην τον βάλουν να καθίσει κοντά στον πρώην σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, προειδοποιώντας ουσιαστικά ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει! Οι άνθρωποι του Mad τα έκαναν Madάρα, αγνοώντας τις προειδοποιητικές βολές του trapper εκ Θεσσαλονίκης, ο οποίος δίνει στεγνά το κανάλι λέγοντας πως οι άνθρωποι του Mad επέλεξαν να τους βάλουν όσο πιο κοντά γίνεται, «ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα»!

Αποτέλεσμα; Οι μπουνιές και οι κλοτσιές να δίνουν και να παίρνουν, οι καρέκλες να εκσφενδονίζονται μπροστά στα μάτια και μικρών παιδιών, με τη «ζούγκλα» να διαρκεί αρκετά λεπτά!

paparizou 1

Όλα άρχισαν την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε! Τότε ο Light, μαζί με «κουστωδία», εμφανίστηκε στον χώρο των VIPs, εκεί όπου κάθονταν οι καλλιτέχνες και οι δισκογραφικές εταιρίες τους. Στο σημείο βρισκόταν και ο Snik (οι δυο τους είχαν προκαλέσει θερμό επεισόδιο και το 2019 στα αντίστοιχα βραβεία) και έγινε της κακομοίρας! Την ώρα που γινόταν της τρελής, η Τάμτα αναγκάστηκε να κατέβει από τη σκηνή, τα πνεύματα έδειχναν να ηρεμούν, όμως και πάλι ο χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ την ώρα που στη σκηνή ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να παραδώσει το βραβείο στην Ελενα Παπαρίζου, η οποία ήταν ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα στον χώρο των VIPs!

Πανικόβλητη η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φυγαδευτεί, μια και την πήραν κι εκείνη τα… σκάγια, με την ίδια να αποχωρεί από τον χώρο των βραβείων αηδιασμένη με όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της. Αν και είχαν αφήσει να διαρρεύσει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, όπως έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου της! Το πανδαιμόνιο που επικράτησε ήταν άνευ προηγουμένου, με τη Ρούλα Κορομηλά να τραυματίζεται ελαφρά, ενώ το τοπίο στις θέσεις των επισήμων θύμιζε… Καμπούλ! Υπήρξε όμως και τρίτος γύρος με άπερκατ και γαλλικά στην φυσούνα του κλειστού! Το κανάλι προσπάθησε με ανακοίνωσή του να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, με τη ζημιά όμως να έχει γίνει.

f1 xylo 2 light

«Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, όμως ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε από επίσημα χείλη την απάντηση και για όσα τους καταλογίζει (στην ουσία τούς λέει «ηθικούς αυτουργούς») o Light!

Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και ο Τάσος Ξιαρχό να καταγγείλει πως είδε μέχρι και όπλο σε κάποιον από τους «συνοδούς» των δύο trappers! «Είδα την Ελενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες. Ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα γιατί είδα όπλο! Κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα» ήταν τα λόγια του, σε ένα σκηνικό που έμοιαζε να είχε βγει από τους σκοτεινούς δρόμους του Λος Αντζελες και άλλων αμερικανικών μεγαλουπόλεων που είναι στο έλεος συμμοριών!

Και ενώ όσα συνέβησαν έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα το Mad, το hashtag #Cancel_trappers στο twitter έγινε κορυφαίο trend, αποδεικνύοντας πως το κοινό πλέον δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, ειδικά από καλλιτέχνες που ακούν μικρά παιδιά. Στα social media, και ιδιαίτερα στο twitter, υπάρχει πλέον κύμα οργής κατά των trappers και το lifestyle που πρεσβεύουν, με τους χρήστες να τους κατακεραυνώνουν, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους με όσα έγιναν στα Mad VMA 2022, αλλά γενικότερα και στην κουλτούρα αυτού του είδους μουσικής. Κακά τα ψέματα. Όλοι μας γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη μουσική σαρώνει στις νεαρές ηλικίες, με πολλά πιτσιρίκια, στο πλαίσιο του μιμιτισμού, να εμπλέκονται ακόμη και σε συμμορίες ανηλίκων!

Σημεία των καιρών, όμως η σκληρή εικόνα αμούστακων αγριμιών με τις χρυσές αλυσίδες και τα φαρδιά παντελόνια που μπλέκονται σε περιστατικά βίας στους δρόμους ελληνικών πόλεων είναι καθημερινή!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...