Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Συνελήφθη ο «άγιος» της ραπ για βιασμό 16χρονης

Μόνο «άγιος» δεν ήταν ο ράπερ που λάνσαρε τη μουσική του με το καλλιτεχνικό όνομα Saint, καθώς, όταν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του 27χρονου φερόμενου ως βιαστή μιας ανήλικης στον Λαγκαδά, προέκυψε ότι είναι ένα και το αυτό πρόσωπο.

Μάλιστα, είχε συμμετάσχει ως κομπάρσος στα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη!

Ο Saint «αποκαλύφθηκε» όχι μόνο στους θαυμαστές του, αλλά και στο ευρύτερο «κοινό», έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, ως το άτομο που κατηγορείται για το βιασμό 16χρονης με τη χρήση βίας μέσα σε αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά στις 7 Ιουνίου. Ο κατά κόσμον Πέτρος ∆ήμου του Χρήστου γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχει δια-
πράξει και άλλα παρόμοια αδικήματα.

Το πραγματικό ποιόν του «αγίου» αποκαλύφθηκε όταν μια 16χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ότι γνωρίστηκε μαζί του μέσω Instagram, κανόνισαν να συναντηθούν, ωστόσο το ραντεβού εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την ανήλικη. Χωρίς τη θέληση της κοπέλας ο ράπερ την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε απόμερη τοποθεσία. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας που είναι γεννημένη το 2006, ο 27χρονος την κράτησε με τη χρήση σωματικής βίας μέσα στο αυτοκίνητο, όπου την υποχρέωσε σε γενετήσιες πράξεις.

thessaloniki viasmos

Η κοπέλα κατήγγειλε τον νεαρό μουσικό, που συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαγκαδά και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση.

Φαίνεται, όμως, ότι ο ράπερ είναι «μπουμπούκι», καθώς είχε πάλι τετ α τετ με τις Αρχές τον Ιανουάριο του 2021, όταν εν μέσω αυστηρού lockdown γύρισε βιντεοκλίπ σε δρόμους της
Θεσσαλονίκης, έχοντας πλήθος κόσμου γύρω του.

Μάλιστα, είχε προκαλέσει εντύπωση τότε για τα όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί στο γύρισμα, τα οποία υποστήριξε πως ήταν ψεύτικα. «Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψεύτικα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ. Ο κόσμος μαζεύτηκε επειδή μας είδε. Είχα πάει εγώ με δυο τρεις φίλους μου, βγήκα να κάνω το γύρισμα και επειδή μας είδαν μαζεύτηκαν. ∆εν μπορούσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν» είχε πει τότε ο Πέτρος ∆ήμου. Οι στίχοι των τραγουδιών του Saint είναι… συνεπείς προς τις πράξεις που του καταλογίζονται, καθώς ακολουθεί το γνωστό παρακμιακό μονοπάτι με ναρκωτικά, εξευτελιστικές περιγραφές για τις γυναίκες και αμέτρητες αισχρότητες. Ενδεικτικά, στο κομμάτι του «Respect» (δηλαδή «Σεβασμός», με τον οποίο φαίνεται ότι δεν έχει την… παραμικρή σχέση) μιλά για τα «καρτέλ των gypsies» στη δυτική Θεσσαλονίκη που έχουν τα «κουμάντα», σφαίρες και το γνωστό μενού του χώρου.







{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...